Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 257)
Filtruj recenzje
4 257 wyniki
Oceny podróżnych
2 890
1 033
231
66
37
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 890
1 033
231
66
37
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 4 257 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Hotel naprawdę godny polecenia i zaslugujacy na swoje 5 gwiazdek. Czysciutki, od rana wszędzie robione porządki, bardzo miła obsługa, w restauracjach, lobby itd. Pomocni, bez problemu można załatwić każda sprawę. Duży wybór jedzenia ,ciasta, owoce, lody .Baseny gdzie mozna poplywac, a na terenie kompleksu park rozrywki że zjezdzalniami dla dzieci i dorosłych. No i na koniec piękna rafa, spędzaliśmy tam naprawdę dużo czasu podziwiając podwodny świat.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AdriannaM240
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elsayedmagdy, Front Office Manager, Jaz Lamaya ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019


Drogi naszym cenionym gościu,

Ciepłe pozdrowienia od Jaz Lamaya.
Pozwól nam podziękować za rozważenie Jaz Lamaya za pobyt za umożliwienie nam służenia sobie z najlepszą gościnnością.
Czujemy się tak szczęśliwi, że otrzymujemy tak świetne komentarze na temat wszystkich usług i udogodnień oferowanych w naszym ośrodku.
Mamy nadzieję, że w najbliższej przyszłości dacie nam szansę powitania wszystkich przyjemności kierownictwa i zespołu ośrodka Jaz Lamaya.

Dziękuję Ci

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Jak zapewne wszystkim wiadomo hotel nie jest najnowszy. Ma to oczywiście swoje plusy i minusy. Zieleń jest już ładnie wyrośnięta i bardzo dobrze utrzyma, natomiast budynki, wyposażenie pokoi i infrastruktura jest przechodzona, a nawet czasami mocno zużyta. Generalnie jest czysto i to nie tylko przy recepcji, ale na terenie całego hotelu (nie ma niespodzianek w rzadziej uczęszczanych alejkach ani na plaży, wszystko wyzbierane, wygrabione, umyte). Drobne remonty są wykonywane na bieżąco, w czasie naszego pobytu poprawiano elewacje, malowano parasole na plaży i wymieniano skorodowane elementy pomostu. Nie było to uciążliwe.
Pokój. Sprzątany z zaangażowaniem, gorąca woda przez cały czas, jak to w piątce pościel wymieniana codziennie, klimatyzacja cicha i wydajna, ręczniki bardzo dobrej jakości. (plażowe trochę gorsze, są mocno sprane, ale bez wystrzępień i zaciągnieć) Telewizja beznadziejna, słabe programy i wszystko śnieży.
Restauracja główna. Czysto, wszystkie naczynia z wyparzarki, zastawa dobrej jakości bez wyszczerbień i przebarwień. Obsługa kompetentna i pomocna. Jedzenie na dobrym poziomie zarówno jakościowo jak i ilościowo, nie ma przepychu, ale dużo i dość smacznie. Na szczególna pochwale zasługują naleśniki z mięsem, serem i warzywami.
Baseny i aquapark: woda filtrowana, czysto, nie ma zapiaszczeń, płytki na dnie myte codziennie wieczorem. Woda nie ma zapachu chloru - nie jestem pewien w jaki sposób chemicznie uzdatniają wodę. (Niestety ludzie na wakacjach nagminnie nie chodzą pod prysznic przed wejściem do basenu i wskakują tam cali umazani kremami i olejkami czasami z przyklejonym piaskiem, myją klapki a nawet sikają)
Restauracja na plaży Morgana. Ogromny minus ze względu na obsługę. Byliśmy raz w pozę lunchu, złożyliśmy zamówienie, razem z nami rodzina Włoch, 15 minut po nas przychodzą Niemcy i zamawiają to samo co my. Dostają po 5 minutach, my ciągle czekamy, Włosi też. Po następnych pięciu minutach Włosi nie wytrzymują i z właściwą sobie ekspresja mówią co myślą o tym lokalu tym kelnerze i kierowniku sali, po następnych pięciu minutach są przynoszone zamówienia i nasze i Włochów, nieszczere przeprosiny. Więcej tam nie poszliśmy.
Bar na plaży Ok., miła, życzliwa i pomocna obsługa. Świetna kawa z ekspresu, zimne piwo, słodkie przekąski, owoce, pizza.
Animacje wieczorne bardzo fajne, codziennie inna grupa wykonawców spoza hotelu, czasami były bardzo spektakularne np. Flyboard nad basenem, czy nocna dyskoteka na plaży na ponad 1000 osób z różną muzyka na trzech scenach i najrozmaitszymi atrakcjami towarzyszącymi.
Animatorzy hotelowi w moim przekonaniu beznadziejni, grupka osób z łapanki która jest bardziej skupiona na własnej promocji niż na pracy, takie towarzystwo wzajemnej adoracji. Całkowicie bez warsztatu, nie potrafią przedstawić najprostszego skeczu. Animacje dla dzieci koszmarnie rutynowe. Mistrzowie selfie z nastolatkami.
Dochodzimy do najważniejszego punktu :)
Morze Czerwone, Gorayfat Bay.
Do wody można się dostać na dwa sposoby: z pomostu zejście po schodach, poziom wody ok. 7 metrów lub poprzez brodzenie przez płyciznę: łagodny spadek, piaszczyste dno, potem trochę trawy i niewielki uskok zwiększający głębokość.
Zatoka pozwala na snurkowania w wietrzne dni, na płyciźnie bardzo mocno zapylona i właściwie tylko wcześnie rano można coś tam zobaczyć, im dalej za pomostem tym lepiej z widocznością.
Pomost nie jest zamykany na noc, bramki cały czas są otwarte, można się wybrać na nocne snurkowanie albo przyjść o świcie i bez problemu szybko dostać się do wody.
Rafa hotelowa nie powala, ale jest a co popatrzeć jak się wie czego szuka, szczególnie po wypłynięciu z zatoki. Pływaliśmy bardzo często do pomostu Resty i w drugą stronę do budowanego pomostu Tui Sensimar. Bardzo dużo muren, są barakudy, skrzydlice, ogończe, orlenie, ośmiornice, żółwie a nawet delfiny. Zdarzyło się nam pływać w tej zatoce w stadzie około 19 delfinów z młodymi. (spróbuje zamieścić film pod wpisem)
Centrum nurkowe Coraya Divers bardzo dobre, dysponujące bardzo dobrym sprzętem, bardzo profesjonalną kadrą i bardzo, bardzo drogie. Na wyjazdowe nurki warto zadzwonić do innej bazy poza hotelem, podjada pod recepcje i będzie dużo taniej np. Scuba World Divers z sąsiedniego hotelu SuneoClub.
Latamy do Egiptu od ponad 20 lat, hotel niczym nie zaskakuje, ale trzyma poziom i możemy go polecić.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elsayedmagdy, Front Office Manager, Jaz Lamaya ResortOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at Jaz Lamaya.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel czysty , obsługa zawsze dostępna i miła , największym plusem zatoka z piękna rafa na której zawsze można nurkować lub snurkowac , duża dostępność basenów jak i możliwość odpoczywania przy morzu lub zatoce

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, lukaszsenges
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elsayedmagdy, Front Office Manager, Jaz Lamaya ResortOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,
Warm greetings from Jaz Lamaya,
Thank you for choosing Jaz Lamaya for your recent visit to Marsa Alam.
I would like to sincerely thank you for sharing with us your feedback and letting us know about your recent visit. To receive such praise from our guest is very gratifying and knowing that you enjoyed so much the facilities and services.
Your positive feedback has been shared with the team, which will encourage them to continue their efforts in this direction.
I do hope that we will have the opportunity once again to serve your good self in the very near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Hotel i obsługa na bardzo wysokim poziomie, możliwość korzystania z atrakcji hoteli Jaz Horel Group co daje fajne możliwości spędzania wolnego czasu.
Bardzo duży wybór smacznego jeszenia, każdy znajdzie coś dla siebie .

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, czkasia84
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elsayedmagdy, Front Office Manager, Jaz Lamaya ResortOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at Jaz Lamaya.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam gorąco ten hotel. Wszystko ok - jedzenie, obsługa i pokoje. Udane wakacje z licznymi atrakcjami. Hotel posiada wi-fi i gwarantuje ręczniki plażowe. Nie ma problemu z leżakami o żadbej godzinie. Rafa przy hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 509ival
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elsayedmagdy, Front Office Manager, Jaz Lamaya ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,
Warm greetings from Jaz Lamaya,

Please allow us to Thank you for considering Jaz Lamaya for your stay for giving us the opportunity to serve your good self with the best of our hospitality.
We feel so fortunate to receive such great comments about all the services and facilities provided in our resort.
We hope that you will give us a chance in the near future to welcoming you with all the pleasures of Jaz Lamaya resort’s Management and Team.
Thank You,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji