Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 648)
Filtruj recenzje
3 648 wyniki
Oceny podróżnych
2 307
875
301
104
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 307
875
301
104
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
16 z 21 wśród 3 648 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

To mój trzeci pobyt w Egipcie. Zdecydowanie najlepszy. Hotel w pełni zasługuje na 5 *. Obsługa na najwyższym poziomie. Pokoje sprzątane codziennie i dokładnie. Jedzenie pyszne, urozmaicone. Bardzo miło wspominamy barmana Ahmed Sakr. Pełen humoru, wyjątkowo kulturalny i na poziomie. Wladał kilkoma językami co ulatwiało mu kontakt z gośćmi. Polecam hotel zarówno dla rodzin jak i osób samotnych. Super animacje wieczorem i w ciągu dnia wypełnialy miło czas.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Podrozniczka192
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Hotel w kształćie litery U z basenem po środku.
Goście mogą mieszkać zarówno w bungalowie jak i budynku hotelu.

Plaża czysta i zadbana
Obsługa jak zawsze uśmiechnięta i przemiła

Jedzenie urozmaicone i dużo.

Ogólnie nie moge przyczepić się do tego hotelu a już na pewno nie oczekiwałem cudów za 1300zł :) za os. (taki last)

Natomiast sam hotel zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Oczywiście słońca i piasku nie zabrakło.
Dobre drinki. takie jak wszedzie zreszta :) tutaj eureki nie odryjemy,

Jeśłi ktoś chce wypoczać to polecam ten hotel.

Termin pobytu: kwiecień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MariuszP1831
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel ma 4,5* ale zasługuje na 5*. Jest to mały hotel, 10 minut od lotniska w Marsa /samolotów nie słychać/. Bardzo dobre i urozmaicone posiłki od świtu do zmroku. Koniecznie trzeba odwiedzić restaurację Zait Zaiton - pyszne jedzenie i miła obsługa kelnerska. Pierwszy raz spotkałam się z dobrymi lokalnymi alkoholami- na prawdę da się to pić:-) Plaża ładna, piaszczysta. Martwa rafa od samego brzegu, ale są miejsca, w których można się pomoczyć i pooglądać rybki /woda do pasa/. Jest oczywiście pomost i piękna rafa koralowa. Niestety dość często wieje w tym miejscu i jest zakaz kąpieli, ale kawałek dalej /10 minut spacerkiem/ jest zatoka i tu możemy już uprawiać snorkeling do woli. W hotelu „Madinat Coraya Aqua Park" jest fajny aquapark /w budowie, ale do dyspozycji jest kilkanaście zjeżdżalni/. Dla gości Jaz był za darmo. Przestronne i czyste pokoje, dobra obsługa kelnerska. Wielki plus za podejście ekologiczne: zero jednorazowych plastikowych kubków i sztućców, papierowe słomki, pranie ręczników tylko na życzenie... Brawo! Dwa minusy: internet tylko w okolicach recepcji i to bardzo słaby i mała liczba leżaków przy basenie co powoduje konieczność zajmowania ich jeszcze przed śniadaniem /tzw. opalanie ręczników:-)/. Dla nurkujących - Centra Nurkowe są praktycznie w każdym hotelu, my korzystaliśmy z oddalonego o kilkanaście kilometrów Marsa Blue, którego właścicielką jest sympatyczna Polka Sylwia. Dla osób lubiących zakupy i imprezy wycieczka do Port Ghalib /7euro osoba/.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Agniszka
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards
Ashraf Ayed
Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Był to mój drugi pobyt w tym hotelu. Jest to miejsce dla osób ceniących spokój. Dla bardzo wymagających 5 gwiazdek jest na wyrost, daję dobrą 4. Obsługa pomocna, nienachalna, ale sama od siebie niewiele dająca (dalej $ czyni cuda). Plaża czysta, fajnie że dwupoziomowa. Leżaków jest pod dostatkiem, nie trzeba rezerwować. Rafa przy samej plaży zadeptana, w porównaniu z zeszłym rokiem bardzo uboga w życie. Napoje w barze przy plaży w niektóre dni bardzo rozcieńczane, nie wiem od czego to zależało może od humoru barmana. Jedzenie bardzo dobre. Ogólnie z pobytu jestem zadowolona, ale trzeci raz tam nie wrócę.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, General Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued guest
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards Ashraf Ayed Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Świetny wyjazd, piekny , duży hotel, przyjazna atmosfera i fajne animacje. To byl to moj drugi wyjazd do tego hotelu i mogę z cała pewnością polecić to miejsce. Każdy znajdzie tu cos dla siebie. Na pewno nikt nie bedzie żałować wyboru tego hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, KasiaP922
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AbdElAzimM10, General Manager, Jaz Grand MarsaOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued guest
Thank you for choosing Jaz Grand Marsa Stay to spend your holiday.
My team and I would like to thank you for your critical and valued feedback. You have always been looking for a better way to improve the service we offer. Once again, thank you for your feedback. We are looking forward to see you again.
Best regards Ashraf Ayed Resorts General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji