Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 930)
Filtruj recenzje
1 930 wyniki
Oceny podróżnych
1 305
416
134
40
35
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 305
416
134
40
35
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 930 recenzji
Zrecenzowano 24 maja 2018

Byliśmy w hotelu w okresie 15 05 do 22 05 2018 r.Wyjazd rodzinny 4 osoby dorosłe i 2 dzieci.Omijajcie ten hotel z daleka!!!! Jakie 5 gwiazdek???? 3 to wszystko z uwzględnieniem aqua parku dla dzieci.Stołówka tragiczna,brud.Jedzenie( nie jesteśmy żarłokami ani wybredni) tragedia!!!!! Cała rodzina chorowała (biegunka,wymioty)Byłem w Egipcie ponad 10 razy ale takiego czegoś nie widziałem i nie jadłem!!!!Złożyłem reklamację bo to skandal aby taki hotel sprzedawać i to jako 5 gwiazdek!!Nad hotelem non stop latające nisko samoloty( nam to nie przeszkadzało)ale warto to wiedzieć.

  • Data pobytu: maj 2018, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tadeusz501
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Razem z zona i dwojka dzieci w wieku 3.5 oraz 14 lat bylismy w hotelu od 22.08 do 29.08.2017. Organizator Sun and Fan Holidays. Na lotnisku po przylocie profesjonalna obsluga po polsku. Hotel polozony blisko wiec krotka podroz. W recepcji dobra obsluga i nanjwazniejsze rezydent byl do konca dopoki nie dostalismy pokoju. Bez zadnej lapowki otrzymalismy pokoj rodzinny w pawilonie B18. 2 oddzielne pokoje plus duzy przedpokoj. Klima dzialala bardzo dobrze. Minusem byla bliskosc aquaparku i glosna muzyka. Raz arabska a raz europejska. Obsluga w calym hotelu bardzo pomocna i mila. Zadnych przejawow rasizmu. A obawialem sie tego po wpisach innych osob. Sprzatanie pokoju wiadomo za dolara super. Sprzatajacu na koniec nie chcial nawet polskiej wodki:(. Swobodny dostep do lezakow. Duzo Egipcjan. Glosni i robiacy szczegolnie na stolowce zamieszanie ale mili. Kucharze starali sie aby jedzenie bylo urozmaicone i smaczne. Przy glownej restauracji wieczorami imprezy ale dla Egipcjan. I h muzyk i tance. Animatorzy aktuwni ale bez polskich akcentow. Polecamy restauracje indyjska ktora serwuje super sniadania i kolacje sporadycznie stoluja sie tam egipcjanie. Baseny czyste, fajny aquapark. Po dwoch dniach pojechalismy nad zatoke i bylo super. Jezdzilismy tam przez kilka kolejnych dni. I polecam ten hotel przy morzu. Ogolnie obsluga mila. Bardzo chetna do pomocy i grzeczna. Polecamy jak ktos lubi ciagly ruch zwiazany z aquaparkiem. Jak spokoj nad morzem to hotelnprzy morzu czyli sea club and spa.

Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Cezary K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amr S, Front Office Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Sea Club Aqua Park Hotel & SPA for your holiday and thank you for submitting a TripAdvisor review.

It is only through your valuable comments that we can continue to improve our products and services for you valued guests.I will be sure to pass on your constructive comments to our team

On behalf of the entire team, we look forward to welcoming you back again at Sea Club Aqua Park Hotel & SPA in the near future.

Thank you & best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2017

Hotel przyzwoity. Jeżeli ktoś szuka luksusu, to polecam Sea Club, natomiast z dziećmi lepszą opcja jest Sea Club Aquapark. Zjeżdżalnie super!
Jedzenie smaczne i urozmaicone. Porządek, pozostawia trochę do życzenia, ale gdy dogadacie się z osoba sprzątającą pokój, to będzie ok.
W hotelu jest 80% to goście z Egiptu. Robią hałas, bałagan i zamęt. Jest ich znacznie mniej w Sea Club.
Obsługa miła, pomocna. Barmanów i ich ,komunikację oceniam na 3. Alkohole słabiuteńkie...
Morze piękne, rybki urocze, polecam zabrać maskę do snorkowania lub rurkę oraz buty do wody, szczególnie dla dzieci, no i oczywiście krem z wyyysokim filtrem.
Trudno zarezerwować kolację a'la carte- trzy dni próbowałam, brakowało miejsc w autobusie do Naama Bay, więc nie udało nam się pojechać, w busie na plażę także straszny tłok.
To był mój pierwszy wyjazd do Egiptu, ale na pewno tam wrócę z rodziną.

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Patkazrodzina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amr S, Front Office Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

ar Valued Guest,

Thank you for choosing Sea Club Aqua Park Hotel & SPA for your holiday and thank you for submitting a TripAdvisor review.

It is only through your valuable comments that we can continue to improve our products and services for you valued guests.

I will be sure to pass on your comments to our team and share the good feelings you have experienced.

On behalf of the entire team, we look forward to welcoming you back again at Sea Club Aqua Park Hotel & SPA in the near future.

Thank you & best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2017

Zadowolony średnią opinią na temat hotelu oraz poszczególnymi recenzjami zarezerwowałem tygodniowy pobyt od 18.07.2017-25.07.2017. Po przyjeździe na miejsce, przed północą 18.07 pierwsze wrażenie - rewelacja. Ładny wygląd, miła obsługa, czysto i przyjemnie. Czar prysł następnego dnia wieczorem, kiedy dobitnie zorientowaliśmy się z żoną, że hotel obłożony jest w 90% Egipcjanami i innymi "kolorowymi" - mało tego, przynależącymi do średniej klasy niższej - ludzie, jeżeli można ich tak nazwać, zachowujący się gorzej jak świnie w chlewie, hałasujący gorzej jak samolot na pasie startowym, robiący koło siebie taki burdel, że nawet ratownicy przy basenach kręcili głowami. Na stołówce robili wyścigi kto potrafi przynieść więcej jedzenia za jednym razem na jednym talerzu, pomijam fakt że potem te pełne talerze lądowały w koszu bo jeden czy drugi - podobno biedny i nie mający na co dzień co jeść "mudżachedin" uznał że jednak to nie dobre. Na basenie organizowali sobie zawody kto zrobi koło siebie większy chlew, rozrzucając w koło siebie papierki, opakowania po przekąskach, łuski słonecznika i rozlewając drinki i soki - do tego stopnia że nie jeden zgubił przez to buta, bo podłoga tak się kleiła. Obsługa hotelowa całkowicie NIC sobie z tego nie robiła, bo przecież to oni mówią w jedynym słusznym języku oraz mają jedyny słuszny kolor skóry. Kolejne dni napawały nas coraz większą agresją i zażenowaniem. Barmani i kelnerzy skakali koło nich jak koło złotych jajek, mimo że oni za pobyt tam płacą połowę albo i mniej tego co my. Na porządku dziennym było przerywanie przez barmana zamówienia składanego przez białego i skierowanie wzroku w stronę "tych lepszych". Można by tak wymieniać godzinami sytuacje jakie nas "białych" spotkały w trakcie pobytu ale na prawdę szkoda do tego wracać i się denerwować. Co najgorsze - napiwki nie dawały żadnego rezultatu na stołówce i w głównym barze - jedynie barmani przy basenach i sprzątacze doceniali nasze gesty (pozdrawiam Mustafę, Saida oraz Mohameda). To co nas tam spotkało nie jest odosobnionym przypadkiem, bo pozostali Polacy przebywający w hotelu mieli analogiczne sytuacje, jedna rodzina, która wykupiła tam pobyt na dwa tygodnie, po tygodniu chciała zmienić hotel - czy się udało nie wiem. Ogólnie jedna wielka tragedia. Ewidentnie widać, że hotele przyjmują to bydło żeby się utrzymać po kryzysie jaki tam był przez ostatnie lata, niestety takim postępowaniem sami szykują sobie pętle na szyje bo widać proporcję między białymi a kolorowymi i miny tych których jest tam mniej. Ludzie rezygnują z Egiptu w masowym tempie i za parę lat nikt z Europy tam nie pojedzie bo po co? Żeby czuć się gorszym za dwa razy większe pieniądze?

Hotel wybudowany w 2012 roku, a już tak bardzo wyeksploatowany przez "kolorowych gości" że aż prosi się przynajmniej o odświeżenie, jedzenie bardzo monotonne, wszystko co weźmiesz do ust smakuje tak samo (mimo że ogólnie jestem jak dobra świnia - wszystko zjem), po 4 dniach już nawet nie chciało mi się iść na śniadanie czy obiad. Pory wydawania jedzenia też kiepskie. Drinki w barze lepiej sobie darować, za każdym razem barmani mają swoją inwencję mimo że mówisz im dobitnie co chcesz dostać. Alkohole smakują tam jak denaturat albo co gorsza syrop na kaszel. Wszystko jest chrzczone żeby było więcej. W barach przy basenach plastikowe kubki pamiętające jeszcze czasy otwarcia hotelu, często brudne i uszkodzone, pojemność 120ml więc trzeba się nachodzić. Pokój 1624 który mieliśmy za dopłatą 20$ w paszporcie był ok, widok ładny, odpowiednio wygłuszony, łazienka spora ale mocno wyeksploatowana, klima hałasowała ale nie było źle.

Do plaży daleko, bus co godzinę z limitowaną liczbą miejsc, bez klimatyzacji więc tragedia. Plaża bez pomostu (bo na razie w remoncie - ale szybko im to nie idzie) więc zejście do morza niemożliwe, trzeba było pedałować 10 minut na "wypożyczony" pomost po pustyni brudu i śmieci, na plaży tylko drinki i napoje oraz jakieś przekąski których nikt z nas nie widział.

Z jedynych plusów jakie można postawić bez żadnego ale:

- fajny aquapark zarówno dla dzieci jak i dorosłych (pomijając przepychanki z kolorowymi w kolejkach),
- brak walki o leżaki i miejsce bo hotel obłożony może w 60%,
- ogólna ładna prezencja obiektu,
- szybki transfer z lotniska (bo blisko) ok. 15 minut

4 gwiazdki w ofertach to pic na wodę, ja nie dałbym mu nawet 2 naszych gwiazdek. Byliśmy ostatnio w Zakopanem w hotelu Helios 2* i było tam zdecydowanie lepiej. Reasumując - współczuję ludziom którzy zapłacili tam za pobyt więcej jak 2000zł, obecna cena to 2400zł co jest już złodziejstwem bo kolorowych tam przybywa coraz więcej i będzie coraz ciekawiej :) My zapłaciliśmy po 1600zł od osoby, a i tak wydaje mi się że to za dużo jak na taki standard. Taka impreza, z takimi sąsiadami nie powinna kosztować więcej jak 1400zł od osoby. Rada ode mnie - pytajcie w biurach podróży jakie jest obłożenie "kolorowymi" - lepiej dać 200zł więcej i mieć spokój niż niesmak na kolejny rok.

Po terenie hotelu biegają oczywiście akwizytorzy z różnymi ofertami wycieczek, masaży, fryzur itp. Biuro podrózy Bright Star (żółte koszulki) sprawdziliśmy i jest ok - jest tam Adam który bardzo dobrze mówi po polsku - ceny 50% tych z naszych polskich biur podróży.

Źle nie było, ale do dobrego pobytu bardzo daleko :) Hotel drogi jak na ceny Egipskie, a standardem jak te tanie które można upolować za 1300zł. Sami zdecydujcie czy warto, zwróćcie uwagę że wszystkie polskie opinie mają już przynajmniej 2 lata :)

Wskazówka dotycząca pokojów: Najlepsze widoki (te z katalogu) to budynki B14, B15, B16 i po przeciwnej stronie (numeru nie znam).
  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, tfardystajl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amr S, Front Office Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google


Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Sea Club Aqua Park Hotel & SPA for your holiday and thank you for submitting a TripAdvisor review.

It is only through your valuable comments that we can continue to improve our products and services for you valued guests.

I will be sure to pass on your comments to our team and share your constructive points in order not to happen again.


Thank you & best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 października 2015

Witam,

Ten Hotel to nasz pierwszy pobyt w Sharm - marzec 2015r. Zazwyczaj lądowaliśmy w Hurgadzie. Sea Club Aqua Park - to czystość, uprzejmość i fantastyczni ludzie. Super aqua park dla dzieci i dorosłych, rzeka na której miło się pływa pontonami. Jedzenie przepyszne, czysto, świeżo i bez kolejek. Super zespół animacyjny przy którym nie sposób się nudzić! Jak tylko nam się uda - bo hotel nie jest tani, to na pewno tam wrócimy!! POLECAM z zamkniętymi oczami, nawet jeśli na plażę trzeba dojechać busikiem i przejść przez siostrzany hotel WARTO. Pozdrowienia dla całej recepcji!!

  • Data pobytu: marzec 2015, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: irina a, Guest Relations Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 22 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing to spend your holiday with us at Sea Club Aqua Park Hotel & SPA. We very much appreciate your review and for sharing your holiday experience with others.

We are so pleased to read you were satisfied and we met your expectations.

On behalf of the entire team here at Sea Club Aqua Park Hotel & SPA, we look forward to welcoming you back again in the near future.

Thank you & best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji