Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 585)
Filtruj recenzje
1 585 wyniki
Oceny podróżnych
829
386
193
89
88
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
829
386
193
89
88
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 585 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Właśnie wróciliśmy z 10 dni urlopu w Maritim Pine. Super hotel. Jest to idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, dużo atrakcji i udogodnień dla dziec,młodzieży jak i starszych osób. Czyste baseny, nie ma walki na leżaku lub namioty - jest ich wiele. Bardzo dobre jedzenie - duży wybór. Sam hotel jest duży ale wszystko jest tak zorganizowane że nie odczuwa się tego meleksy jeżdżą cały czas do rana do nocy - można znaleźć sporo miejsca pod palmami,przy basenach i w pobliżu morza. Z pewnością polecam ten hotel wszystkim. Nie pożałujesz.

Wskazówka dotycząca pokoi: W cześć club budynki od 1 do 5
Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, rybek321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations M, Guest Relations Manager, Maritim Pine Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for your review about our hotel.
We are very happy to know that your holiday was nice.
Hope to meet you here again,

Guest Relations
Pine Beach Maritim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel pod każdym względem . Krótki transfer z lotniska ( ok 30 min) .
Hotel położony na rozległym ,bardzo zielonym terenie,mnóstwo drzew owocowych i kwiatów . Wszędzie bardzo czysto .Mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych . Codziennie wieczorem animacje na wysokim poziomie . Dla dzieci w tym czasie inne zajęcia( np.bajki , dmuchane zamki itp).
Baseny duże , czyste . Jedzenie bardzo dobre i dostępne o każdej godzinie i w wielu miejscach .
Polecam gorąco ten hotel !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, KaroLina16382
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations M, Guest Relations Manager, Maritim Pine Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear KaroLina!
Thank you so much for such a nice review about our hotel. We are very happy to know that you spent a nice holiday at Maritim Pine Beach.

Hope to meet you here again!
Best regards,
Maritim Pine Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Mimo, że hotel jest ogromny, to jest świetnie zarządzany! Wielkie brawa dla Managera! Personel jest świetny, zawsze miły i uśmiechnięty, w każdej sytuacji pomocny. W hotelu jest bardzo czysto, zarówno w pokojach, jak i w miejscach ogólnodostępnych. Nie ma żadnego kłopotu ze stolikami podczas posiłków. Kiedy pierwszego dnia później pojawiliśmy się na plaży i był problem z leżakami w cieniu, od razu pomógł nam miły Pan z obsługi i zorganizował wszystko za nas. Po obiedzie leżaków na plaży wolnych bardzo dużo. Nad basenem więcej ludzi, ale my wolimy plażę, więc dla nas to nie problem. Drinki, jak to drinki z lokalnego alkoholu, ale bez dramatów. Jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne, jak ktoś potrzebuje, może jeść na okrągło, bo ciągle jest coś dostępne, jak nie posiłki, to przekąski. Przyzwoity aqua park, gdzie dzieciaki mogą się wyszaleć. Nie korzystaliśmy z mini klubu. Nasza ocena jest zapewne uzależniona od tego, że byliśmy w budynku oznaczonym na planie jako 14, czyli wszędzie mieliśmy blisko, pewnie jak bylibyśmy na końcu hotelu, przy aqua parku byłoby nam troszkę gorzej. Ale ogólnie naprawdę warto odpocząć wakacyjnie w tym hotelu, nawet jeśli ktoś jest wymagającym turystą.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations M, Guest Relations Manager, Maritim Pine Beach ResortOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka,
Thank you for a nice review to our hotel. We are very happy to know that you had a nice holiday. Thank you for the praise to our staff.
We wish you all the best and hope to meet you here again!

Guest Relations
Maritim Pine Beach

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2019

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.
Bardzo atrakcyjne miejsce, transfer z lotniska do 40-50 minut. Itaka - zakwaterowanie w pawilonach. Kuchnia na wypasie, łącznie z owocami morza. Plaża czysta, szeroka. Jedyny minus zauważalny i lekko drażniący, nie tylko Polaków, ale pozostałych gości (duża grupa Holendrów, Słowaków oraz Niemców) - animatorzy nakierunkowani na rosyjskiego turystę. Poza tym wszystko - duży pozytyw.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations M, Guest Relations Manager, Maritim Pine Beach ResortOdpowiedź udzielona 30 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magdalena
Thank you so much for such a nice review about our hotel. We are very happy to know that you spent a nice holiday at Maritim Pine Beach.
Hope to meet you here again!
Best regards,
Maritim Pine Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 maja 2019

Cudowny hotel polozony w lesie piniowym , budził nas śpiew ptakowi. Czystość w pokoju jak i hotelu idealna perfekcyjna , codzienie sprzatana plaza i lezaki myte tak samo przy basenie. Ogromny wybor jedzenia w restauracji glownej jak i w barze snack przed restauracja , kazdy zjadzie cos dla siebie. Bardzo duzy wybor drinkow , szampan butelkowany z korkiem przy nas otwierany dostepny w kazdym barze. Animacje hotelowe na bardzo wysokim poziomie, bylismy przed sezonem a juz zalapalismy sie na party w basenie z profesojalnymi tancerzami z Amerki Poludniowej. Wieczorne show zniewalajace , cyrk z Chin z Rosji , tancerze z Meksyku , odzielne wieczorne animacje dla dzieci. Hotel blisko polozony Belek przystanek przed hotelem 1 Euro, z glownej ulicy jak sie przejdzie 600m , to wtedy mozna pojechac do Antalya. Odzielna restauracja dla dzieci , wypazacze do sterylizacji butelek nawet sa na wyposazeniu. Bylismy z rodzina w wielu hotelach ale ten zrobil na nas niesamowite wrazenie. Mysle ze powtorzymy jeszcze przyjazd do tego hotelu. Goraco polecam na pobyt z dziecmi cudowny aquapark , hotel jest polozony na bardzo duzej powierzchni ale sa przystanki meleksow i mozna zostac dowiezionym do pokojow czy do atrakcji. Dla nas 5 gwiazdek +.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje z widokiem na morze , sa naprawde piekne.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, DamianTomaszewski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations M, Guest Relations Manager, Maritim Pine Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Damian!
Thank you so much for such a nice review about our hotel. We are very happy to know that you spent a nice holiday at Maritim Pine Beach.
For any information you can contact us by telephone 0092427100200 or by mail address grmanager.pib@com.tr
Hope to meet you here again!
Best regards,
Maritim Pine Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji