Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Super Centrum Nurkowe!

Świetna obsługa, wielkie dzięki dla całego zespołu, specjalne podziękowania za doskonałe podejście... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano: 15 maja 2019
golawskia
,
Poznań, Polska
Mars Alam-Nurkowanie z Tomkiem

Polecam w 100 % ta siec centrow nurkowych .Bardzo profesjonalne podejscie do sprawy ,dziewczyna... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano: 17 stycznia 2019
Karolkarl
,
Bydgoszcz, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (94)
  
Recenzje (94)
Filtruj recenzje
94 wyniki
Oceny podróżnych
83
9
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
83
9
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 94 recenzji
Zrecenzowano: 15 maja 2019

Świetna obsługa, wielkie dzięki dla całego zespołu, specjalne podziękowania za doskonałe podejście w stosunku do jednego z nurków z naszej grupy, który miał problem z uchem. Dzięki Raui, dzięki Ibrahim. Radka - bardzo profesjonalne podejście. Zawsze wszystko zorganizowane na czas, lecz bez napinki. Bardzo dobre łódki nurkowe, super jedzenie na łódkach.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, golawskia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Scuba_World_Divers, Manager, Scuba World Divers - SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 18 maja 2019

Droga golawskia,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Waszą opinią. Było nam niezmiernie miło gościć Was w naszym centrum. Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z wizyty u nas i mamy nadzieję na szybką powtórkę

Serdeczne pozdrowienia od całej załogi Scubaworld Divers

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2019

Polecam w 100 % ta siec centrow nurkowych .Bardzo profesjonalne podejscie do sprawy ,dziewczyna zrobila OWD z PADI w trzy dni .Kazdego dnia inna rafa i duzo ciekawych podwodnych przygod .Polski instruktor byl niesamowicie pomocny -dziekujemy Tomek Literacki

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Karolkarl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Solymar R, Receptionist, Scuba World Divers - SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 18 stycznia 2019

Witaj Curiosity,

Serdecznie dziękujemy, za poświęcony czas na podzielenie się z nami Waszą opinią.
Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z nurkowań z nami.
Mamy nadzieję na kolejne wspólne, podwodne przygody.

Serdeczne pozdrowienia od całej ekipy Scubaworld Divers.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Centrum Scuba World Divers to pełen profesjonalizm. Wszyszystko super zorganizowane. Załoga uśmiechnięta, cierpliwa i zawsze pomocna. Ogromne podziękowania dla instruktora Tomka. Jesteś Mistrz!!!! Tyle niesamowitych miejsc nam pokazałeś. Nurki cudowne! Dziękujemy i już się nie możemy doczekać następnych :)

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
1  Dziękujemy, Aneta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Solymar R, Receptionist, Scuba World Divers - SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 2 listopada 2018

Droga Aneto G.,

Dziękujemy, że znalazłaś chwilkę czasu na podzielenie się z nami swoją opinią.
Bardzo się cieszymy, że nurkowania z nami sprawiły Wam tyle radości.
Nam również było bardzo miło gościć Was w naszym Centrum.
Nurkowania w tak sympatycznym towarzystwie, to czysta przyjemność ;)
Mamy nadzieje, że spotkamy się wkrótce pod wodą.

Serdeczne pozdrowienia od całej ekipy Scubaworld Divers :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2018

NAJLEPSZE CENTRUM NURKOWE, wspaniała atmosfera, profesjonalizm na każdym kroku.Obsłudze nie trzeba było nigdy mówić, żeby pomogła czy przy wkładaniu czy zdejmowaniu sprzętu zawsze znajdowali się we właściwym miejscu i czasie gotowi do pomocy.Wspaniała organizacja każdego dnia nurkowego, nie zapomniane chwile. Robiłem dwa kursy NITROX i DEEP, obydwa z instruktorem ANIĄ L. pełna PROFESKA polecam z całego serca. Przewodnicy bez wyjątku wiedzą co robią polecam wszystkich (ANIA, TOMASZ, SAMY, RADKA). Pozdrawiam całą ekipę Scuba World Divers - Sol Y Mar Reef Resta i dziękuję za każdą chwilę spędzoną w centrum. POLECAM !!!!!!!!!! NAPRAWDĘ GODNE ODWIEDZENIA !!!!!!!!!!!!!!

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
1  Dziękujemy, polcikw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Solymar R, Receptionist, Scuba World Divers - SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 30 października 2018

Drogi Polcikw,

Serdecznie dziękujemy, że znalazłeś chwilkę na podzielenie się z nami swoją opinią.
Niezmiernie cieszymy się, że tak mile wspominasz czas spędzony z nami.
Nam również było bardzo miło gościć Cię w naszym Centrum, takich wspaniałych ludzi jak Ty się nie zapomina :)
Mamy nadzieje, że szybko do nas wrócisz i znowu pójdziemy razem pod wodę :)

Serdeczne pozdrowienia od całej ekipy ScubaworldDivers

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2018

Super ekipa nurki fantastyczne bardzo polecam... Sprzęt pozostawiony zawsze sbył suchy na drugi dzień butle zawsze załadowane do pełna nitrox 31% w std. Obsługa bardzo pomocna przy zakładaniu sprzętu i zdejmowaniu go ..

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, andrzejfrasik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Solymar R, Receptionist, Scuba World Divers - SuneoClub Reef MarsaOdpowiedź udzielona 30 października 2018

Drogi Andrzejfrasik,

Bardzo dziękujemy, że znalazłeś chwilkę na podzielenie się z nami swoją opinią.
Bardzo miło wspominamy Twój pobyt w naszym Centrum.
Cieszymy się, że i Ty jesteś zadowolony z naszej obsługi :)
Czekamy na kolejne, wspólne, podwodne wypady.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Scubaworld Divers.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji