Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Tsavo National Park East
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (780)
Filtruj recenzje
781 wyniki
Oceny podróżnych
255
297
130
63
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
255
297
130
63
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 781 recenzji
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Ładny, czysty hotel. Dobre jedzenie. Przepiękny widok z hotelu na zwierzęta - przede wszystkim na słonie :) Ludzie mili. Piękny widok z basenu. Nie było komarów ani żadnego robactwa. Bardzo polecam ten hotel!

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 kwietnia 2019

Trafiliśmy na jendą noc do tego hotelu.
Pokój jest skromny, bez klimatyzacji, jest wentylator ale po zasunięciu moskitiery powietrze niedociera do łóźka.
I to właściciwie jedyny minus reszta to same plusy:
Pięknie położony, z widokiem na całą sawannę, czasem dostrzeże się słonie, hieny, małpy.
Na skałkach w okół hotelu masa jaszczurek, ptaków czy innych gryzoni :)
Obsługa uśmiechnięta, miła chętna do pomocy.
Śniadanie i kolacja dobra, produkty dość świeże, napoje zimne, widok ze stolika na wodopój dla zwierząt.
Jest basen, ale nie miałem ochoty korzystać.
Największym plusem jest bar usytuowany na skałach z widokiem na sawanne, można podziwiać zachód słońca i pić pysznego Tuskera ze Sprite, dla takieo widoku pobyt w tym hotelu wart każdych pieniędzy.

Termin pobytu: marzec 2019
Dziękujemy, qczarq
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kenyaSafarihotels, sales and marketing manager , Voi Safari LodgeOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Drogi qczarq
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.
Jesteśmy zaszczyceni i szczęśliwi, że możemy cieszyć się pobytem u nas i że nasza nieruchomość jest wyjątkowa.

Z przykrością jednak zauważam, że miałeś słabe doświadczenia z naszymi pokojami i dlatego pozwól mi wyrazić moje najszczersze przeprosiny. Lodge nieustannie dąży do zaspokojenia Twoich potrzeb i oczekiwań, więc bądź pewien, że działamy właściwie, aby rozwiązać Twoje obawy.
Bardzo się cieszę, że nasz personel sprawił, że poczuliście się jak w domu i jestem pewien, że równie dobrze zaspokajają wasze potrzeby, jak i wasz pobyt.
zobowiązujemy się do dalszego oferowania najlepszych kenijskich schronisk i hoteli w Kenia i czekamy na Państwa powitanie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019

Wspaniała lokalizacja, przepiękny widok. Warto wszędzie chodzić z aparatem.
Pokoje maleńkie, łazienki obskurne. Woda jest, prąd też ;-)
Jedzenie - może być. Napoje do posiłków (oprócz herbaty i kawy) dodatkowo płatne. Wieczorem ognisko pod afrykańskim niebem - wow! Jest i mały basen, ale czasu na niego brakuje.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, tatafilipa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kenyaSafarihotels, sales and marketing manager , Voi Safari LodgeOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Droga tatafilipa,
Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.
Nasza lokalizacja pozostaje naszą największą atrakcją, po prostu dodaj własne słowa „Świetna lokalizacja, piękny widok. Warto iść gdziekolwiek z aparatem ”
Cieszymy się, że wieczorne ognisko było cudowne i staramy się, aby twoje przeżycie było niezapomniane następnym razem, gdy będziesz odwiedzał, a przynajmniej będziesz miał trochę czasu, aby cieszyć się kąpielą w naszym basenie, gdy oglądasz zwierzęta wędrujące tuż pod tobą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Pięknie usytuowany hotel. W pokojach nie ma klimatyzacji ale w recepcji można poprosić o wentylator. Osobiście przy otwartym ogromnym oknie bez klimatyzacji i wentylatora wysłałam się doskonale. Internet bardzo słaby. Jedzenie smaczne.
Widoki piękne. Do wodopoju poniżej podchodzą całe stada zebr i bawołów i słoni. Dookoła masa pięknych ptaków i jaszczurek.

Termin pobytu: luty 2019
Dziękujemy, AnnaMaria_Warsaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Hotel i pokoje ładne. Idealne na jedną noc. Jedzenie ok. W pokojach dwie małe butelki wody mineralnej. Do posiłków (wbrew temu, co mówili nam przy zakupie wycieczki) darmowe napoje typu kawa i herbata. Piękny widok na sawannę i wodopój. Jest niewielki basen.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Alicja74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji