Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (656)
Filtruj recenzje
656 wyniki
Oceny podróżnych
447
179
23
5
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
447
179
23
5
2
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 656 recenzji
Zrecenzowano 3 kwietnia 2017

Polecam hotel bardzo przyjemny spokojny pobyt. Dobre jedzenie i swietna plaża tuż przy hotelu - dużo leżaków i miejsca do plażowania. Polecamy również rodzinom i parom lubiącym ciszę i spokój w trakcie wakacji. Piękne widoki a wszystko to w pięknym miejscu

  • Data pobytu: maj 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Agnieszka D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: advisor201074, Manager, Jaz Samaya ResortOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Warm greetings from Jaz Samaya,

On behalf of Jaz Samaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at Jaz Samaya.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed
General Manager - Jaz Samaya

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 grudnia 2016

Nalezy zwrocic uwage na oferowane przez Itake ubezpieczenie,bo w tym nie przyjmuja,a jest drogie!A proponowana "Clinic" jest dosc daleko!
Nalezy przygotowac napiwki. Na miejscu mozna kupic wszystko do snurkowania.

  • Data pobytu: listopad 2016, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, lidias266
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elsayed M, Guest Relations Manager, Jaz Samaya ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Samaya.

On behalf of Jaz Samaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor,
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Samaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to acheive your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Bardzo czysty i kameralny hotel .. duże pokoje i przestronne . poprosiłem o zmianę pokoju na pokój z widokiem na morze i bezproblemowo został zmieniony... . Bardzo dobre jedzenie .nie ma się do czego doczepić. Świetna obsługa jesteś traktowany jak naprawdę gość.. nie ma znaczenia czy jesteś Polak .czy Niemiec... no i oczywiście baseny czyste i nie przechlorowane .. duży teren ,place ,zabaw nurkowanie i wiele innych atrakcji . My napewno wrócimy ..
To nie ten sam Egipt co kilka lat temu .. wielka pozytywna zmiana co widać w tym hotelu..

Data pobytu: maj 2016, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Piotr M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: advisor201074, General Manager, Jaz Samaya ResortOdpowiedź udzielona 31 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear guests

Thank you for choosing Jaz Samaya Resort to spend your holiday. My team and I would also like to thank you very much for your positive and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer.

Thank you, once again, for your visit to our hotel, for your kind review
We look forward to welcoming you back next time at your second home.

Ashraf Ayed
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 stycznia 2015

Bardzo pozytywnie. Hotel kameralny, dla rodzin z dziećmi. Bardzo czysto w pokojach, duże łazienki. Przy samej plaży i pięknej rafie. Kuchnia: codziennie cos innego- wieczory tematyczne. Obsługa bardzo mila nie nachalna. Same plusy. Goście 99,9% Niemcy, trochę Czechow i Polaków. Brak Rosjan. Jak do Egiptu tylko do Samaya Hotel.

  • Data pobytu: październik 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Piotr B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: advisor201074, General Manager, Jaz Samaya ResortOdpowiedź udzielona 16 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Sir & Madam,

Thank you for choosing Samaya to spend your vacation and for taking the time to write a review.

The Team here at Samaya are grateful and would like to thank you for your very positive praise and comments regarding the hotel and staff.

Thank you once again,

Ashraf Ayed
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 listopada 2014

Jeśli chcecie wypocząć i być traktowani jak wyjątkowi goście jedźcie do IBEROTEL SAMAYA obsługa rewelacyjna jedzenie bardzo urozmaicone i tradycyjne arabskie i europejskie. Pokoje czyste codziennie sprzątane a za 1 dolara macie rozsypane świeże kwiaty na łóżku i z ręcznika zrobionego łabędzia. O drinki nie trzeba się upominać wystarczy jedno spojrzenie. Wino bardzo dobrej jakości nie z automatu tak jak w niektórych hotelach i co b.ważne kawa, drinki i wino podawane i w barach nawet przy plaży i do każdego posiłku w filiżankach oraz w szkle nie w plastikach.Wycieczka do Karnaku rewelacja choć trochę męcząca ze względu na odległość /300 km./ ale warto. No i nurkowanie na rafie koralowej pod okiem instruktorów . Po prostu jestem b.zadowolony i polecam..

Wskazówka dotycząca pokojów: Wszystkie pokoje czyste z klimatyzacją z lodówkami i tv Jedynie pokoje z widokiem na morze czerwone są za niewielką dopłata. W wersji allinclusive macie full wypas.
  • Data pobytu: grudzień 2013, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jarek G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: advisor201074, General Manager, Jaz Samaya ResortOdpowiedź udzielona 16 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Sir & Madam,

Thank you for choosing Samaya to spend your vacation and for taking the time to write a review.

The Team here at Samaya are grateful and would like to thank you for your very positive praise and comments regarding the hotel and staff.

Thank you once again,

Ashraf Ayed
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji