Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Pierwsze nocne nurkowanie :)

Polecam instruktora i przewodnika Mustafa Essa. Bardzo dobry nauczyciel. Wymagający ale jego uwagi... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 lipca 2019
830nikil
,
Bielsko-Biała, Polska
z urządzeń przenośnych
Dobra baza nurkowa

Pomocny personel, niektórzy mówią po polsku, ceny umiarkowane - 22 euro nurkowanie na home reef... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 lipca 2019
Diabelh
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (381)
  
Recenzje (381)
Filtruj recenzje
381 wyniki
Oceny podróżnych
293
52
15
8
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
293
52
15
8
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 381 recenzji
Zrecenzowano: 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam instruktora i przewodnika Mustafa Essa. Bardzo dobry nauczyciel. Wymagający ale jego uwagi są bardzo konstruktywne. Pomocnicy w bazie uczynni i życzliwi. Czasem ktoś nawet mówi kilka słów po polsku. Pozdrawiam kolegę o pseudonimie Jack. Wyposażenie w porządku.
Kurs AOWD można ukończyć z książką po polsku w wersji drukowanej jednak dostępnej tylko podczas kursu a potem do zwrotu. Wersja elektroniczna np. po angielsku wbrew zapewnieniom sprzedawcy polskiego brak :(

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, 830nikil
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Moeshe1, General Manager, Blue Ocean Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Niki L ,
Thank you for taking the time to share your experience on Tripadvisor.

The entire team is pleased that you had such a fantastic holiday with us! We are very pleased that we could meet your expectations and proud of your comments!

We wish to see you soon again!

With best regards,
Blue ocean team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pomocny personel, niektórzy mówią po polsku, ceny umiarkowane - 22 euro nurkowanie na home reef, zodiak ok40, pakiety nurkowe po 5 albo 10 nurkowań, bezpłatna kawa i herbata, możliwość wypożyczenia sprzętu.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
3  Dziękujemy, Diabelh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Moeshe1, General Manager, Blue Ocean Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

DearDiabelh ,
Thank you for taking the time to share your experience on Tripadvisor.

The entire team is pleased that you had such a fantastic holiday with us! We are very pleased that we could meet your expectations and proud of your comments!

We wish to see you soon again!

With best regards,
Blue ocean team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2019

Rezydują na plaży nad zatoką Abbu Dabbab ale mają też stanowisko w hotelu Hilton. Pożyczyliśmy od nich pianki do snorklingu, dzięki czemu nie marzliśmy podczas pobytu ponad pół godziny w wodzie. 2 wycieczki wzięliśmy - Speed Boat - szukanie krowy morskiej, w końcu ją znaleźli, ale widać było tylko przez moment, później snorkling przy rafie - nie lepszej niz przy plaży. Łódź pędzi bardzo szybko, wycieczke oceniam jako średnią. natomiast Satayah z delfinami to fantastyczna wyprawa, niezapomniane przeżycie. Łódź wypływa z portu Hamata i po 2,15h. każda grupa ze swoim opiekunem doświadcza pięknych widoków (chyba z 50 delfinów).
Wielkie dzięki dla chłopaka, który wszystko kręci kamerą, bardzo się angażuje. Bardzo polecam kupno obrobionego później filmu (20 $).

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, Robert D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 grudnia 2018

Po raz kolejny w 2018 roku zdecydowaliśmy się nurkować z bazą BLUE OCEAN z powodu ich profesjonalizmu, dbałości o bezpieczeństwo i sprzęt oraz wspaniałym ludziom tam zatrudnionym. Będąc tydzień nad Abu Dabbab zauważyliśmy dużo większe zainteresowanie nurków bazą Blue Ocean niż konkurencyjną zlokalizowaną również w zatoce. My jesteśmy bardzo zadowoleni z czasu spędzonego wśród załogi centrum, gdzie czujesz się komfortowo i profesjonalnie obsługiwany począwszy od chłopców pomagających przygotować sprzęt, poprzez wspaniałych instruktorów, a kończąc na menadżerach. Szczególne słowa podziękowania chcemy skierować pod adresem instruktorów i opiekunów, Ali Mostafa, Zigi, Yaya którzy na lądzie i pod wodą pokazywali nam uroki zatoki Abu Dabbab i okolicznych raf. Mała Prośba. Do Centrum przywieźcie więcej swoich firmowych koszulek polo i bluz XL, gdyż europejscy faceci często potrzebują właśnie takich rozmiarów. Odliczamy czas do kolejnej wizyty u Was. :)

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
1  Dziękujemy, 913dariuszg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniała wycieczka na archipelag HAMATA z profesjonalną grupa fantastycznych ludzi z Blue Ocean. Podziękowania dla nasze przyjaciela Figo. Pozdrawiamy Ciebie bardzo gorąco.
To po prostu trzeba zobaczyć. Nie ma sensu opisywać tego słowami. Super przeżycia, świetna atmosfera, cudowni ludzie i pyszne jedzenie podczas lunchu na łodzi.

Bardzo polecamy

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
1  Dziękujemy, artur1313Polska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rita P, Public Relations Manager, Blue Ocean Centrum NurkoweOdpowiedź udzielona 22 października 2018

Dziekujemy za mile slowa! Pozdrawiamy ze Slonecznego Egiptu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji