Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“dobre miejsce na lunch”
Salty Sweet — recenzja

Salty Sweet
Nr 14 wśród 109 Restauracje (Makarska)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 11 USD - 33 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 września 2019

bardzo dobre żeberka barbecue z pieczonymi ziemniaczkami za ok 85k, rozne rodzaje piwa do wyboru. przemiła obsługa. warto zajrzeć

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, karo_z92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: saltysweetrestaurant, Public Relations Manager, Salty SweetOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Thank Your for Your kind response!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (306)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 306 recenzji

Zrecenzowano 3 sierpnia 2019

Naprawdę pyszna pizza, zaraz przy plazy, piekne widoki i wspaniała obsługa i przystępne ceny. Bardzo polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Stasiu W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: saltysweetrestaurant, Public Relations Manager, Salty SweetOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Responses like these always motivate us to push forward, thank You!

SaltySweet team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Dobre miejsce na małe co nieco przy plaży, przekąski, napoje . Nie można spodziewać się doznań kulinarnych, ale jest OK

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, CukAzile
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Salty Z, Public Relations Manager, Salty SweetOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank You for Your feedback!

SaltySweet team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Po przejechaniu 500 km motocyklem z Albanii, zjedliśmy świetną kolacje. Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Jedzenie na wysokim poziomie. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, leonBXL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Salty Z, Public Relations Manager, Salty SweetOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank You for Your feedback!

SaltySweet team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 września 2016 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tu kilkukrotnie i próbowaliśmy wielu dań - głównie ryb i owoców morza. Wszystko było pyszne (tylko raz naszym zdaniem muszle były przesolone - cytryna trochę pomogła). Porcje duże, pięknie podane. Dodatkowo na plus trzeba podkreślić że restauracja ma spory wybór świeżo wyciskanych soków (np. ananas + kiwi + melon), co jest miłą alternatywą dla wody, gdy ktoś chce wypić coś bezalkoholowego. Miejsce nadaje się zarówno na szybki lunch, przekąskę na plażę (spory wybór dań na wynos) oraz na bardziej obfity obiad. Lokal położony jest tuż przy plaży, czysty, przyjemny, z miłą obsługą. Ceny, niestety wysokie, ale czego innego można się spodziewać po lokalu położonym przy głównym deptaku w kurorcie :)

Termin wizyty: wrzesień 2016
Dziękujemy, Ayashy A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Salty Z, Public Relations Manager, Salty SweetOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank You for Your feedback!

SaltySweet team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Salty Sweet — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Byłeś(-aś) w Salty Sweet? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem