Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 822)
Filtruj recenzje
2 822 wyniki
Oceny podróżnych
2 209
316
158
64
75
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 209
316
158
64
75
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 822 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fajny hotel, dużo się dzieje i dużo atrakcji. Prawie w 100% opanowany przez Rosjan, nawet z kelnerem nie idzie się dogadać po angielsku. Pokoje Ok, ale bez szału. Jedzenie tez dobre, chociaż monotonne, straszny zament w restauracji. Bardzo dobra kawa w Davidoff cafe. Animacje dla dzieci ciekawe. Na basenie dla dzieci dziki szał i trzeba mieć oczy dookoła głowy. Dobrze zaopatrzone bary, alkohole znane i markowe bez ograniczeń. Ogólnie hotel na poziomie, wart swojej ceny.

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Mixu700
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: portnatureluxury, Halkla İlişkiler Müdürü, Port Nature Luxury Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing the Port Nature Luxury Resort & Spa Hotel .We appreciate your valuable comments and look forward to serving you again soon.


Kind Regards
Guest Relations
Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2018 z urządzeń przenośnych

Witam,to był kolejny pobyt w Turcji i hotel na prawdziwe 5*.Obsługa pomocna,drinki rozwożone na rolkach,codziennie animacje,disco lub koncerty.All inclusive jakiego jeszcze nie widziałem,jeśli ktoś lubi dobre importowane trunki jak:Jack Daniels,Chivas 12,18,Singleton 12,Johny Walker Blue Label i inne.Woda,cola,fanta wszystko w szklanych butelkach,red bull wszystkie rodzaje.Gdyby nie było tylu fajnych hoteli w Turcji poleciałbym jeszcze raz

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, endriuxx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Port Nature Lux... R, Halkla İlişkiler Müdürü, Port Nature Luxury Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 9 września 2018

Drogi Gościu Endriuxx,

W imieniu hotelu Luxury Resort Resort w Port Nature życzymy miłego dnia.

Twoje oceny są dla nas bardzo ważne pod względem poprawy i rozwoju naszych hoteli, dokładnego oceniania naszych pracowników, analizowania, czy nasze zorientowane na jakość zrozumienie usług dostosowanych do naszych cennych gości zostało wdrożone i czy dodają wartość naszym obiektom.

Cieszymy się, że szczególnie zadowoleni byliście z jedzenia, restauracji A'la Carte, napojów, pokoju i personelu.

Będzie nam miło ponownie gościć Cię w przyszłości.

Pozdrowienia z Antalya

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2018

Zgadzam sie co do jakosci zakwaterowania, pokoje czyste i ładnie utrzymane ale to nowy hotel, goście to 99 % republiki rosyjskie. Pozdstawowy jezyk to rosyjski , turecki z angielskim czesto problemy..Dałem 4 * za pokoje i szybkość obsługi, która sie naprawde stara ale infrastruktura nie pozwala im np. szybko działac w restauracji głównej ktora jest za mała na taka ilość gości, bywao ze czekac trzeba było z 10 minut na stoliki wtedy jedzenie wystygło , dlatego moja rada najpierw znalezc stolik pozniej wybierac jedzenie no chyba ze chcemy jesc zimne. Osobiscie juz tam nie wróce poniewaz nie lubie molochów, a ten hotel nim jest i w dodatku na bardzo małej przestrzeni. Walki o lezaki i miejsca w restauracji to jest wielki minus jezeli chodzi o ten hotel a nie jest on tanim hotelem.Pozdsumowanie : obsługa OK, pokoje OK ale to nowy hotel, połozenie słabe hotel połozony przy rzece co daje nam brudna wode w morzu, infrastruktura nienadająca sie dla tylu gości,restauracja głowna słaba za duzo ludzi, brak miejsc, jedzenie nie zawsze uzupełniane poprostu tyle ludzi ze czasami nie zauwaza ze juz pusto w pojemnikach,higiena na stołowkach słaba ze wzgledu na gosci ktorzy potrafia smakowac surówki palcami i je oblizywac, Napewna tam nie wróce no i naprawde hotel nie warty tych pieniedzy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Strona poludniowa nie polecan ze wzgledu na kuchnie z ktorej jest hałas 24 na dobe oraz nieprzyjemny zapach odpadów
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, fjordsarbiter
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Port Nature Lux... R, Halkla İlişkiler Müdürü, Port Nature Luxury Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2018

Szanowny fjordsarbiter ;

W imieniu Luxury Resort Resort w Port Nature życzymy miłego dnia.

Twoje oceny są dla nas bardzo ważne, jeśli chodzi o ulepszanie i rozwijanie naszych hoteli, dokładną ocenę naszych pracowników, analizowanie, czy nasze zorientowane na jakość rozumienie usług dostosowanych do naszych cennych gości zostało wdrożone i czy dodają wartości naszym placówkom.

Cieszymy się, że spędziłeś ogólnie wspaniałe wakacje w Port Nature Luxury Resort Hotel!

Inne punkty, które krytykujesz, zostały już udostępnione odpowiednim działom

Będzie nam miło ponownie powitać Cię w przyszłości.

Pozdrowienia z Antalyi

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2018

To moje 4 wakacje w Turcji z rodziną, za każdym razem udane.
W tym roku Turcja również nas nie zawiodła :)
Jedzenie dobre, bardzo rozmaite, braki często uzupełniane, miłe powitanie na wejściu do restauracji.
Pokoje czyste, codziennie sprzątane, jednak w drugi dzień pobytu musieliśmy zmienić pokój ze względu na jego położenie blisko pomieszczenia z jakąś maszyną bądź innym urządzeniem, które wydawało męczące dźwięki przez cały dzień jak i noc.
Nowy pokój spełniał wszystkie wymagania i przede wszystkim... było cicho :)
Hotel dostaje ogromnego plusa za rozmaitość, markowość i nieograniczoną ilość lodów oraz alkoholi.
Bardzo dobrze zorganizowani rolkarze przywożący napoje gościom.
Animatorzy uśmiechnięci, mili dla każdego, bardzo uprzyjemniali pobyt.
Ogromne pozdrowienia i podziękowania dla najlepszego animatora, którym jest Akrem! Mega pozytywny człowiek, zawsze można było z nim porozmawiać (bardzo dobrze zna język angielski), pośmiać się, potańczyć i po prostu dobrze się bawić.
Niestety problemem w hotelu było porozumiewanie się w języku angielskim, ponieważ mało kto go potrafił...wszyscy znali tylko turecki i rosyjski (oprócz Akrema,który najlepiej potrafi mówić po angielsku).
Podsumowując hotel oceniam bardzo pozytywnie mimo niewielu wad :)
Z chęcią przyleciałabym do niego ponownie!

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie pokój 2201 i okolice z powodu dźwięków wydawanych przez pewne urządzenie
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Port Nature Lux... R, Halkla İlişkiler Müdürü, Port Nature Luxury Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2018

Drogi Gościu Ania D,

W imieniu hotelu Luxury Resort Resort w Port Nature życzymy miłego dnia.

Twoje oceny są dla nas bardzo ważne pod względem poprawy i rozwoju naszych hoteli, dokładnego oceniania naszych pracowników, analizowania, czy nasze zorientowane na jakość zrozumienie usług dostosowanych do naszych cennych gości zostało wdrożone i czy dodają wartość naszym obiektom.

Cieszymy się, że szczególnie zadowoleni byliście z jedzenia, restauracji A'la Carte, napojów, pokoju i personelu.

Będzie nam miło ponownie gościć Cię w przyszłości.

Pozdrowienia z Antalya

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy na tygodniowym pobycie na początku sierpnia. Wypoczynek bardzo udany. Począwszy od fantastycznego pokoju, świetnego jedzenia, super rozrywek, pięknych basenów i świetnego otoczenia wszystko super. Idealne miejsce na odpoczynek. All inclusive mega wypasiony, rewelacja. Turcja jest rewelacyjna polecam

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Olus79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Port Nature Lux... R, Halkla İlişkiler Müdürü, Port Nature Luxury Resort Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2018

Drogi Gościu Olus79,

W imieniu hotelu Luxury Resort Resort w Port Nature życzymy miłego dnia.

Twoje oceny są dla nas bardzo ważne pod względem poprawy i rozwoju naszych hoteli, dokładnego oceniania naszych pracowników, analizowania, czy nasze zorientowane na jakość zrozumienie usług dostosowanych do naszych cennych gości zostało wdrożone i czy dodają wartość naszym obiektom.

Cieszymy się, że szczególnie zadowoleni byliście z jedzenia, restauracji A'la Carte, napojów, pokoju i personelu.

Będzie nam miło ponownie gościć Cię w przyszłości.

Pozdrowienia z Antalya

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji