Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (6 494)
Filtruj recenzje
6 494 wyniki
Oceny podróżnych
4 560
1 379
370
124
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 560
1 379
370
124
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
16 z 21 wśród 6 494 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest czysty, zadbany, bardzo miła obsługa. Panuje raczej spokojna atmosfera, wiec dla osób które lubią imprezy może być to minus. Jednak jeżeli ktoś preferuje bardziej kameralne i spokojne hotele to bardzo polecam. Dużym plusem jest piękna rafa przy hotelu.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, martam_poland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HitlonMarsaAlam, Manager, Hilton Marsa Alam Nubian ResortOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Martam,

Warm greeting from Hilton Marsa Alam Nubian Resort.

Thank you for dedicating part of your time writing to us these nice words. we are happy that you liked the hotel and service.
Our staff are happy that they could make your vacation better, as it's from our pleasure.

We are waiting for you to pass your next vacations with us.

Sincerely,
Jailane
Assistant guest relation manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Obsługa na najwyższym poziomie.Szczególnie Bar Weiter- Saber Ahmed, który obsługiwał nasz przy basenie wave pool.Staff to zdecydowanie najmocniejszy punkt hotelu.Zadowoleni byliśmy z pokoju-wysoki standard, czysto,zawsze posprzątane.Śniadania oceniam 5/6. Obiady to najsłabszy punkt 3/6. Kolacje oceniam na 6/6. Alkohol- Wina były dobre.Mocniejsze alkohole były okrutnie niedobre. U nas takie piją degeneraci. Barmani serwowali wspaniałe drinki z tymi słabej jakości alkoholami, więc ich ciężka praca nie miała przełożenia na jakość.Hotel zadbany, w szczególności jak na Egipt ogrom zieleni. Plaża hotelu niestety ma dostęp do morza ale z zakazem wstępu ze względu na rafę. Aby wejść trzeba się udać jakieś dalej od plaży Hiltona do zatoki. Na plaży fajny namiot beduiński, poza terenem hotelu(jakieś 2 m). Rafa ładna ale ryb było bardzo mało. W porównaniu do raf na południe Marsa Alam licho. Dużą atrakcją są żółwie. Są tam 4 baseny. Jeden główny, wave pool, jeden mały oraz jeden dla dorosłych. Po wymeldowaniu można korzystać ze wszystkich udogodnień i ma się dostęp do pokoju gdzie można się wykąpać(shower room). Jest to hotel w Egipcie do którego na pewno kiedyś wrócę. Irytujące było rezerwowanie leżaków przy basenach długo przed otwarciem basenu. Wiele osób rezerwowało leżak o 5 a przychodziło na basen o 13.
PLUSY-Brak kolejek na stołówce-Świetna obsługa -Blisko zatoki-Cisza i spokój
MINUSY-Brak zejścia do morza bezpośrednio przy plaży hotelowej-"rezerwowanie" leżaków przez cwaniaków.

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, 1910krzysztof
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HitlonMarsaAlam, Manager, Hilton Marsa Alam Nubian ResortOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear krzysztof,

Greetings from the Hilton Marsa Alam Nubian Resort.

Thank you for taking the time to write to us. The Team expresses our sincerest appreciation for your kind words.

We are pleased you liked the hotel’s environment and services. The hotel’s staff is pleased to have been able to accommodate you.

We are so glad that you liked the drinks in the bars, the check-out service that we give to our guests to have shower room and to enjoy the hotel facilities ( Pool, Beach & restaurants) till the time for their pick-up.

For the pools , as we have more than 800 pax in our hotel we provide to all of you available seat to each pax in any of our 4 pools (Breeze , Splash , Wave , Seychelles).

We appreciate and we will deliver your thanks to Saber Ahmed from the bars team.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.

Sincerely,
Jailane
Assistant Guest relations manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Jeden z lepszych hoteli w jakich miałam przyjemność przebywać.
Obsługa na bardzo wysokim poziomie : fachowa, nastawiona na kontakt z gościem ale nienatarczywa.
Bardzo ciekawe animacje - szczególnie Show Time o 21:30.
Jedzenie smaczne, ale raczej przeciętne, desery bardzo smaczne.
Ładna i zadbana rafa obok hotelu. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Karolina H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HitlonMarsaAlam, Manager, Hilton Marsa Alam Nubian ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Karolina H,

Warm Greeting from Hilton Marsa Alam Nubian Resort.

Thank you for taking a moment to share your experience. I am pleased to hear you found the Service rofessional, focused on contact with the guest but not inadequateو animationsو Show Time at 21:30 also the Food and desserts to your liking.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.

Sincerely,

Aya Rabie
Guest Relation Officer
Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Spędziliśmy świetny tydzień wakacji. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Pokoje w wysokim standardzie. Jedzenie bardzo smaczne i zróżnicowane. Gorąco polecam.

P. S. Polecam basen i bar Waves. Najlepszy barman Mina i ratownik Tarek :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ŁUKASZ P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HitlonMarsaAlam, Manager, Hilton Marsa Alam Nubian ResortOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear ŁUKASZ P,

Warm greeting from Hilton Marsa Alam Nubian resort.

Thank you for your stay with us and for sharing your experience. We are pleased you liked the hotel’s staff and services. Your comments have given us satisfaction as we strive to exceed expectations.

We hope you will consider us for your next holiday!

Sincerely,

Aya Rabie
Guest Relations Officer
Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Jesteśmy zachwyceni! Doskonała jakość! Szczególne podziękowania dla menedżera mówiącego po rosyjsku, dla Mahmoud Refaad, Mahmoud w barze przy plaży! Dziękujemy za cudowny pobyt w hotelu Hilton!!! Jedzenie przepyszne, pokój gustowne urządzony.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Pozdrawiamlena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HitlonMarsaAlam, Manager, Hilton Marsa Alam Nubian ResortOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Warm greetings from the Hilton Marsa Alam Nubian Resort.
Thank you for taking the time to write to us. The Team expresses our sincerest appreciation for your kind words The team is dedicated to your comfort and in providing an enjoyable stay.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.

Sincerely,

Aya Rabie
Guest Relation Officer
Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji