Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (220)
Filtruj recenzje
220 wyniki
Oceny podróżnych
181
16
12
1
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
181
16
12
1
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
23 z 28 wśród 220 recenzji
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witam,

transfer z lotniska bardzo szybki (15 min),
pokoje czyściutkie sprzątane codziennie.
Z każdego pokoju widok na morze i ogród i basen. Obok basenu plac zabaw dla dzieci.

Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Szef kuchni to fachowy i przesympatyczny człowiek. Obsługa w restauracji, barach, recepcji i na basenie zawsze pozytywnie nastawiona i pomocna. Dodatkowo Monika (Guest relations) dla której nie ma rzeczy niemożliwej do załatwienia, pomocna usmiechnięta i bardzo sympatyczna. Czasem trzeba było poczekać w kolejce żeby móc z nią porozmawiać ( każdy hotel powienien mieć taką wspaniałą osobę).

Hotel zadbany, przestronne lobby, codzienne animacje dla dorosłych i dla dzieci, kilka sklepików, SPA, możliwość przejażdżki na wielbładach lub koniach (płatne). Bardzo ładna rafa i molo z ratownikiem.

Zero problemów z leżakami na basenie i na plaży.

Obok hotelu odpłatne centrum nurkowe, quady i bar który ma super klimat i serwuje swieże koktajle, soki, kawę i herbatę. Atrakcją baru jest malutka małpka oraz żółwie.

Pobyt bardzo udany....
Wrócimy na pewno.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, pawelj1811
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JolieBeach, Guest Relations Manager, Jolie Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest

We would like to thank you for your kind review describing our hotel in details and providing our prospective and upcoming guests with your advice. We are also pleased to accept your compliments on our services and careful attitude to our guests.

As well as we are grateful to you for taking the time to write your holiday story sharing your experience with us and reproducing the atmosphere of our hotel. We are really pleased to read your impressions!

We are glad that you remain happy and satisfied with your stay with us. And it will be our pleasure to welcome you in our hotel once again.

Hotel Management
Jolie Beach Marsa Alam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Aktualnie jesteśmy drugi dzień z dwójką dzieci w tym hotelu.

Wyjazd z biurem EXIMtours, po przeczytaniu opinii o tym biurze miałem małe obawy jak będzie, ale narazie jestem miło zaskoczony-transfer z lotniska i cała otoczka z zakwaterowaniem poszła w bardzo sprawnie.

W samolocie zaraz po wystartowaniu odbył się mały poczęstunek .

Rezydent Egipcjan polskojezyczny-jest ok.

Karta Vodafone 15$ -5gb i 20 $8gb (ja kupiłem 8gb za 20 $ ,przepłaciłem 5 $ , ale była 2 w nocy-zmęczenie). Sam zasięg ok,
prędkość neta jakieś 8-10 mb/s

Hotel całkiem w porządku, pokój może nie nowy ,ale pokoje czyste i zadbane.
Brak polskiego kanału-np.Polonia
i
Przebywam tu jeszcze do 10.08.2019 , chętnie posprawdzan pewne rzeczy jeśli kogo coś interesuje. Fazer44@wp.pl

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, fazer444
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JolieBeach, Guest Relations Manager, Jolie Beach ResortOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest

We were very pleased that you have spent a nice holiday with us.
We are really pleased to read your compliments.
We look forward to welcoming you and your family in our hotel once again.




Yours sincerely
Jolie Beach
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Kameralny hotel położony ok. 15 min od lotniska.

Miła, bardzo starająca się obsługa i niezastąpiona Monika, która załatwi wszystko.

Jedzenie cudowne (każdy znajdzie coś dla siebie), tak samo jak szef kuchni.

Pokoje ładne z widokiem na morze/basen, klimatyzowane, sprzątane codziennie.

Basen niezbyt duży, nie mniej jednak wystarczający (nikt sobie nigdy nie przeszkadzał) i co ważniejsze bardzo czysty. Z basenu możliwość podplyniecia do baru, gdzie drinki serwował najlepszy egipski barman.

Dla chętnych atrakcje prowadzone przez animatorów. W ciągu dnia m.in. aqua aerobik, water polo. Wieczorem pokazy taneczne, konkursy.

Z wielką przyjemnością wrócimy jeszcze do tego hotelu.

To były zdecydowanie najlepsze wakacje w Egipcie!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Urszula M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JolieBeach, Kierownik ds. gości, Jolie Beach ResortOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2019

Droga Urszulo,

Z pozdrowieniami od Jolie Beach Marsa Alam!
Po pierwsze, pozwól nam podziękować za cenną ocenę, a także za decyzję o spędzeniu wakacji z nami.

Dziękujemy za uprzejme komentarze na temat naszego hotelu i personelu oraz mamy nadzieję, że macie wiele pięknych wspomnień związanych z pobytem.

Z niecierpliwością czekamy na wasz powrót do Jolie Beach!

Z poważaniem,
Monika Borowczyk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 czerwca 2019

Termin wyjazdu: 4.06 - 11.06, 2 osoby
Zdecydowaliśmy się na last minute, ze względu na nieduży koszt i chęć wypoczęcia przy dobrej i pewnej pogodzie.
Wyjazd uznaję za w 100% udany. Hotel bardzo na plus. Obsługa bardzo się stara, pokoje czyste, wszystkie z widokiem na morze, basen i plac hotelu.
Na recepcji pracuje jedna Polka - Monika - przesympatyczna i pomocna osoba, którą bardzo gorąco polecamy.
Rozrywki - animacje kilka razy dziennie - sporty wodne, wieczorne konkursy - w czasie naszego pobytu raczej nie było zbyt wiele dla dzieci, ale jest dla nich osobny, płytszy basen, zjeżdżalnie, huśtawki, boisko do piłki nożnej, tenisa i dużo miejsca do biegania.
Obsługa dobrze radzi sobie z językiem angielskim i często zagaduje po polsku, także problemów z dogadaniem się nie ma. Nie ma też problemów z rozmienianiem pieniędzy na recepcji (my pojechaliśmy z dolarami, ale słyszeliśmy, że już teraz lepiej opłaca się euro) - kilka razy rozmieniałem 5$ na 5x1$ - od ręki.
Jedzenie - nie mam zastrzeżeń do jakości. Jednak niektóre potrawy często się powtarzają (lub nawet codziennie), ale mimo tego zawsze jest co zjeść i wypić (woda, cola, sprite, fanta, herbata, kawa do posiłków, lub drinki i wino), ryż, frytki, gotowane warzywa, ryba, kurczak z grilla i wiele różnych przystawek i deserów - na pewno przy opcji all inclusive będziecie najedzeni po każdym z trzech posiłków.
Poza atrakcjami typu animacje - na plaży należącej do hotelu znajdziemy możliwość jazdy na quadach, wielbłądzie, zapalenia shishy, posiedzenia z małą małpką (bardzo grzeczną), wypicia beduińskiej herbatki i wypicia pysznych koktajli.
Wewnątrz hotelu na swoim osobnym stanowisku pracuje agent New Line Travel - Adam, którego bardzo polecamy (wycieczki wychodzą taniej, niż u rezydenta i nie mam do nich zastrzeżeń). Można go spotkać w godzinach 10-21 obok recepcji.
Biuro, które nas obsługiwało to EximTours - rezydent Egipcjanin polskojęzyczny, oceniam go neutralnie, ale bez zastrzeżeń - jeśli macie pytania, to najlepiej samemu je zadać, bo po prostu zbyt wiele od niego nie usłyszycie ;)
Wyjazd dobrze zorganizowany, bez żadnej 'wtopy', bez kłopotów i niepotrzebnego stresu - wszystko ok.
Ogólnie polecam hotel dla osób, które chcą odpocząć, mieć ładną pogodę (29-36 stopni) i poleżeć w spokoju przy basenie, pijąc dobrego drinka.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie pokoje z widokiem na morze. Do dyspozycji łóżka kingsize - dwuosobowe lub pojedyncze.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pjpawel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JolieBeach, Kierownik ds. gości, Jolie Beach ResortOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Drogi Pawle,

Z pozdrowieniami od Jolie Beach Marsa Alam!
Po pierwsze, pozwól nam podziękować za cenną ocenę, a także za decyzję o spędzeniu wakacji z nami.

Dziękujemy za uprzejme komentarze na temat naszego hotelu i personelu oraz mamy nadzieję, że macie wiele pięknych wspomnień związanych z pobytem.

Z niecierpliwością czekamy na wasz powrót do Jolie Beach!

Z poważaniem,
Monika Borowczyk
Jolie Beach

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JolieBeach, Kierownik ds. gości, Jolie Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji