Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Jaz Lamaya Resort(Marsa Alam)
233 USD
228 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
155 USD
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 17% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 17% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (96 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

103 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
153 USD
134 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
172 USD
167 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
178 USD
170 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Aurora Bay Resort(Marsa Alam)(Świetna cena!)
118 USD
79 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
126 USD
77 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Śniadanie w cenie
  • Basen
134 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
147 USD
134 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Recenzje (671)
Filtruj recenzje
671 wyniki
Oceny podróżnych
392
160
69
27
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
392
160
69
27
23
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
90 z 95 wśród 671 recenzji
Zrecenzowano 21 czerwca 2017

Hotel położony na pustyni ....... morze czerwone cudowne i cieplutkie ;-)
Hotel ładny , pokoje duże z klimatyzacją,jedzenie bardzo dobre i dużo każdy znajdzie coś dla siebie, obsługa super wszyscy mili i uśmiechnięci służą pomocą.
2 bary na plaży i przy basenie. Internet bezpłatny w recepcji i lobby ( słabo działa)
Fajni animatorzy...ogólna atmosfera jest tam jak w domu.....czułam się dobrze i na szczęście faraon się na mnie nie zemścił ;-)
Polecam ten hotel.......ja bym tam jeszcze wrociła....;-)

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Wiola1973
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HappyLife T, Guest Relations Manager, The Three Corners Happy Life Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for the kind feedback. We are delighted to know that you have fully enjoyed your stay. It is our aim to provide the complete guest satisfaction from food till room and animation. Your description is very detailed and gives a good impression about our hotel for new customers.

Hope to see very soon again in one of our Three Corners Hotels.

TTC Happy Life Management
gr-happylife@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 czerwca 2017

Jesteśmy po raz drugi w tej sieci hotelów a po raz trzeci w Egipcie. Korzystaliśmy z usług biura Exim tours . Oferta last minute - ok 1500zł. Za taką cenę nie można oczekiwać cudów - ale jesteśmy zadowoleni!
Hotel znajduje sie jakieś pół godziny od lotniska. Do hotelu przyjechaliśmy po 00;00 dużym zaskoczeniem było to, że mimo iż godziny all się już skończyły czekał na nas skromny posiłek po podróży. duży + . !
Pokój duży, przestronny, klimatyzacja działa bez zarzutu, balkon ze stoliczkiem i dwoma krzesłami - widok na morze (chyba z każdego pokoju). Przesówna siatka na komary i grube zasłony które nie przepuszczaly promieni słonecznych Pokój sprzątany codziennie, wymieniane ręczniki, uzupełniana woda.
Posiłki (w porównaniu do hotelu tej samej sieci w Hurgadzie) urozmaicone i dobrze doprawione! Naprawde duża przepaść między dwoma hotelami tej samej sieci- byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Na śniadanie zawsze smażone naleśniki i omlety. Do wyboru kilka rodzajów pieczywa, serów, szynek, płatków, owoców. Podczas obiadów i kolacji zawsze kucharz przyrządzał makaron i pizze. Wieczorami gril na dworze. Z polski przywieźliśmy maggi - która zrobiła furore pośród polaków.
Ku naszemu zdziwieniu bardzo dużo turystów z Czech :)
Jeśli chodzi o bar all mamy pewne zastrzeżenia. Nie wiemy czy zachowanie barmanów było spowodowane trwającym podczas naszego pobytu ramadanem czy po prostu tak tam jest - piwo z butelki (ciepłe) rozlewane na trzy kubeczki -fuj! Drinki składające się głównie z lodów i napoju - wódki barman lał odrobinkę! Szybciej człowiek by dostał cukrzycy z coca-coli niż poczuł alkohol we krwi. Zamawialiśmy drinka a ponadto sama wódkę... Trzeba było sobie radzić bądź wcześniej zaopatrzyć się na bezcłówce :)
Przy hotelu piękna rafa! Przez cały nasz pobyt do południa czarna flaga! Zbyt duże fale. Można było snurkować jedynie po południu. Na molo przemiły ratownik który gdy skaleczyłam stopę na rafie od razu odkaził mi ją czymś w rodzaju jodyny.
Plaża na klifie bez możliwość bezpośredniego wejścia do morza. Tylko w wyznaczonym miejscu - nam to nie przekazało ;) na brzegu można było spotkać kraby i znaleść przepiękne ogromne muszle!
W hotelowej broszurce była adnotacja iż nie można rezerwować leżaków do godziny 10:00 rano, pomimo tego leżaki rezerwowane o świcie! Ale to nie wina hotelu tylko turystów.. dostosowaliśmy się:) obłożenie hotelu było niewielkie wiec zawsze mieliśmy wolny leżak.
Kelnerzy na stołówce uwijali się jak mogli. Bardzo uprzejmi i uśmiechnięci. Jedynie kelner na dworze chodził jak gestapo pomiędzy stolikami i tylko czekał aż człowiek odłoży sztućce by móc posprzątać.
Animatorzy na wysokim poziomie zawsze uśmiechnięci ! Nie byli natrętni(to na duzy +) zapraszali do zabawy- jesli czlowiek nie miał ochoty, z uśmiechem odpuszczali;) Organizowali aerobik w basenie, rzutki, zumbe itp. Podczas dnia. Weczorem zawsze jakieś show! Minusem hotelu jest brak teatru na wieczorne atrakcje. Wszyscy tłoczyli się przy barze na basenie. Ograniczone liczba krzeseł, spoźnialscy musieli stać z tyłu gdzie była mała widoczność. Internet tylko w holu- nie była to zawrotna prędkość ale pocztę można było przejrzeć bez problemu. Dla mnie wystarczająco.

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, krolin1440
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HappyLife T, Guest Relations Manager, The Three Corners Happy Life Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to rate us on Trip Advisor.

We are pleased that you had a pleasant holiday with us.

We hope to welcome you back to our resort soon.

Sunny greetings from Marsa Alam

TTC Happy Life Management
gr-happylife@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 maja 2017

Hotel usytuowany na pustkowiu. Zasługuje na swoje 4 *. Pokoje przestronne, wyposażone w miarę nowe meble, dobrze działająca klima. Bardzo czysto w całym obiekcie. Jedzenie smaczne, duży wybór a słodkości to mistrzostwo !. Najbardziej zniesmaczyła nas plaża a właściwie jej brak. Skała posypana piaskiem, zejście do morza w jednym miejscu i wyznaczone kąpielisko ok 20m2. Przy hotelu molo długości ok 100 m z zejściem na rafę, można snurkować i nurkować. Ratownicy pilnują bardzo bezpieczeństwa kąpiących, nie zezwalają na wychodzenie poza wyznaczone miejsca. Obsługa miła,choć barman przy basenie ciut arogancki, wydzielał piwo po pół kubka o mocniejszym nie wspomnę.Nie pomogła nawet interwencja rezydentki u menagera. W innych barach nie było takiego problemu. Na terenie hotelu 3-4 sklepy, ceny wyższe niż na lotnisku. Nawet nie chcą się targować. Ze względów bezpieczeństwa wyjście z hotelu to nie lada sztuka. Baseny czyste i przestronne ,fajne zjeżdżalnie. Ogólnie polecamy, spędziliśmy tam fajne wakacje.

Wskazówka dotycząca pokojów: Z budynków usytuowanych bliżej plaży nawet z parteru widok na morze.Wszystkie pokoje na piętrach posiadają balkony, na parterze tarasy.
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ewa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HappyLife T, Guest Relations Manager, The Three Corners Happy Life Beach ResortOdpowiedź udzielona 25 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to rate us on Trip Advisor.

We are pleased that you had a pleasant holiday with us.
We want to apologize us for the behaviour off our barman at the poolbar.

We hope to welcome you back soon in our resort.

Sunny greetings from Marsa Alam

TTC Happy Life Management
gr-happylife@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 maja 2017

Bardzo miły hotel z klimatem . Mało ludzi być może z powodu terminu pobytu.Jedzenie dobre , bardzo miła obsługa ( szczególnie Abanoub -pool bar service bardzo profesjonalny i przemiły ) czyste pokoje a osoby sprzątające bez " zachęty " robiły swoje

Wskazówka dotycząca pokojów: budynek 11 ,12 mają super widok na morze ale trochę daleko do stołówki
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Krzysztof M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HappyLife T, Guest Relations Manager, The Three Corners Happy Life Beach ResortOdpowiedź udzielona 15 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to rate us on Trip Advisor.

We are pleased that you had a pleasant holiday with us.

We hope to see you back soon in our resort.

Sunny greetings from Marsa Alam

TTC Happy Life Management
gr-happylife@threecorners.com
------------------------------

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 kwietnia 2017

Hotel wspaniały - chętnie wrócimy tam ponownie. Pokoje przestronne, ładnie urządzone, spory taras. Jedzenie smaczne - każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa - wspaniali ludzie. Wielki plus dla grupy animatorów - Sushi i Suli the best!!!!!!!! :) Bardzo przyjaźni barmani (szczególnie Peter w barze przy basenie) oraz pomocny Wafy przy basenie. Jak tylko nadarzy sie okazją na kolejny urlop - wracamy do tego chotelu. POLECAM.

Wskazówka dotycząca pokojów: doskonały dla rodzin, przestronne czyste pokoje, smaczne jedzenie
  • Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, malgo_000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTCHappyLife, Front Office Manager, The Three Corners Happy Life Beach ResortOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2017

Drogi Gościu,
Dziękuję za pozytywną opinię. Mamy nadzieję, że pomoże to w zaplanowaniu wycieczki. Naszym celem jest zapewnienie pełnej satysfakcji gości. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania.

Mam nadzieję zobaczyć wkrótce.

TTC Happy Life Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji