Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bol
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (608)
Filtruj recenzje
608 wyniki
Oceny podróżnych
198
240
113
32
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
198
240
113
32
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 608 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Jedzenie śniadania, obiad i kolacje wyśmienite. Przekąski niezauwazalne typu croissant i owoce, brak snackbar czy kanapek. Bar przy plaży serwujacy alkohole zgodnie z życzeniem, brak kolorowych drinków. Trzeba samemu zamowić kolejno składniki z oferty all inclusive by drink powstał. Animacje francuskie i inne narodowosci mają gdzieś, nawet dzieci nie zapraszają do zabaw. Francuzi głosni i panoszacy sie wszedzie. Pokoj niezgodny z rezerwacja, o 23 godzinie po 25 h autem musielismy walczyc o swoje. Udalo sie pokoj wymienic. Na plus czystosc, standard pokoi rzedem polskich pokoi do wynajecia. Restauracja i obsluga restauracji zasluguje na pochwale i uznanie. Basen czysty i kazdego wieczora sprzatany teren wokol basenu i lezakow. Blisko morza i promenady na zlatni rat. Za polożenie hotelu i spokojną okolicę wielki plus. Na wyspę chetnie wróce, czy do hotelu raczej nie. Stado francuzów zbyt męczace a zwłaszcza ich animacje calodzienne plus wieczorne. Uważam że te dzienne powinny odbywać się z dala od basenu i pozwolić innym na chwile relaksu na leżaku.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia1985croatia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 września 2018 z urządzeń przenośnych

Nie stety kompletny nie wypal. Hotel co najwyżej mierny, przypomina komunistyczny ośrodek wczasowy, tak zwane apartamenty to nic innego jak zwykłe domki kempingowe nie gustownie urządzone, archaiczne meble ,obsługa się stara ale brak organizacji. Jedzenie monotonne i przeciętne o ile znajdziesz miejsce w restauracji żeby usiąść przy stole, Sieć wfi praktycznie nie działa. Opcja all-inclusive bez sensu, w złą pogodę od 14 do 19 nie ma szans na wypicie kawy nie mówiąc o jedzeniu. Jedyny plus to położenie. Wycieczkę wykupilem w biurze podróży tui ,nie tanio, przez cały wyjazd nie było nikogo z tui kto zainteresował by się klientem. Samo Bol przepiękne warte zobaczenia ale bez tui i nie w tym hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, olpoka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy mega zadowoleni.Wszystko zgodnie z opisem biura podróży Tui Polska. Pokój po remoncie, czysto i schludnie. Bardzo miła i uczynna obsługa. Jedzenie dobre.Codzienne animacje- szkoda że po francusku. Francuzi mili i uprzejmi.Wrócimy tu.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Isa P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KresoCo, General Manager, Bluesun Resort BonacaOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Issa,

Thank you very much for your review. It has been a pleasure to accommodate you in our Resort. Thank you for your nice comments regarding cleanliness of room. We are happy to hear you were satisfied with our food service. Thank you for sharing us your nice comments regarding staffs' hospitality.

It would be nice to visit you again. Thank you for your high rates.

Till soon.

Miro Karmelic,
Accommodation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2017

spędziliśmy z córka naprawdę wspaniały czas w Bonaca.
jak to z dzieckiem większość czasu przy basenie, leżaki i parasole dostępne, napoje chłodzące, w przerwach posiłki - bardzo dobre (nawet niejadek znajdzie coś z powodzeniem dla siebie), animatorzy na wysokim poziomie - nie można było się nudzić.
do morza mały spacerek malowniczą promenadą...
pokoje bardzo czyste, łazienka również, klimatyzacja cicha....
godny polecenia

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, PawelLeszczuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KresoCo, Manager, Bluesun Resort BonacaOdpowiedź udzielona 26 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear PawelLeszczuk,

Thank you for taking the time to write this review. It is wonderful to hear such a positive feedback and we are delighted you enjoyed your stay with us.

All the best,
Miro Karmelić, Accommodation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Super animacje "LOVE CARPE DIEM' Lana i ines super animatorka program jest extra jedzenie pyszne uczą tańca wieczorne show.Wrócę za rok tutaj jest tu pięknie jest bardzo dobra atmosfera
Pozdrawiam Nikola

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Nikola J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KresoCo, Manager, Bluesun Resort BonacaOdpowiedź udzielona 26 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Nikola J,

Thanks a lot. We will forward your greetings. Have a great rest of the year. :)

All the best,
Miro Karmelić,
Accommodation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji