Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedzenie przyzwoite.”

Veldon's Seafarer Bar and Restaurant
Nr 2 wśród 10 Restauracje (Letterfrack)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 29 USD
Kuchnie: Irlandzka
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Scena barowa
Opcje wyżywienia: Obiad, Rezerwacje
Zrecenzowano 17 grudnia 2018

Bardzo ładny wizerunkowo pub, w starym irlandzkim stylu, miła obsługa. Kolorowanki dla dzieci. Jedzenie przyzwoite. Bezpłatny parking w pobliżu. Darmowe wifi.

Termin wizyty: maj 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Usia1983
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: siobhanbennett, Public Relations Manager, Veldon's Seafarer Bar and RestaurantOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (383)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 383 recenzji

Zrecenzowano 15 lutego 2015 z urządzeń przenośnych

Zajrzelismy gdyz czytalam wiele dobrych opinii o tym miejscu.no i nie zawiedli nas.Cokolwiek nie zamowilismy bylo tego warte.polecam.super owoce morza.

Dziękujemy, 12paulinam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: siobhanbennett, Public Relations Manager, Veldon's Seafarer Bar and RestaurantOdpowiedź udzielona 16 lutego 2015
Tłumaczenie Google

Delighted you enjoyed your visit!
Hopefully we will see you again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 sierpnia 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: siobhanbennett, Public Relations Manager, Veldon's Seafarer Bar and RestaurantOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 sierpnia 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: siobhanbennett, Public Relations Manager, Veldon's Seafarer Bar and RestaurantOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: siobhanbennett, Public Relations Manager, Veldon's Seafarer Bar and RestaurantOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Veldon's Seafarer Bar and Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Letterfrack, Hrabstwo Galway
Tullycross, Hrabstwo Galway
 
 
Clifden, Hrabstwo Galway
 

Byłeś(-aś) w Veldon's Seafarer Bar and Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem