Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 240)
Filtruj recenzje
2 240 wyniki
Oceny podróżnych
1 550
437
157
44
52
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 550
437
157
44
52
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 240 recenzji
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Duży teren, wiele pokoi, nie trzeba zajmować leżaków z rana :) Pokoje bliżej lobby łapią internet. Dużo zieleni. Świetne baseny i zjeżdżalnie. Super animatorzy. Urozmaicone jedzenie. Pokoje przestronne i czyste. Polecamy

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Olusia7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Datsenko, Guest Relation, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019

Droga Aleksa,
Dziękujemy za wybranie Aqua Park Charmillion!
To była dla nas przyjemność powitać Państwa w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz do nas i życzę miłego dnia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Hotel czysty, zadbany, obsluga bardzo dobra. Animation Team wspaniały codziennie wieczorem super atrakcje na amfiteatrze a w dzien przy base ie. Jedzenie w porównaniu do innych hoteli z tej samej półki cenowej bardo dobre. Fajny aqua park. Polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, AnnaSandecka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Datsenko, Guest Relation, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019

Droga Pani Anno,
Dziękujemy za wizytę i przegląd naszego hotelu na tej platformie. Cieszymy się, że mieliśmy dobre wakacje, a nasze usługi i udogodnienia spełniały Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zarekomendowanie naszego hotelu i mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli powitać Państwa z powrotem w kolejnej wizycie w Aqua Parku Charmillion.
Z poważaniem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Hotel głównie dla rodzin z dziećmi ze względu na świetny aquapark. Goście to przede wszystkim rodziny arabskie i nasi sąsiedzi ze wschodu. Dziecko powyżej 120cm wzrostu bez problemu korzystało z każdej zjeżdżalni. Jedzenie bez szału, ale głodni nie chodziliśmy. Barmani bardzo mili za napiwek napoje serwowali w szkle. Pokój mieliśmy przestronny dwuosobowy z dostawka z łóżka polowego. Czysty codziennie sprzątany. Aquapark i basen dla dzieci zamykane są o 17.00 wtedy w cichym basenie robi się ogromny tłok. Leżaków pod dostatkiem, nie ma konieczności rezerwacji. Internet w lobby bezpłatny działał bez problemu. W czerwcu bardzo dużo komarów. Przy hotelu kilka sklepików z pamiątkami, bankomat i apteka.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AnnaMendera
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Datsenko, Guest Relation, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Drogi Gościu,
Dziękujemy za pozytywną ocenę naszego hotelu, cieszymy się, że mieliśmy wspaniałe wakacje i cieszyłeś się wszystkimi jego aspektami.
Dziękujemy za cenne uwagi i cieszymy się, że wkrótce będziemy mogli Państwa powitać.
Z poważaniem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobrzy animatorzy. Widzę ich starania. Wieczorem są najlepsze . Ludzie nie mają czasu na nudy. Jest duży wybór... joga,show Time, Pepo, Joe, Tiko, Klash, bardzo dobrze tańczą i zabawiaja ludzi.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Bartek R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Datsenko, Guest Relation, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019

Drogi Bartek,
Dziękujemy za pozytywną ocenę naszego hotelu, cieszymy się, że mieliśmy wspaniałe wakacje i cieszyłeś się wszystkimi jego aspektami.
Dziękujemy za cenne uwagi i cieszymy się, że wkrótce będziemy mogli Państwa powitać.
Z poważaniem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

W tym hotelu bardzo podobają mi się animacje.Cheć do pracy animatorów oraz zachęcanie ludzi do udziału w animacjach ... Joga,dance show... Wieczorne animacje są najlepsze ... Amfiteatr jest mega ... Ogólnie polecam ten hotel

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 287 391
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Datsenko, Guest Relation, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2019

Drogi Gościu,
Dziękujemy za pozytywną ocenę naszego hotelu, cieszymy się, że mieliśmy wspaniałe wakacje i cieszyłeś się wszystkimi jego aspektami.
Dziękujemy za cenne uwagi i cieszymy się, że wkrótce będziemy mogli Państwa powitać.
Z poważaniem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji