Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great location and very comfortable”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
SUMAQ Machu Picchu Hotel
Miejsce nr 1 wśród 29 hoteli w Aguas Calientes
Certyfikat jakości
EkoLiderzyPoziom brązowy
Zrecenzowano 12 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Naniwa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: E-commerceSumaq, Gerente, SUMAQ Machu Picchu HotelOdpowiedź udzielona 19 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 908)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 014 z 1 018 wśród 1 908 recenzji

Zrecenzowano 6 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Gustabo M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: E-commerceSumaq, Gerente, SUMAQ Machu Picchu HotelOdpowiedź udzielona 7 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Rooms overlooking the river
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, kbarany
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: E-commerceSumaq, Gerente, SUMAQ Machu Picchu HotelOdpowiedź udzielona 7 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mfennell
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: E-commerceSumaq, Propietario, SUMAQ Machu Picchu HotelOdpowiedź udzielona 4 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Riverview, as high up as possible
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KatCon1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: E-commerceSumaq, Propietario, SUMAQ Machu Picchu HotelOdpowiedź udzielona 4 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Aguas Calientes — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 2 km
Belmond Sanctuary Lodge
Belmond Sanctuary Lodge
Nr 2 z 30 w lokalizacji Machu Picchu
Liczba recenzji: 2 196
w odległości 0,1 km
Tierra Viva Machu Picchu
Tierra Viva Machu Picchu
Nr 2 z 29 w lokalizacji Aguas Calientes
Liczba recenzji: 1 153
w odległości 0,7 km
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Ho...
Nr 3 z 29 w lokalizacji Aguas Calientes
Liczba recenzji: 2 671
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,3 km
Casa del Sol Machupicchu
Casa del Sol Machupicchu
Nr 4 z 29 w lokalizacji Aguas Calientes
Liczba recenzji: 680
w odległości 0,5 km
Casa Andina Standard Machu Picchu
Casa Andina Standard Machu Picch...
Nr 7 z 29 w lokalizacji Aguas Calientes
Liczba recenzji: 1 436
w odległości 0,6 km
Taypikala Hotel Machupicchu
Taypikala Hotel Machupicchu
Nr 6 z 29 w lokalizacji Aguas Calientes
Liczba recenzji: 859
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w SUMAQ Machu Picchu Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

SUMAQ Machu Picchu Hotel — dodatkowe informacje

Adres: Av. Hermanos Ayar Mz 1 Lt-3, Aguas Calientes, Machu Picchu 18, Peru
Lokalizacja: Peru > Cusco Region > Sacred Valley > Machu Picchu > Aguas Calientes
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród hoteli spa w miejscowości Aguas Calientes
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Aguas Calientes
Nr1 wśród ekohoteli w miejscowości Aguas Calientes
Zakres cen: 1 156 zł–1 606 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — SUMAQ Machu Picchu Hotel 4*
Liczba pokoi: 62
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: SUMAQ Machu Picchu Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Sumaq Hotel Machu Picchu
Sumaq Machu Picchu

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem