Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I Wanna Go Back There Again...”
Vesta International — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Vesta International
Miejsce nr 94 wśród 410 hoteli w Dźjapurze
Zrecenzowano 15 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, BalvirBelle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SAURABH PAL,VESTA HOTELS AND RESORTS, Manager, Vesta InternationalOdpowiedź udzielona 14 marca 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (396)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

362 z 366 wśród 396 recenzji

Zrecenzowano 28 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, drstrao
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: banerjeeJaipur, Manager, Vesta InternationalOdpowiedź udzielona 29 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KamaljitTrip
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: banerjeeJaipur, Manager, Vesta InternationalOdpowiedź udzielona 29 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrew S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: banerjeeJaipur, Manager, Vesta InternationalOdpowiedź udzielona 29 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 października 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Reshmita B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: banerjeeJaipur, Manager, Vesta InternationalOdpowiedź udzielona 26 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Dźjapur)
w odległości 2 km
Vesta Maurya Palace
Vesta Maurya Palace
Nr 91 z 410 w lokalizacji Dźjapur
Liczba recenzji: 440
w odległości 0,4 km
Times Flute Boutique Hotel
Times Flute Boutique Hotel
Nr 113 z 410 w lokalizacji Dźjapur
Liczba recenzji: 283
w odległości 1,7 km
Leisure Inn Grand Chanakya
Leisure Inn Grand Chanakya
Nr 61 z 410 w lokalizacji Dźjapur
Liczba recenzji: 537
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,8 km
Devraj Niwas (Stay Well Planted)
Devraj Niwas (Stay Well Planted)
Nr 86 z 410 w lokalizacji Dźjapur
Liczba recenzji: 231
w odległości 0,9 km
Park Inn Jaipur, A Sarovar Hotel
Park Inn Jaipur, A Sarovar Hotel
Nr 75 z 410 w lokalizacji Dźjapur
Liczba recenzji: 596
w odległości 0,1 km
Nahargarh Haveli
Nahargarh Haveli
Nr 8 z 410 w lokalizacji Dźjapur
Liczba recenzji: 1 647
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Vesta International? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Vesta International — dodatkowe informacje

Adres: S - 3 Linking Road | Gopalbari near Ajmer Flyover, Dźjapur 302001, Indie
Lokalizacja: Indie > Rajasthan > Jaipur District > Dźjapur
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr22 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Dźjapur
Nr38 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Dźjapur
Zakres cen: 150 zł–274 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Vesta International 4*
Liczba pokoi: 83
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, Agoda i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Vesta International. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Vesta International Hotel Jaipur

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem