Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 748)
Filtruj recenzje
4 748 wyniki
Oceny podróżnych
3 566
742
275
99
66
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 566
742
275
99
66
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 748 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jako hotel, miejsce godne polecenia, miasteczko - nic specjalnego, wyjść nie ma gdzie, wycieczki z biura podróży niby całodniowe ale pół dnia ogląda się wyroby ze złota lub skór. Jedzenie dobre, lecz delikatna monotonia, plusem jest druga późna kolacja (23:00-01:00), obsługa hotelu bardzo miła i pomocna.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, adi g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limakatlantis, Konuk İlişkileri Müdürü, Limak Atlantis Deluxe Resort & HotelOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Adi g,

Thank you very much for choosing Limak Atlantis De Luxe for your holiday.
We are very pleased to hear that you have had a grate time with Limak Family.
It will be our grate pleasure to welcome you again.

Sincerely yours,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Byliśmy w hotelu z grupą znajomych w drugiej połowie marca.
Hotel z zewnątrz nie sprawia oszałamiającego wrażenia. Pierwszy kontakt z pracownikami recepcji bardzo miły i profesjonalny.
Zajmowaliśmy 4 pokoje, dwa rodzinne i dwa dwuosobowe. Pokoje rodzinne bardzo rożne od siebie,jednak obydwa wygodne, przestrzenne. W budynku głównym pokój dwupoziomowy, salon na dole, na piętrze dwie sypialnie i łazienka, z fajnym widokiem. Pokój w budynku bocznym trafił się na parterze, było w nim mało światła i było chłodno (co latem może być atutem) . Pokoje dwuosobowe wygodne, w jednym mieszkała rodzina z 2 małych dzieci, było trochę mało miejsca po wstawieniu 2 łóżeczek turystycznych.
Łóżka duże i wygodne, klimatyzacja sprawna. Codziennie uzupełniany minibar w pokoju wodą, colą, fantą i soczkami. W pokoju mogłyby być szklanki i czajnik.
Pokoje sprzątane dokładnie i codziennie.

Jedzenie bardzo smaczne, świeże i różnorodne, codziennie coś innego, nie można się było znudzić. Na śniadania przygotowywane na bieżąco różnego rodzaju jajka, naleśniki. Na obiady i kolacje kilka rodzajów świeżo grillowanych mięs, ogromny wybór potraw. Chyba najlepsze z jakim do tej pory spotkaliśmy się w hotelach (sporo jeździmy i wielu już byliśmy).
Minus za słabe piwo (jakby rozwodnione). Reszta napojów alkoholowych w miarę ok. Fajni i sympatyczni barmani (pozdrawiamy Kazim! )

Plaża duża, sprzątana codziennie. Kilka placów zabaw. Pomimo tego, że nie był to szczyt sezonu, to było sporo animacji dla dzieci i dorosłych. Fajna ekipa animatorów mówiących w wielu językach.

W hotelu można wypożyczyć wózek dla dziecka- super sprawa.

Termin pobytu: marzec 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Bożena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Spędziliśmy nietypowe jak na polskie standardy ferie nad morzem w mega przystępnej cenie:):) Hotel położony w fajnym miejscu, pokoje czyste i codziennie sprzątane, posiłki nie do przejedzenia, obsługa miła - generalnie wszystko OK.
Szczególne podziękowania dla VOVY :) Przemiły człowiek z pasją i nieprzeciętnymi umiejętnościami tanecznymi, który się nami "zaopiekował", doradził co warto zobaczyć w okolicy i spędzał z nami wiele czasu. W każdym hotelu powinna być taka obsługa, która robi mega pozytywny klimat i sprawia że chce się przyjechać raz jeszcze.... :):):)

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, LukaszPlock
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limakatlantis, Konuk İlişkileri Müdürü, Limak Atlantis Deluxe Resort & HotelOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear LukaszPlock,

We would like to thank you for your recent stay at Limak Atlantis Belek. And also thank you for honoring us with this kind feedback. We are really happy that your stay exceeded your expectations and that you had a fantastic Holiday with our staff.

We are looking forward to welcome you again at Limak Atlantis Hotel

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Sam hotel wraz z basenami jest ok. Niestety obsługa jest mało przyjaźnie nastawiona, oczywiście są wśród zespołu osoby, które są przyjazne w obyciu, ale jest tych osób zdecydowanie za mało. Muszę przysłaniać że wieczorne występy i zabawy są swietnie przygotowane. Jedzenie jest dość smaczne, ale nie było wielkiego szaleństwa smakowego.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MatKied
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limakatlantis, Konuk İlişkileri Müdürü, Limak Atlantis Deluxe Resort & HotelOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear MatKied

Thank you so much for taking your time for writing a review about our hotel on Tripadvisor.
First of all we would like to say that it is really upsetting to know that you were not satisfied with your holiday in our hotel. Your feedback is very important for us in order to continuously improve our hotel and service quality.
We would like to assure you that all your comments were forwarded to the heads of responsible departments and taken into consideration.
We hope you reconsider visiting us again, in the meantime we thank you again for your detailed review.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Ferie super. Wróciliśmy bardzo zadowoleni, Wszystko oki obsługa bardzo miła
Nie ma się czego doczepić. Duży wybór jedzenia. Codziennie grill na plaży. Nawet poza sezonem nam się nie nudziło gra w golfa szachy czy koszykówkę. Trochę dużo sportowców ale nam to nie przeszkadzało. Piękny hotel i jego otoczenia. Pokoje czyste sprzątane codziennie. Polecam ten hotel każdemu

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Rafalslask
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limakatlantis, Konuk İlişkileri Müdürü, Limak Atlantis Deluxe Resort & HotelOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rafalslask,

Thank you so much for taking your time for writing a review about our hotel on Tripadvisor.
Please be sure that we passed on all your comments to our management.
Your honest opinion is very important for us in order to continuously improve our hotel and service quality.
We wish you all the best and are hoping to welcoming you again at our hotel.

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji