Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Jaz Lamaya Resort(Marsa Alam)
285 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
485 USD
102 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
180 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
230 USD
223 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
232 USD
223 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 39% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 39% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (364 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

180 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
201 USD
177 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Aurora Bay Resort(Marsa Alam)(Świetna cena!)
578 USD
182 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Coral Hills Resort Marsa Alam(Marsa Alam)(Świetna cena!)
100 USD
78 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
162 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Recenzje (813)
Filtruj recenzje
815 wyniki
Oceny podróżnych
544
148
73
26
24
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
544
148
73
26
24
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
19 z 24 wśród 815 recenzji
Zrecenzowano 11 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest bardzo dobry, jedzenie jest bardzo dobre, codziennie wieczorem są występy karaoke, egipskie pokazy taneczne, pokazy taneczne, konkursy. Animatorzy zapewniają codziennie atrakcje siatkówka, wodny aerobic❤ ❤

Data pobytu: grudzień 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Magdalena K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Galal E, General Manager, Novotel Marsa AlamOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2017

Szanowna Pani Magdalena K,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani komentarze dotyczące pobytu w Novotel Marsa Alam. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana, że Pani opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.
Z poważaniem,

Galal El Safty
Delegate General Manager
Red Sea Area and Luxor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 grudnia 2017

Pokoje ładne, nowocześnie urządzone, otoczenie hotelu czyste, zadbane. Jedzenie ok, każdy znajdzie coś dla siebie. Alternatywą dla obiadu może być burger i frytki podawane w barze przy basenie, polecam. Jeśli chodzi o alkohol to piwko jest ok, drinki to kwestia upodobań. Obsługa bez zarzutu, nigdzie nie spotkałam się z tak pozytywnym nastawieniem, taką troską i dbałością o szczegóły. Wszyscy są mili, manager bardzo sympatyczny, gotowy do pomocy. Animatorzy najlepsi jakich poznałam, uśmiechnięci, otwarci, towarzyscy, nienachalnie zachęcają do udziału w animacjach. Polecam naukę tańca bachata oraz gry na plaży. Dwa razy w tygodniu "egipski wieczór", bardziej uroczysta kolacja, tematyczne show w barze. Basen podgrzewany przy restauracji idealny na listopad, ponieważ woda w morzu nie jest zbyt przyjemna. Plaża super, w listopadzie nie ma problemu ze znalezieniem wolnego leżaka, pogoda dopisuje (25-27*C), momentami bywa wietrznie. Wi-Fi działa na terenie całego obiektu również na plaży.
Na pewno tam wrócę!! <3

Data pobytu: listopad 2017
Dziękujemy, Małgorzata W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Galal E, General Manager, Novotel Marsa AlamOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2017

Szanowna Pani Malgorzata W,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani komentarze dotyczące pobytu w Novotel Marsa Alam. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana, że Pani opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.
Z poważaniem,

Galal El Safty
Delegate General Manager
Red Sea Area and Luxor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny hotel otoczony zielenią. Mieliśmy pokój w budynku 21 z wyjściem tarasowym na basen. Dwa baseny ten przy pokoju bez podgrzewanej wody idealny bo woda nie była gorąca. Drugi przy lobby hotelowym z podgrzewaną wodą. Pokoje przestronne, urządzone bardzo gustownie. Na wyposażeniu lodówka, czajniki (kawa,herbata). Klimatyzacja trochę głośno chodziła, ale o tej porze roku nie była nam potrzebna. Cały kompleks bardzo przyjemny. Jeśli chodzi o jedzenie każdy znajdzie dla siebie coś dobrego. Przy basenie od 13 podawane dobre hamburgery
Plaża bardzo duża, parasole i leżaki których jest dużo. Długo pomost który nocą jest pięknie oświetlony. Z pomostu zejście do morza i można spokojnie nurkowac, ale jak jest żółta lub zielona flaga. Nam się udało tylko raz nurkowac,bo fale i wiatr szalały. Aczkolwiek można wybrać się spacerkiem w inne miejsce gdzie w zatoce byli spokojniej i przyjemnie.
Obsługa hotelowa rewelacyjna. Szczególne podziękowania dla Ayad naszego barmana przy basenie i lobby hotelowym. Młody, uśmiechnięty i bardzo pozytywny chłopak, który już wiedziała co pijemy i zawsze nas zaskakiwał pozytywnie.
Drugie podziękowania dla Abdallha, który uśmiechnięty zawsze nas obsługiwał w restauracji i zawsze dopilnował aby niczego nam nie brakowało.
Mili animatorzy, codziennie wieczorem animacje.
Dużym plusem, że było mało ludzi i słonko było przyjemne
Dziękujemy za super wakacje i z przyjemnością polecimy hotel znajomym

Data pobytu: grudzień 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, KateKate1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Galal E, General Manager, Novotel Marsa AlamOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2017

Szanowna Pani KateKate1979,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani komentarze dotyczące pobytu w Novotel Marsa Alam. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana, że Pani opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.
Z poważaniem,

Galal El Safty
Delegate General Manager
Red Sea Area and Luxor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Mieliśmy okazję spędzić dwa tygodnie w Novotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Około godziny jazdy autokarem od lotniska. Pod względem wyglądu hotel na prawdę ładny, pokoje duże przestronne i nowoczesne w środku. Zestaw do zrobienia herbaty, lodówka na wodę która codziennie jest uzupełniana i tv z możliwością podłączenia hdmi lub usb. Pokoje sprzątnie codziennie. Wszystkie pokoje identyczne. W hotelu są 3 baseny z czego jeden tylko podgrzewany, w dwóch pozostałych zimna woda w listopadzie (nie zdąży się nagrzać) + jeden basy kryty. Plaża ok. Najlepsza jest chyba rafa przy hotelu, po zejściu z pomostu można podziwiać piękna rafę. Ze względu na często wietrzne dni często jest czerwona flaga. Jedynym minusem jest jedziecie, które jest dosyć monotonne, ale zawsze coś się znalazło do zjedzenia. Alkohol regionalny, raczej słaby. Jesli chodzi o wycieczki to hotel jest dobrze położony dla osób które chcą zwiedzić Luksor (wyjeżdża się najpóźniej), natomiast polecam wybrać się na snurkowanie na wyspy Qulaan. Tam można zobaczyć piękne wyspy z piękna rafą i rybami. Niestety droga do portu trwa ok 3,5-4 h.
Podsumowując polecam hotel na wypoczynek i snurkowanie.

Data pobytu: listopad 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, novelisimo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Galal E, General Manager, Novotel Marsa AlamOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2017

Szanowny Panie Novelisimo,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pana komentarze dotyczące pobytu w Novotel Marsa Alam. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Pana, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonany, że Pana opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jesteśmy Międzynarodowym Hotelem. Nasi goście pochodzą z całego świata. Każda Narodowość posiada własny smak i obyczaje, którym staramy się sprostać. Nie zawsze jest łatwo spełnić wszystkie oczekiwania ale zawsze, bierzemy pod uwagę Państwa Komentarze.

Uprzejmie informujemy, że podobnie jak w większości hoteli w Marsa Alam z uwagi na położenie przy rafie koralowej, wejście do wody jest możliwe tylko z pomostu, a czerwona flaga jest wywieszana w wietrzne dni dla bezpieczeństwa Naszych Gości.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pana opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Z poważaniem,

Galal El Safty
Delegate General Manager
Red Sea Area and Luxor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel, w którym jest bardzo dużo miejsca, leżaków nie brakuje. Pokoje bardzo duże, czyste (codziennie sprzątane), obsługa na najwyższym poziomie, jedyne do czego można się przyczepić to jedzenie, które jest dość monotonne, ale zawsze coś tam wybrać można. Najlepszy team animatorów jaki kiedykolwiek spotkałam. W pobliżu hotelu przepieknayrafa, do której prowadzi długi pomost, można spotkać również delfiny. Niestety często jest czerwona flaga, ponieważ są tutaj dość silne wiatry, które powodują duże fale.

Data pobytu: grudzień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zuzanna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Galal E, General Manager, Novotel Marsa AlamOdpowiedź udzielona 15 grudnia 2017

Szanowna Pani Zuzanna W,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani komentarze dotyczące pobytu w Novotel Marsa Alam. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana, że Pani opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Codzienny bufet jest staranie przygotowywany z uwaga o coraz nowsze elementy by dorównać najbardziej wygórowanym smakom.

Uprzejmie informujemy, że podobnie jak w większości hoteli w Marsa Alam z uwagi na położenie przy rafie koralowej, wejście do wody jest możliwe tylko z pomostu, a czerwona flaga jest wywieszana w wietrzne dni dla bezpieczeństwa Naszych Gości.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Z poważaniem,

Galal El Safty
Delegate General Manager
Red Sea Area and Luxor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji