Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 800)
Filtruj recenzje
1 800 wyniki
Oceny podróżnych
873
579
214
78
56
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
873
579
214
78
56
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 800 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek byliśmy! Nie dajcie się nabrać na dobre opinie są w większości „kupione” i nie mają nic wspólnego z prawdą. Hotel stary, wszędzie brudno, brak klimatyzacji w lobby i restauracji, jedzenie totalna porażka, brudne talerze, napoje i drinki ciepłe, nie da się tego pić. Obsługa niesympatyczne, na koniec chcieli nas naciągnąć na 8€ za rachunek z baru którego nigdy nie braliśmy! Pokoje Standard to pokoje ze wspólnym SALONEM z drugim pokojem, wiec jak natraficie na słabych sąsiadów to jest maksymalny dyskomfort. W pokoju śmierdzi kanalizacją. Animacje wieczorne nudne, po 22 nie ma co robić. Jedyne plus to plaża hotelowa i piękna rafa.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, ewaefkan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamer23, Front Office Manager, Aurora Bay Resort Marsa AlamOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to post your thoughts and concerns about your recent stay at Aurora Bay Resort Marsa Alam; we greatly depend on our valuable guests feedback and welcome every opportunity to improve. I was concerned to read that your stay did not live up to your expectations and I am sorry you were disappointed. I can advise you however, that your review will be used to consider possible improvements needed and we hope you might give us the chance to show you what we have done.
Warmest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019

Bardzo fajna atmosfera w hotelu. Piękna rafa koralowa. Da się popływać z żółwiami. Animatorzy maga fajni, zawsze są różne zabawy. Niedaleko hotelu jest jeszcze jedna piękna plaża. Pogoda super, nie ma wiatru, więc co dziennie można oglądać rafę. Polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Anzhela Y
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamer23, Front Office Manager, Aurora Bay Resort Marsa AlamOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Many thanks for your review; we are delighted to read that you had great holiday at Aurora Bay Resort Marsa Alam and we do look forward to your many more returns. Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your with us even more enjoyable.

Warmest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Byłyśmy sceptycznie nastawione na tą wycieczkę, ale nie żałujemy, że ją wybrałyśmy. Pokoje są w dobrym stanie, jedzenie jak na Egipt dobre. Na plaża po drugiej stronie ulicy jest piękna rafa, która daje dużo uroku. Animatorzy są świetni, codzienne animacje, piana party na plaży. Polecam to miejsce

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Arleta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamer23, Front Office Manager, Aurora Bay Resort Marsa AlamOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Mega

Many thanks for your review; we are delighted to read that you had a great time at Aurora Bay Resort Marsa Alam and we do look forward to welcoming you back soon. Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your stay with us even more enjoyable.

Warmest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy bardzo zadowoleni. To miejsce dla osób szukających spokoju i pięknych raf. Zatoka pozwala na codzienny snoorkijng. Nie ma fal jak na otwartym morzu. Rafa obłędna. Żółwie codziennie. Widzieliśmy 2 razy orlenie cętkowane. Pełnia satysfakcji. Plaża bez nachalnej muzyki. Spokój. Bardzo uprzejma obsługa w barze. Sam hotel może i wymaga trochę odnowienia , ale jest bardzo czysto,codziennie sprzątane pokoje. Pracownicy hotelu bardzo mili i uprzejmi. Mieliśmy pokój superior. Sypialnia z pokojem 57 m2, czego chcieć więcej. Nie rozumiem negatywnych komentarzy na temat hotelu. To nasz 9ty pobyt w Egipcie. Jedzenie również w porządku. Każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania bardzo dobre. Obiady ,kolacje również. Na pewno tam wrócimy. Dziękujemy obsłudze hotelu .

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamer23, Front Office Manager, Aurora Bay Resort Marsa AlamOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Krysztof

Many thanks for your review; we are delighted to read that you had a great time at Aurora Bay Resort Marsa Alam and we do look forward to welcoming you back soon. Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your stay with us even more enjoyable.

Warmest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo dobrze wyposażony,pokoje codziennie sprzatane i odswiezane. Codzienne przedstawienia są wspaniale wykonane przez animatorów, plaża jest czysta , bar oraz stołówka bardzo dobrze wyposażone.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Lukasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji