Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (85)
Filtruj recenzje
85 wyniki
Oceny podróżnych
54
21
7
1
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
54
21
7
1
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 85 recenzji
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Świeżo wyremontowany hotel z podgrzewaną wodą w basenie. Duże i czyste pokoje, zadbany teren zielony. Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki, napoje do posiłków (soki, wino i piwo).
Odległość od centrum Porec ok 2 km (dojście promenadą).
Duży parking, piękne widoki na morze.
Z minusów: uliczka (ruchliwa) oddzielająca hotel od plaż, brak ekspresu do kawy (kawa wyłącznie z przelewówki :( )
Polecam dla rodziny oraz dla par.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Lukasz o
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plavalaguna1, General Manager, Hotel Park Plava LagunaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lukasz,
Thank you for sharing your opinion with us and with the other users. The satisfaction of our guests is our greatest reward. We are happy that you had a nice holiday and we look forward for your next visit.
Best regards from Poreč,
Barbara Legović Kucelin,
Hotel Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Tento hotel je skvely.Byli jsme zde s rodinou na 7 dni a pobyt zde nas nezklamal.Pokoje jsou krasne a prostorne,jidlo je vynikajici a kazdy si zde najde to svoje.Je to i vcetne napoju a to jak nealko,tak i pivo a vino.Bazeny jsou skvele a deti si to tam uziji.Plaz je pres cestu,ale to je mozna mensi negativum tohoto hotelu.Tento hotel doporucuji pro rodiny s detmi.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AKEEM18
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plavalaguna1, General Manager, Hotel Park Plava LagunaOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear AKEEM18,
Thank You for choosing Hotel Park Plava Laguna for Your vacation and thank You for Your kind words about our services. We are very pleased to hear that You were satisfied with our pools and offer. It always gives us great pleasure to hear our guests are happy and taking home nice memories.
With kind regards from sunny Poreč.
Barbara Legović Kucelin,
Hotel Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2018

Hotel czysty,przyjemny, przestronne łazienki,pokój codziennie sprzątany, Widok z pokoju na morze. Na terenie hotelu 3 baseny plus basen dla dzieci, nigdy nie było tłoku, leżaki zawsze wolne. Parę metrów od hotelu jest ogólnodostępna plaża i co najważniejsze piaszczysta !! Okolica bardzo cicha i spokojna, Plażą można dojść do miasteczka Poreć. Szczerze polecam.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, As S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plavalaguna1, Manager, Hotel Park Plava LagunaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking time and leaving an amazing feedback about the stay in our Hotel Park Plava Laguna.

We are committed on providing to our dear guests beautiful moments and a service of a high quality. It’s a great honour knowing that we fulfilled all your expectations. Thank you one more time for the kind words and recommendations.

It’s always a pleasure to hear the guest’s thoughts and compliments! Hope to welcome you back soon in the nearer future for another great stay,

Kind regards from Poreč,

Barbara Legović Kucelin
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plavalaguna1, General Manager, Hotel Park Plava LagunaOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plavalaguna1, Manager, Hotel Park Plava LagunaOdpowiedź udzielona 27 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji