Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Right in the middle of the action - yet quiet”
Rosewood Inn — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
Rosewood Inn
Miejsce nr 67 wśród 487 hoteli w Yangshuo County
Zrecenzowano 21 października 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2011, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Rose B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosewoodYangshuo, General Manager, Rosewood InnOdpowiedź udzielona 22 października 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (218)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

88 z 92 wśród 218 recenzji

Zrecenzowano 5 października 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2011
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Easeindesign
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosewoodYangshuo, General Manager, Rosewood InnOdpowiedź udzielona 6 października 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 września 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2011, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, sc0tmum
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosewoodYangshuo, General Manager, Rosewood InnOdpowiedź udzielona 23 września 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2011
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ylfu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosewoodYangshuo, Manager, Rosewood InnOdpowiedź udzielona 10 września 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipcu 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Allan S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Yangshuo County)
w odległości 0,1 km
Rosewood Hotel
Rosewood Hotel
Nr 32 z 487 w lokalizacji Yangshuo County
Liczba recenzji: 66
w odległości 4,6 km
Yangshuo Mountain Nest
Yangshuo Mountain Nest
Nr 1 z 487 w lokalizacji Yangshuo County
Liczba recenzji: 266
w odległości 7 km
Banyan Tree Yangshuo
Banyan Tree Yangshuo
Nr 6 z 487 w lokalizacji Yangshuo County
Liczba recenzji: 269
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4,1 km
Yangshuo Mountain Retreat
Yangshuo Mountain Retreat
Nr 3 z 487 w lokalizacji Yangshuo County
Liczba recenzji: 1 138
w odległości 5,2 km
Yangshuo Tea Cozy
Yangshuo Tea Cozy
Nr 2 z 487 w lokalizacji Yangshuo County
Liczba recenzji: 629
w odległości 0,1 km
Travelling With Hostel
Travelling With Hostel
Nr 13 z 487 w lokalizacji Yangshuo County
Liczba recenzji: 122
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Rosewood Inn? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Rosewood Inn — dodatkowe informacje

Adres: No.95 Guihua Road, West Street, Yangshuo County 541999, Chiny
Lokalizacja: Chiny > Guangxi > Yangshuo County
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 67 wśród 487 hoteli w Yangshuo County
Zakres cen: 119 zł–256 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Rosewood Inn 3*
Liczba pokoi: 22
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Rosewood Inn. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Rosewood Hotel Yangshuo County

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem