Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ko Phi Phi Don
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 045)
Filtruj recenzje
2 045 wyniki
Oceny podróżnych
336
694
534
258
223
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
336
694
534
258
223
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 045 recenzji
Zrecenzowano: 21 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Resort położony w ciekawym miejscu blisko plaży, oraz słynnej Long beach.

Pokoje w bungalowach domkach bardzo słabej jakości, zaniedbane ze starszymi meblami i tragicznej łazience wymagającej remontu.

Ostatni dzień naszego pobyty albo brak wody albo była ale niestety w żółtym kolorze ...

Resort położony na wzgórzu także trzeba troszkę pochodzić do domków przez strome schody.

Plusem resortu jest fakt darmowego dowozu łódką z portu do ośrodka i pomoc w
Przeniesieniu ciężkich bagaży

Ocena ogólna 2/5

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, MaciejMak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: supit58, General Manager, Phi Phi Bay View ResortOdpowiedź udzielona 23 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear MaciejMak,

Thank you very much for sharing your experienced to us "Very average hotel conditions", we are very pleased to read and share and still trying a lot to improve our software and hardware

Thanks again and look forward to hearing from you sometimes

With best regards
gm@phiphibayview.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Da się mieszkać, aczkolwiek ilość irytujacych rzeczy zaskakuje:
- mrówki na plaży
- ostre kamienie w wodzie. Dwa razy skaleczylem mogę a jestem tu pierwszy dzień
- obsługa nie rozumie po angielsku
- przystań motorówkę mocno irytująca

Polecam Krabi plaże Ralley. Za te pieniądze zupełnie inna usługa.

Zapłaciłem 250 zl/osoba/doba. Warto dac 120 do 150. Nie polecam.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 833pawe_z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: supit58, General Manager, Phi Phi Bay View ResortOdpowiedź udzielona 6 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 833pawe_z,
It is a very sad of your feedback to us, but we are very pleased to read and share your review to all staff and management.

Thank you very much and look forward to hearing from you sometimes
With best regards
Supit Choo in
gm@phiphibayview.com




"3- pi on one day"
14 Dec 2018 833pawe_z, Poznan, Poland
It is possible to live, but the amount of irritating things is surprising: - ants on the beach - sharp stones in the water. Twice I hurt and I'm here the first day - the service does not understand in English - marina motorboat strongly annoying I recommend Krabi Ralley beaches. For this money, a completely different service. I paid PLN 250 / person / night. It is worth giving 120 to 150. I do not recommend.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w hotelu 6 dni. Mieliśmy pokoje deluxe z widokiem na morze i to była jedyna mocna strona hotelu.
Śniadania bardzo słabe z minimalnym wyborem. Brakowało nawet jajek. W restauracji brudno przez 6 dni tylko raz widziałem jak przecierana była podłoga. Leżaki na plaży w fatalnym stanie, brudne i zniszczone. Przy samej plaży i restauracji wpływają ścieki i strasznie śmierdzi. Ręczniki na plaży i basenie w fatalnym stanie, podarte i brudne.

Termin pobytu: grudzień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, zbyszekp2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Fantastyczne miejsce. Hotel położony 20 minut od ferry. Domku duże przestronne. Piękny widok z tarasu. Czysto. Miła obsługa. Jedzenie pyszne. Podróżowalismy z 1.5 rocznym dzieckiem. Hotel położony w oddali od imprezowej części wyspy mimo iż codziennie trzeba było dojść do restauracji czy do miasta moje dziecko dawało radę. Spędziliśmy w tym hotelu tydzień i napewno do niego wrócimy. Mieszkaliśmy w domku A104 i niczego nam nie brakowało.
Tylko ostatniego dnia gdy wyjeżdżaliśmy pani na recepcji była bardziej zajeta osobami przybywającymi i nie było dla nas ani taxi po bagaże ani taxi na ferry, które hotel oferuje za darmo. Reszta bez zarzutu. Szkoda tylko że przez ostatnie niedopatrzenie hotel obniża swoją jakość.

Termin pobytu: sierpień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tam 4 noce. Dostaliśmy domek z widokiem na morze o super standardzie. Hotel oferuje darmowy transport łódka z przystani. Położony na uboczu ok 10 min od centrum. Nie za daleko, nie za blisko. Idealnie. Cisza i spokój. Prywatna plaża z leżakami, ręcznikami. Miła obsługa. Trochę słaby internet w domku. Ogólnie bardzo polecamy. Wart swojej ceny!

Termin pobytu: styczeń 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 602justynar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji