Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“TOP Notch Experience”
Super 8 Payson — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Super 8 Payson
Miejsce nr 7 wśród 12 hoteli w Payson
Zrecenzowano 22 lipca 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipcu 2012, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pdxroadie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bethany B, Front Office Manager, Super 8 PaysonOdpowiedź udzielona 8 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (266)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

240 z 244 wśród 266 recenzji

Zrecenzowano 23 kwietnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwietniu 2012, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Rick S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bethany B, Front Office Manager, Super 8 PaysonOdpowiedź udzielona 15 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lutego 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Amethyst-King
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bethany B, Front Office Manager, Super 8 PaysonOdpowiedź udzielona 15 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 stycznia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2011, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, nbalsari
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bethany B, Front Office Manager, Super 8 PaysonOdpowiedź udzielona 22 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 stycznia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, PaulJRam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bethany B, Front Office Manager, Super 8 PaysonOdpowiedź udzielona 17 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Payson)
w odległości 1,5 km
Quality Inn Payson
Quality Inn Payson
Nr 3 z 12 w lokalizacji Payson
Liczba recenzji: 353
w odległości 2 km
Rim Country Inn
Rim Country Inn
Nr 9 z 12 w lokalizacji Payson
Liczba recenzji: 44
w odległości 0,4 km
Majestic Mountain Inn
Majestic Mountain Inn
Nr 1 z 12 w lokalizacji Payson
Liczba recenzji: 436
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 21,9 km
Kohl's Ranch Lodge
Kohl's Ranch Lodge
Nr 2 z 12 w lokalizacji Payson
Liczba recenzji: 405
w odległości 2,3 km
Motel 6 Payson
Motel 6 Payson
Nr 12 z 12 w lokalizacji Payson
Liczba recenzji: 61
w odległości 1,3 km
Mazatzal Hotel & Casino
Mazatzal Hotel & Casino
Nr 6 z 12 w lokalizacji Payson
Liczba recenzji: 89
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Super 8 Payson? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Super 8 Payson — dodatkowe informacje

Adres: 809 Highway 260 East, Payson, AZ 85541
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Arizona > Payson
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Usługa przewozu Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 7 wśród 12 hoteli w Payson
Zakres cen: 232 zł–357 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2-gwiazdkowy — Super 8 Payson 2*
Liczba pokoi: 40
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Super 8 Payson. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Super Eight Payson
Payson Super Eight
Payson Super 8

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem