Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo dobra kuchnia”

Red Lobster Tours & Restaurant
Nr 6 wśród 48 Restauracje (Kalutara)
Kuchnie: Rosyjska, Owoce morza
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Romantyczny, Duże grupy, Kuchnia miejscowa, Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Śniadanie, Obiad, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 22 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Krewetki przepyszne, a dodatki nie do przejedzenia. Na deser super owoce. Godne polecenia. Lepiej zamowic wczesniej, bo wszystko robia na swiezo. Moim zdaniem jedna porcja wystarczy na dwie osoby.

Termin wizyty: kwiecień 2018
Dziękujemy, Agnieszka H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (466)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 466 recenzji

Zrecenzowano 4 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Swiezo i duzo
Ceny w menu dotycza porcji dla dwoch osob.
Piwko Lion najtansze podczas calego pobytu.
Knajpke prowadzi dwoch braci a gotuje mama.
Mozna tez skorzystac z masazu za 8usd, tuk tuka i pelnej gamy wycieczek

Termin wizyty: marzec 2016
Dziękujemy, Artur C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2015

W Red mają świeże dania wszystko jest bardzo smaczne i jest tego sporo. Jednak ich kuzyn Filip ma tak samo smacznie a dużo taniej. Knajpa naprzeciwko Red przy samym morzu. Za to bracia w Red robią najlepsze masaże całego ciała za 8$ 50 minut. To było super. Wszędzie w pobliskich hotelach dużo drożej ok.30 $.

Termin wizyty: luty 2015
Dziękujemy, anna p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 maja 2014

Wszystkim polecam, jeśli ktoś uwielbia owoce morza tak jak ja, to polecam. Wszystko świeże, mega smaczne, obsługa bardzo miła. Cenowo-rewelacja, w Polsce za taką ilość jedzenia, dodatków itp. zapłacilibyśmy 4-5razy tyle i na pewno nie byłoby takie świeże :) Do tego rodzina, która prowadzi tą restaurację słynie z mega masaży :) Relaks niesamowity, masaż od stóp po samą głowę :) Ceny powalają ;) Pozytywnie bardzo oczywiście. Żałuję, że tak późno odkryliśmy tą restaurację, bo na pewno bylibyśmy tam częstrzymi gośćmi.

Termin wizyty: marzec 2014
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, KaKier
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 marca 2013

Jak masz dosyć żarcia all-inclusive, chodzenia wokół garów w hotelowym resorcie i chcesz się zrelaksować w towarzystwie miłych gospodarzy - odwiedź małą knajpkę Red Lobster w Kalutarze
(blisko hotelu Avani). Wszystko świeże i w dużych ilościach - sea food first class. Uwaga! jedzenie
trzeba zaplanować kilka godzin wcześniej, albo lepiej w dniu poprzedzającym - bo oni nic nie trzymają na miejscu - wszystko kupują na targu pod twoje zamówienie i przygotowują bezpośrednio przed posiłkiem. Najlepszy był lobster i krewetki. Tuńczyk trochę za suchy - bo powinien być lekko czerwonawy - a był za bardzo wysmażony, no ale on tak jedzą. Pod to koniecznie - piwo Lion. Żyć nie umierać.
Dorota i Marek z Warszawy (byliśmy tam 4-11 marzec 2013)

Termin wizyty: marzec 2013
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
5  Dziękujemy, Marek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: yohansrilanka, Owner, Red Lobster Tours & RestaurantOdpowiedź udzielona 23 stycznia 2014
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your review. We really appreciate your great encouragement. Yours friendly, Yohan.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Red Lobster Tours & Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kalutara, Western Province
 
Kalutara, Western Province
Kalutara, Western Province
 

Byłeś(-aś) w Red Lobster Tours & Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem