Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Pałac Pretorów

Pałac jest niewątpliwie najbardziej reprezentacyjnym budynkiem Kopru. Został zbudowany w stylu... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 stycznia 2020
Stanisław Ł
,
Bestwina
Powiew historii

Pałac położony jest przy placu Tito (choć to pałac był pierwszy i Słowenia najwyraźniej nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 września 2018
Sierfly
,
Poznań, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (212)
  
Recenzje (212)
Filtruj recenzje
212 wyniki
Oceny podróżnych
71
116
23
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
71
116
23
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 212 recenzji
Zrecenzowano: 28 września 2018

Pałac położony jest przy placu Tito (choć to pałac był pierwszy i Słowenia najwyraźniej nie przeszła dekomunizacji...) i od strony mariny można do niego dotrzeć malowniczymi, starymi uliczkami, wyłożonymi kamieniem, który nie jedno już widział (kto by dziś zrobił takie drogi z wielkich bloków kamienia?!). Sam budynek jest zachowany w dobrym stanie i mieści się w nim biuro informacji turystycznej.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Sierfly
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2017

Centrum Starego miasta w koper to zapach historii,
starozytności ale także kwiatów i ziół. Budynki przypominaja te we Włoszech. Przyjemnie jest wędrować spokojnie wokół placu, po uliczkach, aż do plaży.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Dziękujemy, Patrycja X
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 20 lutego 2020

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tic K, Public Relations Manager, Praetorian PalaceOdpowiedź udzielona 21 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 stycznia 2020

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tic K, Public Relations Manager, Praetorian PalaceOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 września 2019

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji