Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wyśmienite jedzenie dla smakoszy.”
Aramburu — recenzja

Aramburu
Nr 2 wśród 6 974 Restauracje (Buenos Aires)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 85 USD - 120 USD
Kuchnie: Argentyńska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje, Romantyczny, Spotkania biznesowe, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Obiad, Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: El Centro (Downtown)
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 19 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 448)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 448 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 18 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Aramburu — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Buenos Aires, Capital Federal District
Buenos Aires, Capital Federal District
 
Buenos Aires, Capital Federal District
Buenos Aires, Capital Federal District
 
Buenos Aires, Capital Federal District
Buenos Aires, Capital Federal District
 

Byłeś(-aś) w Aramburu? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem