Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Marsa Alam
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 253)
Filtruj recenzje
2 254 wyniki
Oceny podróżnych
1 159
746
214
85
50
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 159
746
214
85
50
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
23 z 28 wśród 2 254 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Wszystkim obawiajacym się, z czystym sumieniem, polecam ten hotel.
To była nasza pierwsza wizyta w Marsa Alam i była dla nas bardzo miłym zaskoczeniem.
Hotel nie duży i spokojny, w którym na pewno można miło wypocząć. Dojazd z lotniska to tylko 15 minut. Bardzo ładna rafa przy hotelu, nawet lepsza niż przy 5-gwiazdkowych Jazach obok, leżaki dostępne o każdej porze, zarówno przy basenach jak i na plaży. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, oczywiście trzeba uważać bo łatwo przytyć
Cała obsługa hotel, od recepcji, poprzez restaurację i bary, po sprzątajacych i dbających o cały teren, bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna.
Może trochę mało animacji, ale to tak żeby się czegoś czepić, i bary przy basenach i plaży otwarte tylko do 17-tej☹️ ale poza tym same plusy. Naprawdę mogłabym tam spędzić urlop jeszcze raz.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, EwaR1196
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SuneoClubReef, Manager, SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from SuneoClub Reef Marsa,

On behalf of SuneoClub Reef Marsa’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at SuneoClub Reef Marsa.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Ahmed Mahmoud
Hotel Manager – SuneoClub Reef Marsa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z wczasów w hotelu Suneo Club.
Jak dla nas było idealnie , hotel po remoncie , leżaki i osprzęt na basenach nowy, przy plaży starsze leżaki .
Cisza spokój , nie ma rezerwowania leżaków, o każdej porze można znależć masę wolnych leżaków.
jedzenie bardzo dobre , duży wybór potraw słodyczy , owoców (codziennie jadłem zupy czego nie robię nawet w domu)
obsługa wyśmienita , przemiła i zawsze uśmiechnięta od opiekuna zieleni po managera
osobiście polecam barmanów Mohameda i Taha, chociaż wszystkim należą się słowa uznania.
a nasz sprzątający Ajman to człowiek którego pomysłowość i umiejętności w wystroju pokoju nie miała granic , a z jego twarzy nie schodził uśmiech , ponadto przemiła obsługa restauracji , wspaniali kucharze i nieodzowne zapytanie "czy jest ok" z ust całej obsługi
ponadto niewiele animacji , ale przyznać należy że animatorzy mieli nie lada problem do namowy na udział w zabawach ,grach itp pomimo ich usilnych starań .
można korzystać z atrakcji w sąsiednich hotelach.
wspaniała rafa , duża różnorodność ryb i stworzeń , ponadto polecamy wycieczkę na snorkowanie w Hamacie
oraz safari na kładach. Jest bezpiecznie i polecam wszystkim . Na pewno pomyślę o powrocie

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Wojtek B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SuneoClubReef, Manager, SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from SuneoClub Reef Marsa,

On behalf of SuneoClub Reef Marsa’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at SuneoClub Reef Marsa.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Ahmed Mahmoud
Hotel Manager – SuneoClub Reef Marsa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z wakacji w Marsa Alam, stacjonowalismy w hotelu SuneoClub. Początkowo Miałem obawy przeglądając zdjęcia innych użytkowników ale szybko rozwiał je bardzo miły personel, świetne jedzenie ( bywałem w wielu hotelach i zawsze był problem z owocami zarówno tymi z morza jak i tymi z lądu ) tu nie ma z tym problemu. Cały sztab kucharzy dba naprawdę o jakość kuchni. Jest cała masa ryb, mięsa ( drób i wołowina ) i nie jak to bywa w hotelach wakacyjnych w samych sosach. Hotel dla osób chcących odpocząć 3 baseny + naprawdę ładna rafa przy samym hotelu. Nie jest to hotel dla imprezowiczów. Wieczory spędza się tam głównie przy muzyce na żywo ale raczej bardzo spokojnej. Są jakieś animacje ale mało. Za murami hotelu nie ma nic dosłownie . Z racji tego ze Saneo należy do sieci JAZ można korzystać z hoteli zarówno po prawej stronie jak i po lewej bez problemu tam już jest imprezowo jak kto woli ale nie można korzystać z all. Pokoje ok ale maja problem ze szczypawicami. Jeśli ktoś ma wątpliwości co do hotelu naprawdę nie ma o co bardzo dbają o czystość i nie są natrętni na napiwki itd. Wiec chętni sami dawaliśmy ( może to taka metoda ale działa )

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, SebastianLeszyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SuneoClubReef, Manager, SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from SuneoClub Reef Marsa,

On behalf of SuneoClub Reef Marsa’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at SuneoClub Reef Marsa.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Ahmed Mahmoud
Hotel Manager – SuneoClub Reef Marsa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Była już to nasza kolejna wyprawa do Egiptu, ale pierwszy Marsa-Alam, tak cichym, czystym i uroczym miejscu. Obsługa hotelowa bardzo miła i kompetentna. Jedzenie bardzo dobre, duża różnorodność i co ważne dla naszego synka - lody do oporu do obiadu i kolacji oraz dostępne w barach... Barmani zawsze uśmiechnięci, nawet jeśli widać, że już długo pracują ... szczególne podziękowania dla Mohameda i Ibrahima z Pool Bar. Dodatkowa zaletą jest pomost na rafę, skąd można posnurkować, czy ponurkować.
Miejsce przy basenie, czy plaży praktycznie do znalezienia o każdej porze, ręczniki plażowe dostępne w pokojach i wymieniane codziennie.
Pierwszy raz w Egipcie mieliśmy hotelowy dostęp do Internetu w pokoju, nie tylko z okolic recepcji :-)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Julek1971
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SuneoClubReef, Manager, SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from SuneoClub Reef Marsa,

Please allow us to Thank you for considering SuneoClub Reef Marsa for your stay for giving us the opportunity to serve your good self with the best of our hospitality.
We feel so fortunate to receive such great comments about all the services and facilities provided in our resort.
We hope that you will give us a chance in the near future to welcoming you with all the pleasures of SuneoClub Reef Marsa’s Management and Team.

Thank You,
Ahmed Mahmoud
Hotel Manager – SuneoClub Reef Marsa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Świetne miejsce, które można polecić każdemu. Wspaniała, miła obsługa, która dba o gości hotelowych na każdym kroku. Różnego rodzaju animacje nie pozwalają się nudzić. Pokoje bardzo czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie dobre. Drinki serwowane przez barmanów pyszne (pozdrawiamy miłego Pana z baru przy plaży- Taha). Plaża przy plaży ładna i przytulna.
Ogólnie cały pobyt na duży plus. Chętnie kiedyś wrócimy :)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, nataliakE1661VQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SuneoClubReef, Manager, SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from SuneoClub Reef Marsa,

Please allow us to Thank you for considering SuneoClub Reef Marsa for your stay for giving us the opportunity to serve your good self with the best of our hospitality.
We feel so fortunate to receive such great comments about all the services and facilities provided in our resort.
We hope that you will give us a chance in the near future to welcoming you with all the pleasures of SuneoClub Reef Marsa’s Management and Team.

Thank You,
Ahmed Mahmoud
Hotel Manager – SuneoClub Reef Marsa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji