Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 994)
Filtruj recenzje
2 994 wyniki
Oceny podróżnych
2 444
383
108
37
22
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 444
383
108
37
22
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 994 recenzji
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel, serwis na najwyższym poziomie. Dużo podróżujemy po świecie, ale serwis w tym hotelu jest wyjątkowy i zasługuję na szczególne uznanie. Polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi, dużo atrakcji. Sam hotel ciekawie położony, dużo przestrzeni. Jedzenie smaczne, a sam hotel bardzo czysty. Byliśmy z 3 letnim synem i nieodpłatnie przedłużono nam dobę hotelową, co było bardzo miłe i pozytywne ze strony obslugi hotelowej. Szczerze polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, milo862018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSerbetcioglu, CRM Manager, Gloria Serenity ResortOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We are most grateful for your feedback, and for you mentioning that you enjoyed your stay with us at Gloria Serenity Resort.
It will be pleasure for us to welcome you again at Gloria Hotels in the near future.

Best wishes,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Odwiedziłem już kilka... dobrych hoteli w Belek, ale to z czym zetknąłem się Gloria Serenity, na razie przebija inne ( Regnum, Ela Quality, Gloria Golf, Sueno, Titanic, Belis ). Oczywiście ocena na wskroś subiektywna, ale podparta częstymi wizytami w Turcji, dlatego z pełną odpowiedzialnością mogę ten hotel polecić.
Szybko za co plus i to bardzo mocne:
- kuchnia i potrawy- zarówno w restauracji głównej, jak i w lunchowniach z karty jak i w restauracji ala cart ( wybrałem francuską). Na uwagę zasługuje przede wszystkim jakość podawanych potraw i ich różnorodność ( niemniej cykl jest 7-mio dniowy). Świetny grill zewnętrzny podczas kolacji . Wyborna lanczownia włoska. Potrawy podawane na stylowej zastawie ( wielki za to kolejny plus). Nie możecie też nie spróbować meksykańskiej zupy fasolowej w bistro 66 ( poezja !!!) Zarówno we włoskiej lanczowni jak i w bistro 66 wyśmienite steki. Kelnerzy najwyższy poziom. Dziękuję za Waszą pracę :). Języki najczęściej: angielski i rosyjski
- spokój w pokojach w budynku głównym, szybkie windy
- czystość w pokojach
- mini barek wypełniony po brzegi, różnorodny plus chipsy, orzeszki i haribo
- super molo ( niestety rzadko można tam znaleźć coś wolnego, ale przy barze można zawsze znaleźć miejsce)
- występy wieczorne. Bomba, rozmach i co ważne, może to przypadek, ale zakontraktowane grupy artystów inne niż w pozostałych hotelach w Belek,
- oczywiście alkohole bez limitu i z górnych pólek. Wszystko markowe. Niestety płacimy już za szampan Moet :)
- baseny z morską i słodką wodą
- cisza i spokój
- mnóstwo miejsca do spacerowania
- fajne spa i kryty basen

Minusy
- moim zdaniem nie warto inwestować w pokoje z dostępem do basenów. Znajdują się na parterze, dużo tam cienia i wilgoć
- trzeba trochę pochodzić, aby znaleźć leżaki, ale jak się poprosi pracownika, to przywiozą leżak meleksem.
- minusem dla rodzin z dziećmi, będzie z pewnością fakt, że z aquaprku trzeba korzystać w znajdującym się na wspólnym terenie bliźniaczym hotelu Gloria Golf, podobnie z mini klubem. Ale nie są to odległości nie do pokonania podczas wakacji.
- trochę daleko od samego centrum handlowego w Belek. Taksówka w jedną stronę ok. 10 euro. Warto wynająć samochód. Parking w hotelu jest bezpłatny
To miejsce do którego chce się wracać :)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, RobertMore2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSerbetcioglu, CRM Manager, Gloria Serenity ResortOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your review from your stay with us at Gloria Serenity Resort.
Your feedback and experience will help us point out the key areas on which to work on.
We hope to have the pleasure to welcome you again at Gloria Hotels in the future.

Best wishes,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Czytając recenzje Gloria Serenity Resort na tripadvisor zastanawialiśmy się ile jest w nich prawdy a ile podkolorowanej bajki. Rzeczywistość przerosła nasze oczekiwania, mam nadzieję, że pierwszy pobyt nie był ostatnim, ale po kolei.

Świetną atmosferę obiektu czuć od chwili kiedy stanie się przed jego drzwiami, nasze bagaże zostały błyskawicznie przechwycone, a my odpowiednio zaopiekowani. W trakcie rezerwacji zaproponowano napoje oraz obiad. Po załatwieniu formalności trafiliśmy do Villi. To obszerne obiekty (ok 80 m2), świetnie wyposażone- dwie sypialnie, salon (tv w każdym pomieszczeniu), 2 łazienki (z kosmetykami Bulgari), 2 minibarki (codziennie uzupełniane) , wanna z hydromasażem plus oczywiście takie rzeczy jak deska do prasowania, żelazko etc. Generalnie jest wszystko, a jeśli nie ma z pewnością zostanie dostarczone. Villa wyposażona jest w indywidualne jaccuzi na tarasie z ciepłą i zimna wodą. Sprzątanie 2 razy dziennie.

Obiekt położony jest w pasie pomiędzy polem golfowym a morzem, pomimo swojej wielkości zachowuje mocno kameralny charakter, nie czuć tłumów, wszystko jest na miejscu. Masa zadbanej zieleni, mini zoo, baseny (w tym wewnętrzny) , aquapark, ściany wspinaczkowe, korty, boiska, sala koncertowa, sala gier, spa, lekarz, animacje i masę innych. W obiekcie dostępna w bardzo przystępnych cenach wypożyczalnia samochodów (formalności ograniczone do opłaty, żadnych depozytów etc), warto skorzystać jako aletramtywa do zorganizowanych wycieczek, a w okolicy jest co oglądać (Aspendos, Side, Perge, Antalya).

Obsługa i serwis klasa sama w sobie, wszyscy zaangażowani, pomocni, bardzo kulturalni, dbają o gości na każdym kroku.

Na odrębną pochwałę zasługuje wyżywienie, najwyższej jakości, urozmaicone, świetnie podane. Jeśli ktoś ma ochotę na terenie obiektu działają restauracje a la carte. Drinki w pełnym wyborze, o opcji AI serwowano w cenie 15 letnie whisky singiel malt- szok :-).

To chyba najlepszy hotelowy pobyt w naszym życiu, z pewnością będziemy chcieli wrócić.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Lucas P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MustafaSerbetcioglu, CRM Müdürü, Gloria Serenity ResortOdpowiedź udzielona 14 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We greatly appreciate you taking the time to write this review and letting the community of Tripadvisor know about your recent stay with us.
We are so pleased to read that you enjoyed your overall experience in our hotel and that we have met your expectations.
We are delighted to hear your comments about the hotel and the amenities. We are most grateful for your feedback, and for you mentioning that you enjoyed your stay with us and encountered amazing service and have had the opportunity enjoy our gastronomy.

It will be pleasure for us to welcome you again at Gloria Hotels in the near future.

Warm regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2018

Ten hotel to zmora dla biura podróży.
Komfort jaki oferuje gościom i rozliczne atrakcje, jakie serwuje im od rana do późnego wieczora, skutecznie zniechęcają do wyjścia poza jego teren. Zwiedzanie? Zapomnijcie…
Kompleks hotelowy, bo to właściwsza nazwa, położony jest na rozległym terenie. Oprócz ogromnego budynku głównego składającego się z parterowego spodka łączącego dwa czterokondygnacyjne skrzydła położone nad basenem z morską wodą, kompleks składa się z pięknych wilii położonych wzdłuż basenu przypominającego wijącą się rzekę, tym razem z wodą słodką. Pośrodku rzeki położone są wyspy, gdzie pośród ich bujnej zieleni można złożyć swe zmęczone ciała na rozlicznych leżakach. Generalnie, ma się wrażenie przebywania w zielonym gaju, którego ozdobą są hotelowe budynki. I piszę tu bez przesady. Architektura jest bardzo ciekawa, nowoczesna, prosta, stanowiąca modernistyczną interpretację architektury osmańskiej. A sam układ urbanistyczny niezwykle harmonijny. I w ludzkiej skali, odległej od charakterystycznej dla wybrzeża Riwiery Tureckiej gigantomanii i przesady. Wśród tych prostych, powtarzalnych form, wyłaniających się z zieleni, o przemyślanym, nieco geometryzującym założeniu, można znakomicie wypocząć.
Podstawowe zalety obiektu – obsługa hotelowa – miła, kompetentna, dbająca o każdy szczegół. Począwszy od sprzątaczek, poprzez kelnerów, recepcjonistów po kucharzy skończywszy. Po drugie – cisza, spokój, przyjazna atmosfera, między innymi dzięki chilloutowej muzyce rozbrzmiewającej w całym hotelu w ciągu dnia. Po trzecie – jedzenie. Jeśli ktoś zamierza tutaj schudnąć to srodze się zawiedzie. Trudno się oprzeć hotelowej kuchni. Dania kuchni tureckiej są na najwyższym poziomie. Od słodyczy trudno oderwać wzrok i język. A jak komuś mało doznań w ogólnej restauracji może skorzystać z kilku ala’ carte. Po czwarte – wieczorne eventy. Począwszy od świetnych przedstawień dla dzieci, poprzez występy dla dorosłych – szalenie profesjonalne zespoły taneczne czy cyrkowe, skończywszy na wydarzeniach muzycznych na scenie plażowej, w trakcie których pojawiają się prawdziwe gwiazdy tureckiej muzyki rozrywkowej czy europejskiej muzyki klubowej. Wieczorem trudno się nudzić i iść wcześnie spać.
Pokoje – duże, przestronne, z pięknym widokiem na morze i rzekę ( o tym za chwilę). Nowocześnie urządzone. Przeczyste – test białej rękawiczki, nawet pod łóżkiem, zdany w skali od 0-10 na 15. Pościel zmieniana codziennie, ręczniki dwa razy dziennie. W łazience znajdziesz, jeśli zapomnisz wziąć z domu, nie tylko kosmetyki do ciała, ale szczoteczki i pastę do zębów, a dla panów maszynkę i żel do golenia. A jeśli byłoby komuś mało zabaw w basenach i morzu, może jeszcze skorzystać z wanny z jacuzzi w owej łazience.
Jak już wspomniałem, na terenie kompleksu można skorzystać z 2 gigantycznych rozmiarów basenów. Dodatkowo pięknego basenu wewnętrznego, usytuowanego obok spa. Oczywiście można udać się także nad morze. Na plażę dociera się idąc mostem nad rzeką – następny urokliwy zakątek w hotelu. Plaża czysta, szeroka, zadbana z mnóstwem leżaków (zawsze znajdziesz jakiś wolny), z pawilonami do wynajęcia. Dodatkowo wychodzący w morze pomost z miękkimi kanapami i poduchami, na których można zalec pod palmowym dachem na dzień cały, racząc się napojami mniej lub bardziej wyskokowymi z baru leżącego na wyciągnięcie ręki. Brzmi, jak by się było w raju, prawda?
Nie można zapomnieć o ofercie dla dzieci. Zajęcia artystyczne, sportowe, ściany wspinaczkowe, farma, zoo i ogromny małpi gaj w dziecięcym klubie, z którego dzieci wychodzą raczej pod przymusem. Wszystko bezpieczne i pod troskliwą opieką. Mało – centrum rozrywki z automatami do gier, bilardem i kręgielnią. Do tego aquapark w hotelu obok, z którego można korzystać w ramach pobytu w Serenity (jak zresztą z każdej innej jego atrakcji). Trudno tu znaleźć znudzone dziecko, bardziej już zmęczone ilością dostarczanych wrażeń.

Podsumowując – hotel, z którego się nie chce wyjeżdżać i do którego musi się wrócić. Rozpieszcza do granic nieprzyzwoitości. A przecież na to liczymy w trakcie urlopu.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, SlawekKoz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mustafa S, CRM Manager, Gloria Serenity ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for taking the time to leave us such a detailed review and choosing Gloria Serenity Resort as your holiday destination. We are most grateful for your feedback, and for you mentioning that you enjoyed your stay with us.
It will be pleasure for us to welcome you again at Gloria Hotels in the near future.
Best wishes,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

nic ujac po prostu cudowny hotel. mila obsluga. wieczory bardzo ciekawe duzo występów i nocna dyskoteka na plazy. wszyscy bardzo troskliwi.na pewno wroce tu za rok bo mimo ze cena wysoka ale warto zaplacic za luksus

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, tzniszczol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mustafa S, CRM Manager, Gloria Serenity ResortOdpowiedź udzielona 3 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We are most grateful for your feedback, and for you mentioning that you enjoyed your stay with us at Gloria Serenity Resort.
It will be pleasure for us to welcome you again at Gloria Hotels in the near future.
Best wishes,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji