Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Belek
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 235)
Filtruj recenzje
1 235 wyniki
Oceny podróżnych
906
172
104
34
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
906
172
104
34
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 235 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Cały kompleks hotelowy, baseny, obsługa, jedzenie- wszystko na najwyższym poziomie i bez zarzutu! Rozległość hotelu nie przytłacza dzięki niskiej zabudowie, wielkim atutem sprzyjającym odpoczynkowi jest przepiękna zieleń.
Na szczególną pochwałę zasługuje SPA wraz z p.manager Anetą, która bardzo dba o zadowolenie polskich klientów, z którą zawsze można zamienić miłe słowo czy poprosić o pomoc. Pracownicy SPA to wykwalifikowani masażyści, szczególnie mogę polecić P.Ani i P.Tahira. Uczucie relaksu po zabiegach Hammam i masażach to przyjemność, której nie powinno się sobie odmawiać w trakcie pobytu w tym wspaniałym hotelu!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, jaroslawj531
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Degerlendirmeniz, Halkla İlişkiler Müdürü, FUN&SUN Club BelekOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Reviewed by jaroslawj531,

Thank you for your positive words and nice review. We are happy that you like SPA Center, food and service.
We will be glad to see you again in our hotel.

With best regards,
FUN&SUN Club Belek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

W końcu jestem mega zadowolona z wakacji. Wakacje z mężem i dwójką dzieci. Hotel bardzo dobry, wypoczynek dla każdego od niemowląt po ludzi starszych. Przede wszystkim czysto, obsługa miła-uśmiechnięta, Dosyć rozległy kompleks otoczony przepięknym, pachnącym ogrodem bardzo zadbanym. Jedzenie urozmaicone- dużo ryb, restauracja Tucan dla dzieci, fajne przekąski przy basenie. Końcówka sierpnia mega upalna 42 stopnie, ale początek września nieco chłodniej. Polecam spa, którym dowodzi przesympatyczna Polka -Anetka. Prawdziwie turecki hammam jaki nam zaproponowała nas oczarował. Synek miał masaż czekoladą, a ja z mężem mamy nowa skórę po pilingu :) i czujemy się niesamowicie po masażach. Naprawdę polecam ten kompleks.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Degerlendirmeniz, Halkla İlişkiler Müdürü, FUN&SUN Club BelekOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Reviewed by Katarzyna K,

Thank you for your positive words and nice review. We are happy that you like a SPA Center and staff, service and food and spent an nice holiday here .
We will be glad to see you again in our hotel.

With best regards,
FUN&SUN Club Belek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam z czystym sumieniem. Nie ma sie do czego przyczepic, chyba ze sie szuka dziury w calym. Fantastyczny hotel dla rodzin z dziecmi, uwaga animacje po rosyjsku ale corka sie bawila na tancach dla dzieci. Generalnie wszystko na duzy plus. Silownia, jedzenie, infrastruktura, barmani. No i spa polecam, menedzerka jest Polka Aneta pierwszy raz bylem na takim masazu trzeba sprobowac samemu! Pelen profezjonalizm. Liczba animacji, konkursow zajec, sportow. Nie ma czasu na nude! Dodam jeszcze piekne widoki z tarasu restauracji!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, agnieszkanj82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Degerlendirmeniz, Halkla İlişkiler Müdürü, FUN&SUN Club BelekOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Reviewed by agnieszkanj82,

Thank you for your positive words and nice review. We are happy that you like a bar staff, territory, SPA center and spent an nice holiday here .
We will be glad to see you again in our hotel.

With best regards,
FUN&SUN Club Belek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Polecamy hotel, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Hotel przestronny, pięknie położony na olbrzymim terenie. Wszędzie bardzo czysto, obsługa uprzejma i pomocna. Świetne spa a w nim Pani Aneta (Polka), która chętnie pomaga i udziela wszelkich informacji-nie tylko związanych ze strefą spa-zawsze można liczyć na jej pomoc. Jedzenie bardzo różnorodne i w olbrzymich ilościach-każdy znajdzie coś dla siebie. Prywatna plaża wyposażona w leżaki, parasole, kosze na śmieci (!!!!!przydałoby się tak w Polsce) , prysznice. Kilka basenów ze świetną infrastrukturą. Większość gości to Rosjanie. I tu pojawia się mały minus-animacje dla dzieci właściwie tylko po rosyjsku, nawet nie po angielsku. Na miejscu sklepiki-w pamiątkami polecamy-bardzo uprzejmy sprzedawca, który nie wciskał nic na siłę. Natomiast ostrzegamy przed hotelowym fotografem-niestety naciągają bardzo. Cena od zapytania do odbioru zdjęcia na kamieniu wzrosła o 10 EUR, a za zwykłe zdjęcie chcą 8 EUR za 1 szt. O cenie fotoksiążki lepiej nie mówić.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AnnaB14059
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Degerlendirmeniz, Halkla İlişkiler Müdürü, FUN&SUN Club BelekOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Reviewed by AnnaB14059,

Thank you for your positive words and nice review. We are happy that you like SPA center, animation team, food and general area.
We will be glad to see you again in our hotel.

With best regards,
FUN&SUN Club Belek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Bardzo polecamy !!! Hotel super,bardzo czysto.Do wyboru basen główny plus chyba 2 albo 3 mniejsze w innych częściach kompleksu,jak ktoś przyjezdza z małymi dziećmi to polecamy bo tam jest mniej ludzi i ciszejBaseny jak i plaża przy hotelu czysta.My mieliśmy pokój w budynku głównym wiec wszystko mieliśmy pod ręka.Osrodek bardzo duży ale to nie problem dla gości którzy zostali zakwaterowani w domkach ponieważ od wczesnego ranka do późnego wieczora jeżdżą hotelowe „melexy”.Jedzenia dużo i różnorodne,obsługa dodatków do picia nie żałuje Polecamy na skorzystanie z atrakcji hotelowych tj Spa gdzie menadżerką jest Polka p.Anetka.Pomoze,doradzi co jest bardzo ważne jak ktoś ma problem z bariera językowaZona była na kilku różnych masażach i bardzo sobie chwaliła a i cena była przystępna Jak by ktoś jechał to proszę wziąć ze sobą kilka różnych smakołyków dla p.Anetki ptasie mleczko kabanosy itp Hotel jak i miejsce godne polecenia!!!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Marcin S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Degerlendirmeniz, Halkla İlişkiler Müdürü, FUN&SUN Club BelekOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Reviewed by Zinedine7512,

Thank you for your positive words and nice review. We are happy that you like animation team, food and cleaning.
We will be glad to see you again in our hotel.

With best regards,
TUI FUN&SUN Club Belek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji