Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 205)
Filtruj recenzje
1 205 wyniki
Oceny podróżnych
467
522
159
36
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
467
522
159
36
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 205 recenzji
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2017

Fantastyczny hotel z zejściem do morza i dwoma basenami :) miła i kompetentna obsługa, wspaniałe posiłki, pokoje urządzone ze smakiem, czyste. Jedynym minusem jest oddalony o kawałek parking. Polecam :)

Termin pobytu: maj 2017
Dziękujemy, Ela N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rachid K, General Manager, Hotel EdenOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ela N,
Thank you for writing a comment of your stay in our hotel Eden.
I am pleased that you have enjoyed your stay in our hotel and would like to thank you for your recomandation.
Hope to be able to host you again .
Best regards,
Racdhie kesbi,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2017

Bardzo mi się podobał pobyt w hotelu Eden. Hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Widać że niedawno został odnowiony. Baseny i plaża bardzo ładne, bezpłatne leżaki. Niedaleko do miasta Rovinj. Piękny, stary las, który otacza hotel. Pokoje nowe, dość czyste. Sprzątanie praktycznie nieistnieje, ogranicza się do prześcielenia łóżka. Obsługa miła i pomocna, choć zdarzały się wyjątki. Jedzenie dobre, bez żadnych rewelacji, codziennie to samo. Napoje do kolacji drogie Pepsi (21 KN), Woda (27 KN). Długie oczekiwanie na kelnerów. Większość gości hoteli +60. Ogólnie polecam, choć widać małe niedociągnięcia.

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 4Natan4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2017

Jestem zauroczona polozeniem hotelu. Bylismy w tym hotelu po raz trzeci i nadall mamy niedosyt zwiedzania na rowerach jego przepieknego otoczenia.Duzo miejsca do odpoczynku. Nie trzeba walczyc o lezaki ani o reczniki.Bylismy w tym hotelu w tzw wysokim sezonie jak i po sezonie. Dobre jedzenie,chociaz w sezonie ciasno w sali restauracyjnej.Duzo dzieje sie wokol dla gosci hotelowych . Ciekawe wystepy wieczorne.Cudowny wypad do uroczej ROVINIJ wieczorem ok 20 min Napewno bedziemy tam jeszcze nieraz

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje od strony ogrodu maja ladny widok
Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, bozennap2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2015

Pokój z balkonem - widok na otaczającą przyrodę. Dwa baseny znajdujące się na terenie ośrodka (jeden na zewnątrz i drugi wewnątrz budynku), SPA, wypożyczalnia rowerów to atrakcje, z których mogą korzystać goście. Ponadto świetna lokalizacja - dosłownie 100 metrów od pięknej plaży. Wszystko na najwyższym poziomie - jedzenie, obsługa. Dużym atutem miejsca jest również organizowanie wieczornych koncertów dla gości i umilanie im kolacji muzyką na żywo. Polecam z czystym sumieniem.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Bunia1991
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mladen B, General Manager, Hotel EdenOdpowiedź udzielona 22 października 2015
Tłumaczenie Google

Dear guest,
thank you for your recent visit and your review. We are really glad to read of your satisfaction with your stay at Hotel Eden. We look forward to welcoming you back soon again.
Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rachid K, General Manager, Hotel EdenOdpowiedź udzielona 4 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji