Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 334)
Filtruj recenzje
3 334 wyniki
Oceny podróżnych
2 175
803
218
90
48
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 175
803
218
90
48
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
37 z 42 wśród 3 334 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Bardzo przyjemne i spokojne miejsce, mili animatorzy, codzienne zabawy, pyszne jedzenie, zawsze dużo rozrywki wieczorami, dyskoteki, kids klub, mini disco, dla dorosłych różne ciekawe atrakcje, piękne rafy

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Djvgkufsvlj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ismail I, Manager, The Three Corners Sea Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is a great pleasure to read your review and we are glad to be chosen for your visit. It is an honor to know that our team and offered services totally met all your expectations. We are glad that animation team made such an impact on your stay and felt very comfortable.
Our Team looks forward to see you again in Sea Beach.

Best regards

Ismael Ibrahim
E.A.Manager
gm-seabeach@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

hotel pekny čistý sluzby dobre obsluha mila animacni programy na dobre urovni.pokoje ciste plaze krásné a krasne snorchlovani. jidlo velky vyber. krasna dovolena prijemny personal aqua aerobic super Mo

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Gabriela P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ismail I, Manager, The Three Corners Sea Beach ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gabriela,

I would like to thank you for the time you spared to write a TripAdvisor review about your recent stay with us. I was glad to read that we succeeded to make your holiday awesome one.
It was my pleasure to read that we met your expectations, and were satisfied and happy with the hotel's facilities, our staff service rendered,
I will share your kind feedback with my team who will appreciate it very much.

Looking forward to welcome you back in the near future, when no efforts will be spared to make your stay as comfortable and enjoyable as you would wish

Sincerely,

Ismael Ibrahim
E.A. Manager
gm-seabeach@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Super animacje na dużą 5 zasługuje animatorka Oksana Hotel przyjazny rodzinom Czasami w pokojach można spotkać jadzczurkę ale są nie groźne Wszędzie blisko patrz basen i morze przede wszystkim dla osób lubiących ciepło...

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Katarzyna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ismail I, Manager, The Three Corners Sea Beach ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna,

Thank you for your constructive comments regarding your recent visit.

It is indeed our pleasure to learn that you enjoyed your stay at our hotel and your thoughtfulness in bringing your comments to my personal attention is greatly appreciated. Please accept my sincere thanks for your positive comments.

We do value your patronage and look forward to many opportunities of welcoming you again at the Three Corners Sea Beach.

Ismael Ibrahim

E.A.Manager

gm-seabeach@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Wakacje super :-) dla rodzin z dziećmi tym bardziej .Animatorzy extra :)bardzo zachęcają do zabawy .Organizowane są mini dyskoteki dla dzieci malowanie twarzy.Dla dorosłych codzienna gimnastyka w wodzie i na lądzie, silownia ,kuchnia dobra ,a dla dzieci oddzielnie przygotowane jedzonko.Zapraszamy:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marstu1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ismail I, Manager, The Three Corners Sea Beach ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marstu,

Thank you for your constructive comments regarding your recent visit.

It is indeed our pleasure to learn that you enjoyed your stay at our hotel and your thoughtfulness in bringing your comments to my personal attention is greatly appreciated. Please accept my sincere thanks for your positive comments.

We do value your patronage and look forward to many opportunities of welcoming you again at the Three Corners Sea Beach.

Ismael Ibrahim

E.A.Manager

gm-seabeach@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Pobyt sierpień 3-11.08.2019 z rodziną ( dziecko 6 lat ) oceniam jako bardzo fajny. Bardzo miło spędziliśmy czas w tym hotelu, mieliśmy pokój 3138 ( parter), kilkanaście metrów od morza. Obsługa hotelu staje na rzęsach i pojawiają się co chwila z pytaniem czy wszystko ok i czy mogą pomóc. Przylot na miejsce koło 2 w nocy i pokój gotowy, mimo braku umówionej dostawki dla dziecka pojawiła się już następnego dnia rano. Dzięki Panu sprzatającemu ( Mohamed ) sprawy załatwiane były bardzo szybko i profesjonalnie. Posiłki tak naprawdę to prawdziwa super organizacja ze strony hotelu, jedzenie jest bardzo dobre, jest w czym wybrać i wielkie brawa za organizację z uśmiechem na ustach dla całej obsługi. Można spróbować kuchni regionalnej, sa potrawy wegatariańskie i ogólnie jest wielki wybór posiłków. Rezydentka ( itaka ) super, wszystko było jasne i klarowne. Do wyboru baseny ( pod dzieci ze zjeżdżalniami ) po jednej stronie, i troche głębsze po drugiej. Morze i rafa- piękne i pod ręką. Nie korzystaliśmy z animacji, dookoła hotelu było co robić.Leżaki zawsze się znalazły wolne mimo dużego obłożenia, przy morzu było ich więcej ale tak na prawdę w ciągu tyg nie było jakiegoś większego problemu. Bardzo fajna opcja ratująca rodziny z dziećmi - zamkniety pokój gdzie można było położyć się chwilę zdrzemnąć między wymeldowaniem o 12 po południu a wylotem o 24. All inclusive nadal aktywne w tych godzinach więc super.
Ogólnie oceniam hotel na 4+ ze względu na potrzebę wyremontowania parteru, nie jest to jednak wielka przeszkoda przy całym dniu w basenach i nad morzem. Obsługa staje na rzęsach i za to wielki szacunek.

Wskazówka dotycząca pokoi: Jeżeli jest opcja- lepsze będą pokoje na górnych pietrach.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, hawwa82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ismail I, Manager, The Three Corners Sea Beach ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Hawwa,

Thank you for your constructive comments regarding your recent visit.

It is indeed our pleasure to learn that you enjoyed your stay at our hotel and your thoughtfulness in bringing your comments to my personal attention is greatly appreciated. Please accept my sincere thanks for your positive comments.

We do value your patronage and look forward to many opportunities of welcoming you again at the Three Corners Sea Beach.

Ismael Ibrahim
E.A.Manager
gm-seabeach@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji