Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (337)
Filtruj recenzje
337 wyniki
Oceny podróżnych
218
78
24
12
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
218
78
24
12
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 337 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest oddany do użytku w lipcu 2017 i pomimo licznych niedoróbek budowlanych (stojąca woda w brodziku,niedomykajace się drzwi lazienki)pokoje ogólnie nam się podobaly-sa nowocześnie,gustownie urządzone,czyste.Posilki są mało urozmaicone,a obsługa restauracji dość opieszala.Niestety ta opieszałość dotyczy całego personelu,którego duza większość ma spore problemy z porozumiewaniem się w językach obcych.Zalatwienie czegoś na recepcji graniczy z cudem i trwa wieki,a do tego w przypadku kobiet tam pracujących okupione jest jeszcze jawnym niezadowoleniem i posepna mina. Baseny super z bezpośrednim połączeniem z hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Aga175
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_ParkInn_Bp, Manager, Park Inn by Radisson Hotel and Spa ZalakarosOdpowiedź udzielona 11 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Aga,
Thank you for your review!

Regards, Réka Horváth

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 14 czerwca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reka_Horvath, Manager, Park Inn by Radisson Hotel and Spa ZalakarosOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 stycznia 2019

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reka_Horvath, Manager, Park Inn by Radisson Hotel and Spa ZalakarosOdpowiedź udzielona 5 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 grudnia 2018

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reka_Horvath, Manager, Park Inn by Radisson Hotel and Spa ZalakarosOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 grudnia 2018

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Park Inn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reka_Horvath, Manager, Park Inn by Radisson Hotel and Spa ZalakarosOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji