Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
The must

Ciekawe miejsce. Inspirowany podobną budowlą w Indiach. Kiedyś na każdej z czterech wież było... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 maja 2016
165andrzejd
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Ciasteczko !!!

Dla miłośników architektury - ciasteczko:) Wymaga dłuższego spaceru... Charakterystyczna... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 kwietnia 2016
MarP67
,
Świdnica, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (531)
  
Recenzje (531)
Filtruj recenzje
531 wyniki
Oceny podróżnych
249
216
55
10
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
249
216
55
10
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 531 recenzji
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2019

Po zobaczeniu zabytków w centrum Buhary można sobie darować to miejsce, gdyż jest nieco oddalone. Aby tam dojść, konieczna jest wędrówka miedzy domami lokalsów. Sama bym tam się nigdy nie wybrała, a i z koleżanką bywało,że miałam "pietra". W środku oczywiście sklepik. Plus: wejście bezpłatne

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Danuta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Ciekawe miejsce. Inspirowany podobną budowlą w Indiach. Kiedyś na każdej z czterech wież było gniazdo bocianie. A bocian to symbol powodzenia w Uzbekistanie. Sam budynek interesujący.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2016
Dziękujemy, 165andrzejd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2016

Dla miłośników architektury - ciasteczko:) Wymaga dłuższego spaceru... Charakterystyczna architektura... I pomyśleć, że to pozostałości jednej z bram znajdującej się kiedyś w tej okolicy Medresy... Obecnie (marzec 2016) remontowana w środku, ale można wyjść na dach

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Dziękujemy, MarP67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 czerwca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 maja 2017

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji