Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Marsa Alam
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (3 668)
Filtruj recenzje
3 668 wyniki
Oceny podróżnych
2 325
877
301
104
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 325
877
301
104
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 3 668 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Całkiem przyjemny hotel z miłą obsługą. Ale jeżeli ktoś pisze, że jest tam piękna rafa to nigdy nie wdział pięknej rafy. Rafa jest daleko od miejsca gdzie wolno pływać, ryb jest bardzo mało. Nie da się pooglądać wszystkiego z bliska. Na 7 dni pobytu 2x była żółta flaga i dało się wejść do wody. Spore fale i dużo ludzi miało problemy z wyjściem z wody. Podczas naszego pobytu ktoś złamał rękę, gdy fala pchnęła go na schody (osobiście tego nie widziałem). Snurkowanie możliwe w zatoce Coraya, ale trzeba się przespacerować (500-600m).
Pokoje czyste, codzienne sprzątane, butelki z wodą uzupełniane.
Jedzenie smaczne i różnorodne. Codziennie na kolacje cos innego. (krewetki, kraby, tuńczyk, kaczka, indyk, szaszłyki i inne). Dużo ciast i słodyczy ale wszystko smakuje podobnie. Owoce dostępne.
Obsługa miła i nienachalna, chodzą i proponują (safari, masaż, nurkowanie itp.) ale po odmowie odchodzą. Obsługa pomocna i dbająca o gości. Po daniu napiwku obsługa robi się dużo lepsza (szybciej dostaniesz drinka, drink będzie miał alkohol i wyglądał ładnie, napój do posiłku dostaniesz jak tylko usiądziesz do stolika).
Z leżakami przy basenie i na plaży nie ma większych problemów.
Codziennie jakiś śpiewy (dość słabej jakości ale są), jakieś małe show i niestety tańce animatorów. Dlaczego niestety? Bo tańczą to samo 4x dziennie. Po kilku dniach ma się dość tych 3 piosenek do których tańczą.

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Karol D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Karol
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Pokój świetnie wyposażony. Dużo lampek, piękne meble. Pokoje sprzątane bardzo dokładnie. Obsługa nie oczekuje napiwków. Na łózkach codziennie ozdoby z ręczników i płatków kwiatów. Woda codziennie uzupełniana jak również serwis kawa/herbata. TV słabo odbierało.
Bardzo sympatyczne wieczory przy muzyce na żywo i animacjach wieczornych. Codziennie inny repertuar,
Wspaniałe drinki i kawa. Kilkanaście różnych propozycji. Jedzenie nie na najwyższym poziomie - potrawy dość monotonne, restauracja nie pierwszej świeżości ale za to obsługa bardzo miła, Brakowało dokładnych opisów potraw - na nasze uwagi podczas spotkania z managerem odnośnie braku oznaczeń potraw wegetariańskich bardzo szybko zareagował i zostały częściowo uzupełnione plakietki z opisem już następnego dnia.
Bardzo wygodne leżaki nad basenami, ale pomimo zakazu są rezerwowane ręcznikami od rana.Bardzo fajne animacje na basenach. Animatorom należą się bardzo duże brawa. Łazienki ogólnodostępne były bardzo czyste i non stop sprzątane.
Bardzo mile zaskoczeni byliśmy po przejeździe otrzymaniem w recepcji chłodnych ręczników oraz napoi.
Trochę mało zieleni.
Wyjeździliśmy z hotelu w nocy i dostaliśmy na drogę suchy prowiant.
Internet w lobby bardzo słabo działa, w pokojach nie ma WiFi nawet za dodatkową opłatą. W hotelu jest sklep gdzie można kupić kartę egipską z internetem.
Widać że hotel nie jest najnowszy, ale jest utrzymany w dobrym stanie.
Na każdego gości w pokoju czekają ręczniki plażowe w torbie z logo hotelu.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, adamzez
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

To mój trzeci pobyt w Egipcie. Zdecydowanie najlepszy. Hotel w pełni zasługuje na 5 *. Obsługa na najwyższym poziomie. Pokoje sprzątane codziennie i dokładnie. Jedzenie pyszne, urozmaicone. Bardzo miło wspominamy barmana Ahmed Sakr. Pełen humoru, wyjątkowo kulturalny i na poziomie. Wladał kilkoma językami co ulatwiało mu kontakt z gośćmi. Polecam hotel zarówno dla rodzin jak i osób samotnych. Super animacje wieczorem i w ciągu dnia wypełnialy miło czas.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Podrozniczka192
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Hotel w kształćie litery U z basenem po środku.
Goście mogą mieszkać zarówno w bungalowie jak i budynku hotelu.

Plaża czysta i zadbana
Obsługa jak zawsze uśmiechnięta i przemiła

Jedzenie urozmaicone i dużo.

Ogólnie nie moge przyczepić się do tego hotelu a już na pewno nie oczekiwałem cudów za 1300zł :) za os. (taki last)

Natomiast sam hotel zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Oczywiście słońca i piasku nie zabrakło.
Dobre drinki. takie jak wszedzie zreszta :) tutaj eureki nie odryjemy,

Jeśłi ktoś chce wypoczać to polecam ten hotel.

Termin pobytu: kwiecień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MariuszP1831
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel ma 4,5* ale zasługuje na 5*. Jest to mały hotel, 10 minut od lotniska w Marsa /samolotów nie słychać/. Bardzo dobre i urozmaicone posiłki od świtu do zmroku. Koniecznie trzeba odwiedzić restaurację Zait Zaiton - pyszne jedzenie i miła obsługa kelnerska. Pierwszy raz spotkałam się z dobrymi lokalnymi alkoholami- na prawdę da się to pić:-) Plaża ładna, piaszczysta. Martwa rafa od samego brzegu, ale są miejsca, w których można się pomoczyć i pooglądać rybki /woda do pasa/. Jest oczywiście pomost i piękna rafa koralowa. Niestety dość często wieje w tym miejscu i jest zakaz kąpieli, ale kawałek dalej /10 minut spacerkiem/ jest zatoka i tu możemy już uprawiać snorkeling do woli. W hotelu „Madinat Coraya Aqua Park" jest fajny aquapark /w budowie, ale do dyspozycji jest kilkanaście zjeżdżalni/. Dla gości Jaz był za darmo. Przestronne i czyste pokoje, dobra obsługa kelnerska. Wielki plus za podejście ekologiczne: zero jednorazowych plastikowych kubków i sztućców, papierowe słomki, pranie ręczników tylko na życzenie... Brawo! Dwa minusy: internet tylko w okolicach recepcji i to bardzo słaby i mała liczba leżaków przy basenie co powoduje konieczność zajmowania ich jeszcze przed śniadaniem /tzw. opalanie ręczników:-)/. Dla nurkujących - Centra Nurkowe są praktycznie w każdym hotelu, my korzystaliśmy z oddalonego o kilkanaście kilometrów Marsa Blue, którego właścicielką jest sympatyczna Polka Sylwia. Dla osób lubiących zakupy i imprezy wycieczka do Port Ghalib /7euro osoba/.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Agniszka
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji