Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 927)
Filtruj recenzje
1 927 wyniki
Oceny podróżnych
1 302
416
134
40
35
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 302
416
134
40
35
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 1 927 recenzji
Zrecenzowano 20 sierpnia 2013

Dobry hotel na pobyt rodzinny. Moja 3 dzieciaków była zachwycona aquaparkiem. Najsłabszy element to jedzenie, dość monotonne i wybór nie był najlepszy . Polecam dla rodzin z dziećmi z uwagi na baseny.

  • Data pobytu: sierpień 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, witek c
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M A, Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

I am delighted to see that you were generally pleased and satisfied with our facilities and services and have, indeed, thoroughly enjoyed your stay with us once more. The entire team and myself are always sincerely delighted to know that we have managed to meet the expectations of our guests and are always more than happy to be welcoming you back to the Resort.

Looking forward to welcome you back at Sea Club Aqua Park

Thank you once again & kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2013

A jednak się przeliczyliśmy. W przeciwieństwie do poprzednika: owszem hotel nowy ale, brud, zwłaszcza w centralnej restauracji. Możemy polecić tylko pokoje i sam aqua park nic poza tym!!
Jedzenie - porażka, animacje - porażka ( 6 niby animatorek które patrzą tylko na zegarek żeby czas przeleciał na niby wieczornym "show", w ogóle ich nie widać , brak zachęcania z ich strony do dzieci -do czegokolwiek, rezydent nie miły, My osobiście nie polecamy

  • Data pobytu: lipiec 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Zenon L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M A, Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

First, Would like to thank you for staying with us and for your time spent to write your comments which will surely direct us to a better service & performance . All your comments are taken positively and a serious action has been taken in order to improve those points and insure that it will never be repeated .

Would ask you kindly to give us another chance by visiting us again to prove that we have improved the services and that we have taken you notes as guidelines to the reach a higher level of guest satisfaction.

Looking forward to welcome you back at Sea Club Aqua Park

Thank you once again & kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2013

Hotel bardzo przyjemny,ładna zieleń,fontanny.Pokoje są duże,czyste,nowe meble,ładna łazienka.Wybraliśmy ten hotel ze względu na aquapark i rzeczywiście aquapark bardzo fajny.Bardzo dobre frytki i burgery w barach oraz pyszne torty.Bardzo sympatyczna obsługa.Wszelkie problemy są szybko rozwiązywane.Minusem jest jedzenie w głównej restauracji i dziwny brak kubków na herbatę.Jesteśmy w domu już 3 dzień i nadal nie potrafimy nacieszyć się polskim jedzeniem.Proszę mi wierzyć że nie jestem wybredna i w Polsce wcale nie jemy rarytasów.Nie wiem może to nie nasze smaki.Jedzenie jest do poprawki albo bardzo słone albo kompletnie bez żadnego smaku.Pomijam że napoje są bardzo słodkie ale tak już jet w krajach arabskich.Ogólnie wakacje uważam za udane

  • Data pobytu: lipiec 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, ivoc73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M A, Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Many thanks for your review; we are delighted to read that you have enjoyed your stay at the Sea Club Aqua Park Resort and were satisfied with the overall provided services. Rest assured that your compliments have been gladly shared with the entire team and we do look forward to welcoming you soon again at our resort.

Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your stay with us even more memorable.

Warmest regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2013

Godny poleceń hotel dla rodzin z dziećmi jedyny minus słaba plaża ale nadrabiaja basenami i zjezdzalniami obsługa bardzo miła, drinki dobre ,pokój sprzatany co dzień , ogólnie wróciliśmy bardzo zadowoleni

  • Data pobytu: lipiec 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, George77274860
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lipca 2013

Hotel godny polecenia. Naprawdę bardzo udane wakacje.Hotel nowiutki, czysty, obsluga bardzo miła, uczynna. Aquapark wspaniały, szczególnie dla dzieci i nie tylko. WiFi dostępne w lobby. TV Samsung z mozliwością oglądania filmów z pendrive + polskie kanały TV PolonIA, Tvp Kultura. All w barze przy lobby 24h. Siłownia free. Do Old Market czy Naama Bay mozna dojechać za parę dolarów. Jedzenie urozmaicone, szczególnie kolacje, grill, świetne desery i drinki. Leżaki przy basenach dostępne bez problemu. Do morza codziennie busik co 30 minut. Rafa przy plaży cudowna. Gdy hotel zacznie odwiedzać więcej Polaków to i animacje po polsku się pojawią. W tej chwili większość gości stanowią Anglicy. Naprawdę polecam, szczególnie dla rodzin z dziećmi.

  • Data pobytu: lipiec 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Joanna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M A, Manager, Charmillion Club Aqua ParkOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

I am delighted to see that you were generally pleased and satisfied with our facilities and services and have, indeed, thoroughly enjoyed your stay with us once more. The entire team and myself are always sincerely delighted to know that we have managed to meet the expectations of our guests and are always more than happy to be welcoming you back to the Resort.

Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your stay with us even more memorable.

Warmest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji