Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (501)
Filtruj recenzje
501 wyniki
Oceny podróżnych
244
177
45
18
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
244
177
45
18
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
34 z 39 wśród 501 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 24 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2016
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CyanHoteles, Gerente, CH Madero Urbano SuitesOdpowiedź udzielona 28 marca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerencia R, Gerente, CH Madero Urbano SuitesOdpowiedź udzielona 2 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerencia R, Gerente, CH Madero Urbano SuitesOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerencia R, Gerente, CH Madero Urbano SuitesOdpowiedź udzielona 27 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 maja 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gerencia R, Gerente, CH Madero Urbano SuitesOdpowiedź udzielona 22 maja 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji