Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Estadía excelente!!”
El Refugio de Montana — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 2 dodatkowych witryn!
El Refugio de Montana
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 13 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, leopkl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sinergia S, Director de Relaciones con Clientes, El Refugio de MontanaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (148)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 148 recenzji

Zrecenzowano 19 lipca 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: lipcu 2017
Dziękujemy, Moni G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sinergia S, Director de Relaciones con Clientes, El Refugio de MontanaOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Jose Eduardo A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sinergia S, Director de Relaciones con Clientes, El Refugio de MontanaOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Juan Sebastian M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sinergia S, Director de Relaciones con Clientes, El Refugio de MontanaOdpowiedź udzielona 25 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 marca 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Abastecerse de comestibles antes de subir. Arriba no hay lugares para efectuar compras.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jerusanfurgo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sinergia S, Director de Relaciones con Clientes, El Refugio de MontanaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (San Martin de los Andes)
w odległości 6.2 km
Rotui Apart Hotel
Rotui Apart Hotel
Nr 1 z 36 w lokalizacji San Martin de los Andes
Liczba recenzji: 497
w odległości 6.5 km
Hosteria La Posta del Cazador
Hosteria La Posta del Cazador
Nr 3 z 36 w lokalizacji San Martin de los Andes
Liczba recenzji: 428
w odległości 6.4 km
Antares Patagonia Suites & Eventos
Antares Patagonia Suites & Event...
Nr 7 z 36 w lokalizacji San Martin de los Andes
Liczba recenzji: 131
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.1 km
Cabanas Huella Blanca
Cabanas Huella Blanca
Nr 4 z 36 w lokalizacji San Martin de los Andes
Liczba recenzji: 126
w odległości 11.8 km
Loi Suites Chapelco Hotel
Loi Suites Chapelco Hotel
Nr 6 z 36 w lokalizacji San Martin de los Andes
Liczba recenzji: 300
w odległości 0.6 km
Casa de Piedra Cabanas y Spa
Casa de Piedra Cabanas y Spa
Nr 28 z 39 w lokalizacji San Martin de los Andes
Liczba recenzji: 21
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w El Refugio de Montana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

El Refugio de Montana — dodatkowe informacje

Adres: Las Pendientes 102, 107, 110, 111, Chapelco | Chapelco, San Martin de los Andes, Argentyna
Lokalizacja: Argentyna > Patagonia > Province of Neuquen > San Martin de los Andes
Udogodnienia:
Bezpłatny parking Hotel przy stoku
Styl hotelu:
Miejsce nr 3 wśród 143 kwater specjalnych w San Martin de los Andes
Zakres cen: 545 zł–713 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Liczba pokoi: 6
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: El Refugio de Montana. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem