Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 25/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
172 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 22/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
178 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 29/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
154 USD
134 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 22/07
155 USD
136 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Jaz Lamaya Resort(Marsa Alam)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 22/07
228 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21/07
100 USD
98 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Śniadanie w cenie
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 27/07
103 USD
100 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 28/07
137 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Aurora Bay Resort(Marsa Alam)(Świetna cena!)
118 USD
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 25/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
134 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 10% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 10% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (149 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Recenzje (1 421)
Filtruj recenzje
1 421 wyniki
Oceny podróżnych
954
366
75
17
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
954
366
75
17
9
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 1 421 recenzji
Zrecenzowano 27 grudnia 2016

Bardzo dobry hotel dla każdego położony przy plaży, w niedalekiej odległości od mariny i uliczek ze sklepami. Miałem pokój z wyjściem bezpośrednio na plażę. Hotel świetnie wyposażony, dużo atrakcji. Blisko do lotniska. Pokoje czyste z dobrze działającą klimatyzacją. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Wyżywienie na wysokim poziomie.

  • Data pobytu: marzec 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Roman D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JazSolaya, Manager, Jaz SolayaOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,
sunny greetings from Jaz Solaya. Thank you for choosing to stay at the Solaya and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.
Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 kwietnia 2015

Hotel suuuuper,Wielkim atutem jest transfer z lotniska ok 10 minut.Mega plusem jest odległość od morza (na wyciagniecie "reki" i wzroku) .Piaszczysta plaża i cieplutka woda . Samo położenie hotelu, przy pięknej rafie sprawiają, że można tam odpocząć i spędzić fantastyczny urlop.Baseny pięknie podświetlone w nocy,.Na plaży lezaki (na basenie rowniez), osłony przed wiatrem,wszystkiego pod dostatkiem.Ogród tak pięknie utrzymany, że zapierało nam dech,,, po trawniku chodziło się jak po perskim dywanie! Pokoje sprzątane codziennie.Tak samo bylo z cudownymi postaciami powstajacymi z recznikow.Bardzo duze szafy. Sejf bezpłatny.Lodowka wyposazona w chlodne napoje,Czajnik, (kawa+herbata) na wyposazeniu kazdego pokoju.Jedzenie bardzo urozmaicone, aż trudno było się zdecydować co zjeść :) .Restauracja bardzo przestronna ,zawsze dużo wolnych miejsc, kelnerzy zjawiają się natychmiast,Wszyscy serdeczni,uśmiechnięci,ciągle pytają czy wszystko w porządku.W ciągu dnia boccia,rzutki,nauka tańca,step,areobik,wieczorem na tarasie muzyka na żywo. Świetna obsługa i rewelacyjny zespół animatorów bardzo umiliły nam pobyt.Mimo, ze nie nalezelismy do mlodego pokolenia dalismy sie "wciagnac w ich gierki" Polecam serdecznie szczególnie ze względu na atmosferę jaka tam panuje.Mozna poczuc sie jak w jednej wielkiej hotelowej rodzinie, gdzie "tata" menadzer pilnuje zeby niczego nie brakowalo i wszyscy byli zadowoleni. Dla obslugi tego hotelu nie ma rzeczy niemozliwych.Podziękowania dla wszystkich pracowników za uczynienie naszego pobytu niezapomnianym, wr

  • Data pobytu: listopad 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, elcia29
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JazSolaya, Manager, Jaz SolayaOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Solaya to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lutego 2015

Hotel położony w zatoce razem z trzema Iberotelami oraz siostrzanym Jaz Dar el Medina .
Hotel czyściutki zadbany piękne duże pokoje bardzo dobrze sprzątane i bardzo jasne.
W hotelu przeważają goście z Włoch i Niemiec oraz innych krajów Europy zachodniej i polski (brak ruskich !!!!! ).Świetna kuchnia ,wspaniałe zupy i smaczna i mięciutka wołowinka oraz bardzo dużo przystawek i smaczne i świeże rybki.
Alkohole bardzo dobrej jakości jak na Egipt .W pobliżu Jaz Dar el Medina paręnaście sklepików gdzie sprzedawcy nie są tak upierdliwi jak w centrum Hurghady lub Sharmu.
W pobliżu jakieś 50 m przed głównym wejściem aquapark bardzo fajny z kilkoma dużymi i małymi zjeżdżalniami oraz barem w all.
Zatoka świetna do snurkowania i nurkowania praktycznie bez fal umożliwia codzienne korzystanie z rurki i maski ,prawie codziennie ok 6 rano przypływają delfinki -polecam.
Polecam wycieczkę fakultatywną na wyspy Qulan -rewelacja
Chętnie kiedyś tam wrócimy był to nasz 11 pobyt w Egipcie ale miejsce najlepsze , rafa również.
Gorąco polecam hotel w cudownej zatoce pełnej pięknych raf .
W zatoce żółwie można je spotkać przy odrobinie szczęścia .
Wielkim atutem transfer z lotniska ok 10 minut .

Wskazówka dotycząca pokojów: W zależności co kto lubi są również pokoje w lewym skrzydle w zupełnej ciszy .
  • Data pobytu: maj 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Wojtek L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 stycznia 2014

Hotel w super miejscu. Rafa koralowa cudowna przy pomoście. Czysto wszędzie ,w pokojach, w basenach ,w hotelu i w restauracji .Aquapark bez kolejek odległość 50m . W maju nie ma polskich animacji . Rezydentka w hotel jest 30 min. co 2 dni .Niemiecka i włoska rezydentka całymi dniami .Przeważają Niemcy i Włosi .Byliśmy z dziećmi i klątwa faraona nas nie dopadła

  • Data pobytu: maj 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
3  Dziękujemy, Marzena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2013

hotel ładnie położony, malownicza plaża, obsługa miła i uczynna, pokoje zadbane , dość dobrze sprzątane, posiłki urozmaicone,
dużo miejsca w restauracji, można znaleźć wolne leżaki nad basenem;
dla dzieci darmowy aquapark

  • Data pobytu: lipiec 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Jacek D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji