Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 804)
Filtruj recenzje
1 804 wyniki
Oceny podróżnych
1 203
400
130
50
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 203
400
130
50
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 804 recenzji
Zrecenzowano: 4 stycznia 2016

Elegancki hotel w jednym z najpiękniejszych miejsc Chorwacji urokliwym miasteczku Rovinij. Hotel na najwyższym poziome, piękne duże pokoje z drewnianymi tarasami, pyszne jedzenie, sympatyczna obsługa. Plaża czysta z leżakami i parasolami, baseny w pięknym ogrodzie i pyszny bar z przekąskami przy plaży. Blisko do centrum ze starymi urokliwymi uliczkami i niezliczonymi knajpkami. I oczywiście kolejny rejs z portu na całodniową wycieczkę do Wenecji.

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, vip30
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Silvia K, General Manager, Hotel LoneOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear vip30,

Thank You for choosing hotel Lone and sharing kind words.

We are honoured to see that You have rated us 5*and calling us amazing. Rovinj is truly wonderful place where you always wish to come back.

Wish You all the best in 2016. and hope to see You back in Rovinj and hotel Lone.

Kind regards,
Silvia Kancelir

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2015

Bardzo polecam Hotel Lone. Jest to hotel wysokiej klasy.Piekna architektura hotelu. Pokoje sa nowoczesne i bardzo przyjemne. Bardzo wygodne lozka. Mily,uprzejmy i zawsze pomocny personel.Dobre i urozmaicone sniadania. Hotel jest otoczony pieknym zadbanym ogrodem. Dobra lokalizacja. Przyjemny spacer do miasteczka. Spedzilismy tu mily czas. Bardzo urokliwe i godne polecenia miejsce. W styczniu wybieramy sie ponownie do HOTELU LONE . Jest to hotel godny polecenia,chce sie do niego wracac.

Termin pobytu: luty 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, adam f
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Silvia K, General Manager, Hotel LoneOdpowiedź udzielona 21 września 2015
Tłumaczenie Google

Dear adam f,

thank you for rating us a 5!

It's great to see all your nice words, while describing your experience in our unique Lone!
Your reccomendations mean a lot to us, and are more than happy to welcome you soon again!
This is the best confirmation that we are on the right track, when our guests want to visit us in the nearer future. You described realy good all we have to offer - I'm sure very appreciated by other travellers!

Thank you once again, and wish you all the best.
Silvia Kancelir

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 listopada 2014

Byłem na wyjeździe służbowym, bardzo ładny stylistycznie hotel w pięknej lokalizacji w miejscowości Rovinj, w lokalizacji gdzie łatwo dotrzeć samochodem z Polski. Duże, super komfortowe, czyściutkie pokoje z dużym oknem na całą wysokość pokoju, fantastyczne na np. tygodniowe wakacje, piękne widoki. Bardzo dobre posiłki,stołowałem się hotelu. Mój wyjazd był służbowy, więc nie miałem okazji poznać wszystkich zalet hotelu ze względu na krótki czas pobytu, ale wystarczająco długi na to, aby uważać, że to jeden z najlepszych turystycznych hoteli 5 gwiazdkowych w przepięknej lokalizacji. Polecam wszystkim, którzy w tym roku zamierzają spędzić wakacje w Chorwacji w luksusowych warunkach.

Termin pobytu: styczeń 2014
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Robert9777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Silvia K, Manager, Hotel LoneOdpowiedź udzielona 17 listopada 2014
Tłumaczenie Google

Dear Robert777...,

thank you for leaving such a wonderful review!

We are very proud to hear that you consider us as one of the best 5* hotels! Even your stay was a short one, we are thankful that you've noticed the had work of all our employees in making the hotel a perfect location to spend the holidays!

We sincerely hope that you will visit us again soon and be able to enjoy more days!
Thank you for your reccomendations & best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lutego 2014

Witam latem odwiedziłem Chorwację miasto Rovinij.zarezerwowalam hotel nowy i nowoczesny ,po przybyciu na miejsce byłam miłe zaskoczona.hotel , architektura hotelu przypomina luksusowy prom.wnetrza hotelu sa bardzo przestronne przyjemnie się tam przebywa ,dużo szkła i zieleni w dobrym guście.Bliskosc morza 3 minuty wolnym spacerem.obok hotelu baseny z bardzo dobra infrastruktura szatnie bar toalety wszystko na wysokim poziomie.Na koniec zostawiłam to co najlepsze pokój duży wspaniały ,nowocześnie urządzony, taras i na tarasie prywatny basen cudo od rana relaks w basenie kiedy masz ochotę to wyskakujesz i wypoczywasz , nawet w nocy.Pokoje z basenem sa na pierwszym pietrze i warto trochę dopłacić .Na pewno tam wrócę

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z basenem
Termin pobytu: wrzesień 2013
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dorota S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Silvia K, Manager, Hotel LoneOdpowiedź udzielona 15 lutego 2014
Tłumaczenie Google

Dear Dorota S,
thank you very much for posting your nice comments on TripAdvisor.
We are extremly happy that you will visit us again and that you love the hotel.
Our Jazz rooms are extraordinary and people realy like them.

Please do not hesitate to contact us directly for your next booking to discover other room types and also our new beach concept that we are preparing for this summer!
Best regards to you and your family!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Deana H, Manager, Hotel LoneOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji