Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Loteria”

Na Hamaku - Naleśnikarnia
Nr 12 wśród 41 Restauracje (Mikołajki)
Zakres cen: 2 USD - 5 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

„Naleśnikarnia na hamaku” jest ciekawie i schludnie urządzonym lokalem w sercu Mikołajek. Po wejściu do środka możemy usiąść przy stoliku wewnątrz lub zdecydować sie na miejsce w ogródku z pięknym widokiem na jezioro Mikołajskie. Na zewnątrz znajdują się również dwa hamaki, którym naleśnikarnia zawdzięcza swoją nazwę. Obsługa oraz wystrój „Naleśnikarni na hamaku” tworzą przyjemną rodzinną atmosferę. Niech nie zwiedzie was jednak sielankowy klimat tego miejsca, ponieważ naleśniki to prawdziwa loteria!

Podczas swojej wizyty zamówiłem zarówno naleśnik wytrawny, jak i słodki. Pierwszy z nich, z rukolą i szynką parmeńską, oceniłbym na 4 gwiazdki. Sprawdzone połączenie smaków oraz satysfakcjonująca porcja sprawiły, że zamowilbym go drugi raz.

Drugi naleśnik - „Kinder country” można swobodnie nazwać eksperymentem kulinarnym. Radziłbym rozsądniej komponować smaki dlatego, ze trudno jest popsuć naleśnik, a Wam się to udało. Połączenie herbatników, płatków CiniMinis oraz naleśnika daje w efekcie suche i mdłe danie, które omijałybym szerokim łukiem.

Oceniam to miejsca na 3 gwiazdki, ponieważ naleśnik wytrawny oraz obsługa były zdecydowanie na poziomie. Apeluję jednak do osób odpowiedzialnych za komponowanie składu naleśników, aby robiły to w bardziej przemyślany sposób.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, andrzejcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Na H, Właściciel, Na Hamaku - NaleśnikarniaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinie. Do naleśnika kinder country jednym ze składników są płatki kangusy, a nie cini minis. Nasi pracownicy zamiast poinformować o brakującym składniku, lub możliwości zamienienia go na płatki cini minis podjęli decyzje, ze poprostu podadzą tego naleśnika z cini minis. Przepraszamy za zainstnialą sytuacje i cieszymy się, ze zarówno nasz lokal i naleśnik z szynka przypadł Państwu do gustu :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (48)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 48 recenzji

Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sam lokal nie jest najgorszy, jednak nazwa lokalu zobowiązuje, a na miejscu hamaków brak. Dwie przybrudzone, skrzypiące jednoosobowe huśtawki i tyle, reszta to stoliki.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, arkadiuszsw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Na H, Właściciel, Na Hamaku - NaleśnikarniaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Tak głupiej opinii nie czytałam już dawno. Idąc pańskim tokiem rozumowania analizując nazwy knajp na lokalnym podwórku,
np. Bar oaza powinien znajdować się wokół pustyni?
A w restauracji cinema powinny być wyświetlane filmy do obiadu?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre naleśniki, które są szybko podane. Duży wybór nadzienia, jedyny minus to trochę ciasne miejsce.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, K8288UKkarolinak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Na H, Właściciel, Na Hamaku - NaleśnikarniaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinie,
Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce troszkę na uboczu, więc jest chwilami mniejszy tłok. Smaczne gofry, wygodne wiszące fotele, bardzo dobry widok.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, paulinap377
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Na H, Właściciel, Na Hamaku - NaleśnikarniaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinie, pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lipca 2019

Suche naleśniki z jabłkami ze słoika za takie pieniądze...wszystkie naleśniki suche, przesolone naleśniki na słodko...

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Agnieszka W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Na Hamaku - Naleśnikarnia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Mikołajki, Warmińsko-Mazurskie
Mikołajki, Warmińsko-Mazurskie
 
Mikołajki, Warmińsko-Mazurskie
Mikołajki, Warmińsko-Mazurskie
 
Mikołajki, Warmińsko-Mazurskie
Mikołajki, Warmińsko-Mazurskie
 

Byłeś(-aś) w Na Hamaku - Naleśnikarnia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem