Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
100 USD
94 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 33% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 33% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (141 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Jaz Mirabel Beach(Nabq Bay)
145 USD
141 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
100 USD
89 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
116 USD
90 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
100 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Aurora Oriental Resort Sharm El Sheikh(Nabq Bay)(Świetna cena!)
67 USD
51 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
270 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
202 USD
189 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Recenzje (1 448)
Filtruj recenzje
1 448 wyniki
Oceny podróżnych
946
307
114
35
46
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
946
307
114
35
46
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 448 recenzji
Zrecenzowano 11 sierpnia 2017

Cena trochę za wysoka do warunków hotelowych, ale ogólnie ok. Plaża cudowna, morze ciepłe, ale nie zawsze bowiem wraz z przypływami dawało nam na szczęście ochłodę. Z basenu korzystaliśmy popołudniami.
Pokój przestronny, obsługa z posprzątaniem nieco się ociągała, jak nie przyniósł ręcznika to znowu wody zapomniał dać, porażka.
Animacje - szału nie było, dziewczyny starały się, aż za bardzo, człowiek był raczej zmęczony ich namolnością.
Na duży PLUS zasługują dziewczyny ze SPA - serdeczne podziękowania dla Fatimy i Szaszy. Polecamy również "rejs" motorówką jeśli nie macie choroby morskiej - można zobaczyć wrak statku i przepiękną rafę, instruktorzy OK.
Pobyt cudowny, raj na Ziemi:)

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewelina G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FakherKHALIFA, General Manager, Barcelo Tiran SharmOdpowiedź udzielona 28 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ewelina!

We are sincerely grateful for the time you spent to share your comments on your recent stay in our BarcelóTiran Sharm hotel, your review will certainly assist in order to keep on improving the quality of our services for our valued guests.
We are pleased to see you enjoyed your relaxing time in our professional SPA and we are happy to know that all our positive, friendly staff made your mood high during vacation.

We are all looking forward to see you here again soon
Best Regards,
Fakher Khalifa
General Manager

Barceló Tiran Sharm

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2017

Byliśmy dwa tygodnie, hotel duży przestronny, czysty, przemiła obsługa we wszystkich barach i restauracji. Morze, plaża i rafa piękne, z leżakami nie było problemu. Jedzenie średnio - w porównaniu z poprzednimi hotelami powiedziałabym, że na średnim poziomie. Za to hotel nadrabia miłą atmosferą jaką tworzy profesjonalny personel - świetni ludzie naprawdę.Animatorzy super, codziennie organizowali rozrywki dla każdego - super ekipa Bodda, Mascha, Nastya , Kimo & DJ - dziękujemy za mega zabawę.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Monika M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FakherKHALIFA, General Manager, Barcelo Tiran SharmOdpowiedź udzielona 28 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Monika!

Thank you for the great feedback of your recent holiday experience at our Barceló Tiran Sharm. Guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that, we are happy our hotel and staff were able to meet all your needs during your stay.

We are all looking forward to see you here again soon
Best Regards,
Fakher Khalifa
General Manager

Barceló Tiran Sharm

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy dużą grupą i jesteśmy zachwyceni. Hotel oferuje super warunki (pokoje, baseny, plaża, bary), ale przede wszystkim na opinię hotel zapracował super obsługą i troską ze strony pracowników. Chcielibyśmy zwłaszcza podziękować animatorom: Bodda, Masha, Nastya, Kimo, którzy dbali o to, żeby każdy miał uśmiech na twarzy i super rozrywkę. Bardzo jesteśmy zadowoleni z obsługi w barze przy basenie (dziękujemy Mohamed, będziemy Cię ciepło wspominać!!! i Romany również). Obsługa w barze przy plaży bez zarzutu (Hony, niestety nie pamiętam imienia drugiego pana). Wielka troska w restauracji (wspaniały, uśmiechnięty Ahmed w sekcji z okrągłymi stołami najdalej od wejścia, Abdo), fantastyczny pan robiący spaghetti na kolację; mój syn za nim tęskni. Świetna, profesjonalna obsługa recepcji (Lena, Amr i wszyscy pozostali; przepraszam, nie pamiętam pozostałych imion). I wielki podziw dla pracowników baru w lobby, za ich nieodłączny uśmiech (Ahmed, Mohamed, nie pamiętam pozostałych imion). Nie pamiętam niestety imienia pana, który sprzątał nasz pokój (nr 3222, pobyt w okresie 11-25 lipca), ale chcę go również bardzo pochwalić i podziękować. Hotel ma dostęp do pięknej plaży, przy rafie koralowej, duża plaża, snack bar przy plaży. Piękne pokoje, baseny, zadbane tereny zielone. Super obsługa. Jedynie jedzenie w restauracji dość monotonne. Polecamy również wycieczki oferowane przez Mojżesza.

Data pobytu: lipiec 2017, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Ada B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FakherKHALIFA, General Manager, Barcelo Tiran SharmOdpowiedź udzielona 28 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ada!

Thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Barceló Tiran Sharm. We are thrilled that you have enjoyed your stay and certainly agree that our dedicated staff plays a key role to our guests' overall experience. The entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service and a warm, memorable experience.
I’m very pleased to see you were completely satisfied with your with us and that we exceed your expectations with our friendly staff.

We are all looking forward to see you here again soon
Best Regards,
Fakher Khalifa
General Manager

Barceló Tiran Sharm


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2017

Wróciliśmy z hotelu wczoraj z grupą przyjaciół - hotel super. Duże pokoje codzienne dokładnie sprzątane cudowna rafa przy hotelu, czysta plaża, bar w lobby w basenie z super barmanami Mohamed oraz Romany - naprawdę przemili. Restauracja główna z równie uroczą obsługą tutaj muszę wspomnieć o Abdo :). Jedzenie natomiast mogłoby być lepsze - to jedyne co mogłoby się poprawić w hotelu.
Animacje w hotelu super, animatorzy bardzo się starali aby uprzyjemniać pobyt wszystkim gościom - Bodda Mascha and Nastia - dziękujemy za wspólną zabawę.
Bez nich byłoby naprawdę nudno. Polecam hotel z czystym sumieniem. Sparta au au au !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Krzysztof A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FakherKHALIFA, General Manager, Barcelo Tiran SharmOdpowiedź udzielona 28 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Krzysztof!

Thank you for making Barcelo Tiran Sharm your choice on this occasion and for your very kind recommendation to the travel community of Sharm el Sheikh, this positive feedback keeps us motivated to encounter the compliance of our demanding quality standards.
I am pleased to see you enjoyed your vacation with us.
We are all looking forward to see you here again soon

Best Regards,
Fakher Khalifa
General Manager

Barceló Tiran Sharm

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lipca 2017

Hotel spełniał wszelkie oczekiwania. Obsługa była bardzo miła jak i zapewniała niesamowitą rozrywkę podczas pobytu. Animatorzy byli wspaniali i godni zapamiętania jak np. Bodda czy Masha, którzy byli bardzo otwarci i zawsze uśmiechnięci. W barze można było dostać niesamowite drinki, a w restauracji zawsze serwowali bardzo dobre jedzenie.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, jessixoxoxo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FakherKHALIFA, General Manager, Barcelo Tiran SharmOdpowiedź udzielona 28 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Jessi!

Thank you very much for leaving these wonderful comments on Tripadvisor, we are delighted that you enjoyed your stay among us.
I am delighted to know that you were satisfied with our service, friendly polite staff and tasty food.
We are all looking forward to see you again soon

Best Regards,
Fakher Khalifa
General Manager

Barceló Tiran Sharm


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji