Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 25/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
172 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
178 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie gratis
Jaz Lamaya Resort(Marsa Alam)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
228 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie gratis
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 23/07
103 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie gratis
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 29/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
152 USD
134 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 25/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie gratis
Uwaga, okazja! 30% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 30% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (115 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Aurora Bay Resort(Marsa Alam)(Świetna cena!)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 28/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
118 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie gratis
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 27/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
157 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie gratis
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
100 USD
98 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Śniadanie gratis
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 25/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
134 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie gratis
Recenzje (3 413)
Filtruj recenzje
3 413 wyniki
Oceny podróżnych
2 269
698
259
123
64
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
2 269
698
259
123
64
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
96 z 101 wśród 3 413 recenzji
Zrecenzowano 24 października 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel godny polecenia, dużo się dzieje, obsługa miła i przyjazna atrakcje w hotelu godne polecenia, ogólnie Bardzo miło,jedzenie dobre, animacje różnorodne pokoje Ok, i sympatycznie. POLECAM i być może jeszcze kiedyś tu wrócimy !!!

Data pobytu: październik 2017
Dziękujemy, Kasia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalikiaAbuDabbab, Front Office Manager, Malikia Resort Abu DabbabOdpowiedź udzielona 16 listopada 2017

Drodzy Goscie Mrs. Kasia
Serdecznie dziekujemy za wybranie Naszego Hotelu na Panstwa Wakacje.Kazda Panstwa uwaga jest dla nas bardzo cenna i napewno bedzie wzieta pod uwage.Dyrekcja Hotelu dokona wszelkich staran aby poprawic stan i jakos hotelu.
Dyrekcja Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 października 2017 z urządzeń przenośnych

Gdy w Polsce pada i człowiek myśli tylko o tym, aby schować się pod kocem, wyjazd do Egiptu to jest to ;))) hotel Malikia Resort to idealne miejsce na wypoczynek. Położony nad zatoka żółwi, gdzie pływa każdego dnia przynajmniej 10 zolwi!! Nie ma chyba drugiego takiego miejsca...
Wokół ciągnie się niesamowita rafa z milionem ryb! Skrzydlice, plaszki, nawet raz delfin przyplynal; ))) czy może być lepiej? Chyba nie ;)
A jeśli chodzi o sam hotel# all inclusive- schudnąć się tutaj nie da ;p
Dodatkowo rozrywkę zapewnia wspaniała animation team prowadzona przez bardzo przystojnego Aladino ;) człowiek z pewnością nie będzie się nudzić ;))

Polecam gorąco!!! <3

Data pobytu: październik 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalikiaAbuDabbab, Front Office Manager, Malikia Resort Abu DabbabOdpowiedź udzielona 24 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Thank you for choosing Malikia Resort to spend your holiday.
We are delighted to hear you enjoyed your time with us here
Our team and I would also like to thank you for taking the time to write your detailed, critical and valued feedback.
We are pleased to hear you have enjoyed certain aspects of the hotel.
All comments will be passed on to the relevant departments with the intention to continuously improve the service we offer to all our guests at Malikia
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for choosing Marsa Alam, Egypt.
On behalf of the Malikia team we look forward to welcoming you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 października 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotelu na wakacjach i uważamy że hotel powinien mieć 4 gwiazdki przez wzgląd nawet na brak wody w pokoju kończąc na niskiej jakości jedzenia. Ryby odrzucaly ponieważ głównie było to coś w rodzaju papki w panierce a nie mięsa rybiego.Położenie obiektu jednak nagradza rozczarowania w/w. Pani rezydentka Petra Nawrocka również zasługuje na pochwałę ponieważ była w trakcie pobytu bardzo pomocna.Każdym najmniejszym problemem zajmowała sie i starała się pomóc jak tylko mogła.

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, AniaPr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalikiaAbuDabbab, Front Office Manager, Malikia Resort Abu DabbabOdpowiedź udzielona 24 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thank you for choosing Malikia Resort to spend your holiday.
We are delighted to hear you enjoyed your time with us here
Our team would like to thank you for taking the time to write your detailed, critical and valued feedback.
We are pleased to hear you have enjoyed certain aspects of the hotel.
All comments will be passed on to the relevant departments with the intention to continuously improve the service we offer to all our guests at Malikia
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for choosing Marsa Alam, Egypt.
On behalf of the Malikia team we look forward to welcoming you again.
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajna grupa animatorów, organizowali różne atrakcje, fajna muzyka, widać ze starali się bardzo. Smaczne jedzenie i słodycze na stołówce. Największym atutem jest plaża i rafa tuż przy samym zejściu do morza, w tym hotelu można czuć się bezpiecznym :)

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, Roksolana M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalikiaAbuDabbab, Guest Relations Manager, Malikia Resort Abu DabbabOdpowiedź udzielona 10 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear respected guest.
Sunny greetings from El Malikia Resort Abu Dabbab. Thank you for choosing our Hotel and for these wonderful compliments. We are delighted to hear you enjoyed your time in our Hotel and concerning your kind compliments about our hotel staff, will make sure to personally share your kind comments.
Thank You
Best Regards
Guest Relation Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 września 2017

Hotel duży, przestronny, czysty i schludny. Bardzo dobrze utrzymana zieleń, nieustannie pielęgnowana. Pokoje codziennie sprzątane na błysk, codziennie wymieniane ręczniki. Jedzenie dobre, urozmaicone - kuchnia głównie arabska. Obsługa hotelu zawsze miła, sympatyczna, uśmiechnięta.Pani Petra Navrocka z Czech (menedżer) po prostu nieoceniona! Życzliwa, sympatyczna osoba, pomocna w każdej sytuacji, przy tym świetnie mówiąca po polsku.
Fajni animatorzy. Zawsze serdeczny i pomocny Łukasz z Klubu Przyjaciół Itaki, uwielbiany przez dzieciaki, kompetentny i odpowiedzialny.
Czyściutkie baseny, możliwość codziennej wymiany ręczników plażowych, ekstra zjeżdżalnie dla dorosłych i dzieci. No i plaża - rewelacja! Piaseczek i fale po środku zatoki, a po obu stronach niesamowita rafa z mnóstwem kolorowych ryb, że o żółwiach morskich nie wspomnę - oglądaliśmy je codziennie. Raz widzieliśmy też krowę morską - niesamowite przeżycie.
Bardzo chcielibyśmy tam wrócić.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, michal4255
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalikiaAbuDabbab, Guest Relations Manager, Malikia Resort Abu DabbabOdpowiedź udzielona 20 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear respected guest.
Sunny greetings from El Malikia Resort Abu Dabbab. Thank you for choosing our Hotel and for these wonderful compliments. We are delighted to hear you enjoyed your time in our Hotel and concerning your kind compliments about our hotel staff, will make sure to personally share your kind comments.
Thank You
Best Regards
Guest Relation Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji