Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobra kawa i dobra atmosfera”
Starbucks — recenzja

Starbucks
Zarezerwuj stolik
Informacje o restauracji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 28 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (57)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 57 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 kwietnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 kwietnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2015

Termin wizyty: marzec 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Starbucks — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Ćennaj (Madras), Chennai District
Ćennaj (Madras), Chennai District
 
Ćennaj (Madras), Chennai District
Ćennaj (Madras), Chennai District
 
Ćennaj (Madras), Chennai District
Ćennaj (Madras), Chennai District
 

Byłeś(-aś) w Starbucks? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem