Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 730)
Filtruj recenzje
3 737 wyniki
Oceny podróżnych
3 164
336
140
42
55
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 164
336
140
42
55
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 3 737 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Spędziłam wakacje w tym hotelu z mężem i 7 letnim synem w terminie 14.08.-22.08. Największe wrażenie zrobił na mnie wybór jedzenia.Jest fenomenalne! Mam porównanie do hoteli w Tunezji,2 hoteli w Egipcie ,Grecji,Hiszpanii i innego w Turcji. W Bellis jedzenie było zdecydowanie najlepsze!!. Poza tym , cudowna kawiarenka z kawami o różnych smakach.
Wisienką na torcie jest plaża z pięknym molo. Co mnie najbardziej urzekło, to to,że byłam drwa razy w sytuacji,gdy widziałam ,że ktoś jest zajęty z personelu pracą,ale jak zobaczył,że czekam na niego, natychmiast przerywał czynność ,by mi pomóc. Szczególnie w recepcji i w kawiarence. Gratuluję personelu.Mimo,że był to szczyt sezonu,nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem leżaka na basenie ,czy na plaży ,jak również stolika podczas posiłków w głównej restauracji.
Jedyną kwestią, jaką zauważyłam i ,która mnie zaintrygowała jest to,że niektórzy goście chyba są bardziej priorytetowo traktowani. Szampan na powitanie i wino w pokoju z owocami na powitanie. Chyba to dotyczy wybranych gości... Ponadto,w wielu miejscach, w okolicach basenów było chwilami naprawdę ślisko. Trochę to niebezpieczne przy dzieciaczkach. Zdaję sobie sprawę,że to syzyfowa praca,jeśli chodzi o ścieranie mokrych nawierzchni,ale może tylko się czepiam.
Napisałam o tych kwestiach, ponieważ jestem osobą ,która zwraca uwagę na szczegóły i również też dlatego,że mam wykształcenie hotelarskie .
Niemniej jednak, hotel jest godny w 100% polecenia i uważam,że kadra wykonuje fantastycznie swoją pracę. Reasumując, najlepsze jedzenie, kawiarenka i cudowne molo. Dziękuję!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Gruszeczka500
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BELLISDELUXEHOTEL, Guest Relations, Bellis Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Droga Gruszeczka500.

Dziękuję w imieniu wszystkich pracowników naszego hotelu za poświęcenie swojego czasu i napisanie opinii na www.tripadvisor.pl.

Fakt,że wróciła Pani zadowolona z rodzinnych wakacji spędzonych w naszym hotelu jest dla nas największą nagrodą.

Uwage odnośnie śliskich powierzchni wokół basenu mimo wszystko przekaże do osób dbających o czystość naszego hotelu, aby wycierały takie miejsca wcześniej, tak samo jak do naszych głównych menagerów,żeby pomyśleli o ewentualnych zabezpieczeniach na przyszły rok.
Wysłanie wina i owoców do pokoju gościa zależy od statusu danej rezerwacji oraz od próśb biur podróży. Gocie,którzy przyjeżdżają powtórnie, mają rocznice ślubu, albo po prostu biuro podróży poprosiło nas o wysłanie VIP SETUP mogą liczyć na taki upominek w swoim pokoju.

Następnym razem jeśli ponownie wybierze Pani nasz hotel, na co nieskromnie liczę, obiecuję,że do pokoju wyślemy dobrego szampana i owoce.

Z poważaniem,
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Witam serdecznie
Goraco polecam hotel jak i sama obsługe.
Szczególne podziekowania należa sie Panii Alicji Can-bardzo sympatyczna osoba, powiem tak, konkretna osoba wiedzaca jak dbac o turystów, uczynna, konkretna, miła,
Goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, JANUSZOPOLE
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BELLISDELUXEHOTEL, Guest Relations, Bellis Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Drogi Panie Januszu,

dziękuje bardzo za napisanie opinii na www.tripadvisor.pl oraz za uznanie mojej osoby.

To,że choć trochę mogłam pomóc podczas pobytu i było to docenione jest dla mnie największą nagrodą.

Mam nadzieję do zobaczenia za rok!

Z poważaniem,
Alicja CAN
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z wakacji w hotelu Bellis Delux.
Pobyt dwutygodniowy, 5-18.08.2019.
Pokój rodziny z widokiem na basen. Rodzina 2+2 (starszy syn 18 lat, młodszy 10).
Plusy hotelu:
1. Piękny ogród, wsród niego 2 duże baseny, basen ze zjeżdżalniami dla dzieci i jeszcze jeden z zjeżdżalniami dla dorosłych.
2. Przy basenach zawsze wolne leżaki!!! Nie zależnie od pory dnia.
3. Wyjątkowo smaczne jedzenie. Duży wybór zarówno mięs jak i ryb. Codziennie jakieś danie z jagnięciny. Wino nalewane z butelek. Polecam różowe.
4. Nie ma kolejek do restauracji. Zawsze są wolne stoliki. Piękny widok na morze.
5. Super klubik. Młodszy syn był w grupie 8-12. Codziennie wybierał przynajmniej 2 aktywności, na które miał ochotę pójść. A w Jego przypadku to nie takie oczywiste. Do wyboru m.in. water polo, siatkówkę, piłkę nożną, tenis, rzutki.
6. Dwa razy dziennie water polo dla dorosłych. O 12-stej zabawy w basenie dla wszystkich chętnych.
7. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, mini bar uzupełniany również codziennie: woda, napoje gazowane, soczki, piwo, paluszki, chipsy i jakieś batoniki.
Minusy hotelu.
Brak! Chyba, że ktoś chce bardzo narzekać to po wyjściu z hotelu nie ma żadnych sklepów ani bazarku. Ale to już narzekanie troszkę na siłę.
Posumowując: zdecydowanie polecam:-)))

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Rodzina4x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BELLISDELUXEHOTEL, Guest Relations, Bellis Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Drodzy Gośćie.

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu oraz poświęcenie swojego czasu na napisanie opinii na stronie www.tripadvisor.pl

Również dziękujemy za tak miłe komentarze. Fakt,że wrócili Państwo zadowoleni z naszego hotelu jest dla nas najwięszką nagrodą.

Mamy nadzieję,że za rok ponownie zawitają Państwo w naszym hotelu.

Z poważaniem,
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Właśnie wróciłem z 2 tygodniowego pobytu z rodziną w hotelu Bellis Deluxe. Generalnie pobyt udany ale hotel ma swoje plusy i minusy. Mieszkaliśmy w pokoju Jasmine Lagoon z bezpośrednim dostępem do basenu. Super wygodne rozwiązanie. Pokój sam w sobie przestronny, dobrze wyposażony z wyjątkiem 3 łóżka którym jest rozkładana kanapa z cienkim i niewygodny materacem. Łazienka super. Duża szafa. Sprzątanie codziennie. Czysto i schludnie. Minibarek uzupełniany codziennie - woda, cola,sprite,fanta,fuzetea,piwo Tuborg,soki owocowe w kartonikach,słone paluszki, krakersy, ciastko drożdżowe. W pokoju zestaw do przyrządzania kawy, herbaty. Basen Jasimine super, ciepła czysta woda wokół trzypiętrowych budynków. Teren Jasmine Lagoon znajduje się na tyłach hotelu blisko boisk piłkarskich - 100 m do budynku głównego i jakieś 250 m od plaży. Pod samym nosem 2 korty tenisowe- wypożyczenie rakiet i piłek w recepcji. Zarówno na tym terenie jak i w całym hotelu przepiękna i zadbana roślinność. Fantastyczne kwiaty, palmy,limonki itd.itp. Na miejscu Bar Jasmin. Alkohole z najwyższej półki, lody cały dzień dostępne w lodówce w barze, pyszna kawa, napoje wszystkie butelkowane, piwo Tuborg kilka rodzaji, Heineken, Carlsberg,Budweiser i inne. Pyszne drinki, orzeszki chipsy. I największy plus pokoi Jasmine - własna, nowa restauracja Bungvile o której nie ma nawet wzmianki na stronie hotelu. Restauracja tylko dla gości budynków Jasmine-śniadania,obiady i kolacje. Wybór dań zdecydowanie mniejszy natomiast super klimat, miła atmosfera i przemiła obsługa. Polecam ... w przeciwieństwie do restauracji głównej o której później. Tak więc mieszkanie w kompleksie Jasmine na duży plus. Na minus fakt że jak w całym hotelu masa Rosjan z przeróżnych byłych republik , którzy włączają na maksa muzykę na basenie przez przenośne głośniki mimo , że jest to strefa ciszy. I oczywiście zwracanie im uwagi nic nie daje a obsługa hotelu też nie reaguje na zgłoszenia tych hałasów. Infrastruktura w pozostałej części hotelu super. Ekstra baseny, zjeżdżalnie wodne, ciekawe animacje dzienne. Napoje we wszystkich barach super jakości ( Meat Pint, Loogue Bar 24h, Per Bar na pomoście, bar z przkąskami przy plaży). Duży wybór kaw i herbat w kawiarence czynnej do 23:00. Jak wspominałem wcześniej piękna roślinność gdzie można spacerować alejkami i podziwiać. No i nieskazitelna czystość na terenie całego hotelu i w toaletach oraz przemiła obsługa hotelowa. Minusy w moim odczuciu to restauracja główna i imprezy po wieczornych przedstawieniach. Na tle takich hoteli jak Papilon Ayscha, Rixos Sungate, Maritme Pine Beach czy Titanic w których byłem wcześniej słaba restauracja. Ogromna, ze słabym, zimnym wystrojem i z bardzo słabą prezentacją potraw. Słaba klima więc gorąco. Moloch.Hałas nie do wytrzymania i w porze kolacji pełno arbuzów, jedzenia rozrzuconego przez dzieci na podłodze. Wybór dań też na tle wymienionych hoteli słabszy. Z owoców morza właściwie tylko raki i jakieś małe krewetki koktajlowe. Słaby też w mojej ocenie wybór słodyczy. Stąd też przez większość pobytu korzystaliśmy z restauracji w obszarze Jasmine. Oczywiście nikt głodny z restauracji głównej nie wyjdzie ale pozostawia ona niedosyt. Korzystałem ze wszystkich restauracji Ala carte ale też nie ma zachwytu zwłaszcza że kosztuje 15 euro od osoby. Tyle że przemiła obsługa. Polecam restaurację włoską i fantastyczne carpaccio oraz setka. I w rybnej fantastyczny kucharz- widać że pasjonat tego co robi. I drugi słaby punkt to imprezy po wieczornym show w Meet Point barze. Słaba muzyka,rosyjskie hity i tańczący animatorzy + 3-4 Rosjanki. To miejsce ma potencjał ale moim zdaniem niewykorzystany. Jedyną udaną impreza to White Party choć też do czasu kiedy za stołem DJ a stanęła Katia i zaczęła się rąbanka techno. Nie było przy czym zatańczyć. W czasie naszego pobytu był też koncert jakiejś rosyjskiej gwiazdki. Oprawa fajna muzyka słaba. Reasumując dobry hotel ale nie wybitny. Z kilkoma elementami do poprawy ale i z wieloma plusami.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 251krzysztofd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BELLISDELUXEHOTEL, Guest Relations, Bellis Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Drogi Panie Krzysztofie,
przede wszystkim chcielibyśmy bardzo podziękować za poświęcenie swojego cennego czasu i napisanie opinii na stronie www.tripadvisor.pl

Uwagi o jakich Pan napisał w komentarzu przekażemy do dyrektórów odpowiednich działów, aby poprawić jakość oferowanych przez nas usług. Zadowolenie naszych gości jest dla nas bardzo ważne.

Raz jeszcze dziękujemy za obiektywną opinię.

Z poważaniem,
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Byłem w Turcji w wielu hotelach. Ostatnio kilka razy pod rząd byliśmy w Titanic w Belek. Ale... Bellis jest wg mnie lepszy. Dlaczego? Pokoje b fajne, czyste, sprzątane codziennie łącznie z balkonem. (dostaliśmy pokój rodzinny z jaccuzi z widokiem z wanny na morze). Obsługa wspaniała i b pomocna. Wszyscy uśmiechnięci i dają z siebie wszystko nie okazując zmęczenia. Może z wyjątkiem skośnookiej pani wymieniającej ręczniki, która robiła głupie miny i obsługiwała z łaski... (ale to najmniej istotne).
Ciepła woda w basenach (w odróżnieniu od Titanic). Barman w barze przy basenie reakracyjnym super gość i do pogadania i do wlania whisky (chivas, tullamore, j walker black), Piwo super Tuborg.
Jedzenie wyśmienite i kelnerzy zawsze znajdują wolny stolik. Szybka obsługa.
Na obiady chodziliśmy do bufetu nad morzem (dorada, mięso, owoce).
Pewien minus to brak leżaków już ok 9.30. trzeba zajmować ok 8 rano (nad basenem). Rada: jest tyle jeszcze miejsca, dołóżcie więcej leżaków i parasoli....

Było tak dobrze, że dziś zrobiłem ponownie rezerwację do tego samego miejsca!! na 21 sierpnia z W-wy. I oczekuję tego samego co w lipcu!!!! I proszę o fajny pokój z widokiem 2 plus1 w głównym budynku.M.Kozłowski

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, akozlowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BELLISDELUXEHOTEL, Guest Relations, Bellis Deluxe HotelOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Drodzy Państwo!

Dziekujemy za wybranie naszego hotelu oraz napisanie opinii na www.tripadvisor.pl.

Fakt,że wrócili Państwo zadowoleni jest dla nas najlepszym prezentem.

Do zobaczenia w sierpniu!

Z poważaniem,
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji