Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 204)
Filtruj recenzje
1 204 wyniki
Oceny podróżnych
467
522
158
36
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
467
522
158
36
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 204 recenzji
Zrecenzowano: 8 stycznia 2018

Pobyt w listopadzie. Hotel raczej nastawiony na Gości konferencyjno-biznesowych.
Restauracja: obiadokolacje słabe, mały wybór, wszystko słabo odgrzane także nie-gorące. Śniadanie: spory wybór, ale gdy tylko pojawili się Goście konferencyjny, zwykły turysta (jak nas określił kelner) musi się udać na sam koniec restauracji - co z dziećmi jest mało wygodne przy ciągłym chodzeniu do bufetu).
Basen: fajny, przyciemniony, słona woda, wygodne szatnie, siłownia. Brodzika dla dzieci brak.
Słaba informacja dla Gościa (co potwierdza nastawienie do konferencji), jednego wieczoru okazało się że był koncert fortepianowy - nikt z recepcji nam o tym nie powiedział...także słabo to wypadło. W ogóle recepcja słabo zorientowana w atrakcjach regionu - nic nie umieli doradzić a sprawdzenie czy możemy udać się na rejs okazało się niemożliwe..
Przepiękny duży, zadrzewiony ogród ze wspólnym basenem z hotelem Lone. Latem dużo cienia. Piękna plaża (kamienista wiadomo) i z ogrodu basenu wejście na cypel będące parkiem narodowym z mini-plażami - świetne miejsce na spacer, bieganie, rowery dziecięce (dobra szutrowa ścieżka). Dookoła hotelu cisza i spokój.
Sala zabaw dla dzieci: jest ale obok w hotelu Lone. Można bez problemu korzystać. Jest to 1 średniej wielkości pomieszczenie bez okna. Zabawek dużo i bardzo fajne, cały czas jest tam animatorka i można zostawiać dzieci powyżej 4 roku życia, no i to co się powtarza w większości miejsc jak masz mniejsze dzieci, i z nimi zostajesz to nie masz gdzie usiąść. Dla starszych dzieciaków jakieś gry komputerowe były. Pani ambitna bardzo - sprzątała zabawki jak tylko dziecko już spojrzało w inną stronę - trochę zbyt męczące dla dzieci, które nie wiedziały o co chodzi - czy mogą się tym dalej bawić czy nie...
Parking - daleko od hotelu - idzie się kilka minut. Pod hotelem kilka miejsc parkingowych i wiadomo - walka o nie.
Pokój 2 osobowy standard nadaje się co najwyżej dla rodziny 2+1. Dostawka to zwykły wąski fotel rozkładany do pozycji leżącej także nawet dla naszego 4 latka zbyt mały. Zamieniliśmy pokój na apartament.
Lokalizacja: cisza i spokój, piękne widoki a zarazem bliskość jednego z piękniejszych miasteczek w Chorwacji. Poza sezonem ruch w hotelu tylko w weekendy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z widokiem na ogród. Dla rodziny 2+2 polecam min. apartament.
Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, CwirekGirl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rachid K, General Manager, Hotel EdenOdpowiedź udzielona 30 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear CWirekGirl,

Thank you for your detailed feedback and kind comments regarding our hotel and staff. I am delighted to read about your enjoyable vacation with us in Rovinj and I will ensure our team members are acknowledged for their wonderful service. We look forward to having you back with us again.
Kind regards
Rachid Kesbi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2017

Fantastyczny hotel z zejściem do morza i dwoma basenami :) miła i kompetentna obsługa, wspaniałe posiłki, pokoje urządzone ze smakiem, czyste. Jedynym minusem jest oddalony o kawałek parking. Polecam :)

Termin pobytu: maj 2017
Dziękujemy, Ela N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rachid K, General Manager, Hotel EdenOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ela N,
Thank you for writing a comment of your stay in our hotel Eden.
I am pleased that you have enjoyed your stay in our hotel and would like to thank you for your recomandation.
Hope to be able to host you again .
Best regards,
Racdhie kesbi,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2017

Bardzo mi się podobał pobyt w hotelu Eden. Hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Widać że niedawno został odnowiony. Baseny i plaża bardzo ładne, bezpłatne leżaki. Niedaleko do miasta Rovinj. Piękny, stary las, który otacza hotel. Pokoje nowe, dość czyste. Sprzątanie praktycznie nieistnieje, ogranicza się do prześcielenia łóżka. Obsługa miła i pomocna, choć zdarzały się wyjątki. Jedzenie dobre, bez żadnych rewelacji, codziennie to samo. Napoje do kolacji drogie Pepsi (21 KN), Woda (27 KN). Długie oczekiwanie na kelnerów. Większość gości hoteli +60. Ogólnie polecam, choć widać małe niedociągnięcia.

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 4Natan4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2017

Jestem zauroczona polozeniem hotelu. Bylismy w tym hotelu po raz trzeci i nadall mamy niedosyt zwiedzania na rowerach jego przepieknego otoczenia.Duzo miejsca do odpoczynku. Nie trzeba walczyc o lezaki ani o reczniki.Bylismy w tym hotelu w tzw wysokim sezonie jak i po sezonie. Dobre jedzenie,chociaz w sezonie ciasno w sali restauracyjnej.Duzo dzieje sie wokol dla gosci hotelowych . Ciekawe wystepy wieczorne.Cudowny wypad do uroczej ROVINIJ wieczorem ok 20 min Napewno bedziemy tam jeszcze nieraz

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje od strony ogrodu maja ladny widok
Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, bozennap2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2015

Pokój z balkonem - widok na otaczającą przyrodę. Dwa baseny znajdujące się na terenie ośrodka (jeden na zewnątrz i drugi wewnątrz budynku), SPA, wypożyczalnia rowerów to atrakcje, z których mogą korzystać goście. Ponadto świetna lokalizacja - dosłownie 100 metrów od pięknej plaży. Wszystko na najwyższym poziomie - jedzenie, obsługa. Dużym atutem miejsca jest również organizowanie wieczornych koncertów dla gości i umilanie im kolacji muzyką na żywo. Polecam z czystym sumieniem.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Bunia1991
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mladen B, General Manager, Hotel EdenOdpowiedź udzielona 22 października 2015
Tłumaczenie Google

Dear guest,
thank you for your recent visit and your review. We are really glad to read of your satisfaction with your stay at Hotel Eden. We look forward to welcoming you back soon again.
Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji