Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 166)
Filtruj recenzje
1 166 wyniki
Oceny podróżnych
892
194
57
11
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
892
194
57
11
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 166 recenzji
Zrecenzowano: 26 października 2017 z urządzeń przenośnych

Dobra obsluga, niezwykle widoki, pyszne jedzenie, tylko dużo insektów to domków wpada. Polecamy domki przy płazy - są takie - na pewno zapewnia niezapomniane widoki, a wieczorowa poro kolacje na markecie w mieści tuż obok

Termin pobytu: styczeń 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 943michalb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KupuKupuResorts, Manager, Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'OccitaneOdpowiedź udzielona 27 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Michal,

On behalf of all the Kupu Kupu Team, thank you for taking time to share your feelings about your stay with us.

We are delighted to read that you appreciated our service, and especially our food. We are proud to provide an excellent food, with valued ingredients, in order to give the best culinary experience to our guests.

As you recommend, our Deluxe Beach Front Pool Villa is definitely the best choice for guests who want to enjoy the best view, especially during the sunset..

Hoping to welcome you again in the future,

Best regards,
The Kupu Kupu Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TeamKupu, Manager, Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'OccitaneOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TeamKupu, Manager, Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'OccitaneOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KupuKupuResorts, Manager, Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'OccitaneOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KupuKupuResorts, Manager, Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'OccitaneOdpowiedź udzielona 21 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji