Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (529)
Filtruj recenzje
529 wyniki
Oceny podróżnych
200
180
89
42
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
200
180
89
42
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 529 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Po dwóch latach od ostatniej wizyty jest zdecydowanie lepiej. Nie zmieniło się idealne położenie Hotelu ani jego funkcjonalność. Nadal Personel jest przyjazny i uczynny bez względu na to czy mówi po angielsku czy nie. Co się poprawiło: jedzenie, zdecydowanie świeże z dużym wyborem. Bar Marina, należy się więcej niż jedno zdanie. Jakby ktoś tchnął nowe życie w to miejsce, jasno i czyściutko. Drinki i piwo w szkle. Za barem ludzie którym praca dla gości nie sprawia problemu tylko radość. Do tego muzyka na żywo czyni to miejsce wyjątkowym. Bezpłatne wi-fi w pokoju i w całym Hotelu to dodatkowy atut. Na dodatek kiedy na Kanarach już zaniechano "lunch-box" tutaj po przyjeździe do Sol Marina Palace w godzinach nocnych oprócz powitania w recepcji czekały na nas spakowane posiłki. Jeżeli ktokolwiek z kierownictwa Hotelu czyta moją opinię to proszę przyjąć i przekazać personelowi serdeczne podziękowania za udany urlop, to Wasza praca miała na to wpływ. Trzymajcie poziom i do zobaczenia, jeszcze raz dziękuję :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Klimatyzacja działała bez zarzutu, teraz i dwa lata temu.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, wilku92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Hotel spokojny i schludny, w rewelacyjnej lokalizacji, stąd jest wszędzie blisko.
Bardzo łatwo zorganizowana komunikacja miejska, za kilka levów można dotrzeć do najważniejszych pkt. na wybrzeżu. Na starówkę pieszo max. 5 minut.
Obok hotelu mnóstwo przystanków, przy wejściu na starówkę kolejne, w tym taksówki wodne.
Hotel dba o gości, klimatyzacja w pokojach, muzyka na żywo, miła obsługa...
Wieczór Bułgarski rewelacyjny, zespół FOLK fantastyczny, jedzenie boskie - banica, wędliny dojrzewające i sery w przyprawach, rakija i miód... dla tego występu i poczęstunku warto wybrać ten hotel. Drugi powód to widok z tarasu i basenu.
Wieczorny odpoczynek po upalnym dniu z widokiem na Stary Nessebyr - bezcenny.
Kelnerzy, barmani i serwis: pracowici, mili i pomocni.
Biblioteczka z książkami w wielu językach.
Niestety jest jeden minus i wielu gości miało z tym problem: ZAPACH w niższych partiach hotelu. Sala konferencyjna i kawiarnia z przekąskami - smród nie do przejścia, może ozonator przemysłowy mógłby tu pomóc?
Dzięki wielu plusom, ten jeden minus można pominąć (unikać ;))
Odpoczęłam, będę polecać, dziękuję za miły pobyt.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Maja A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SolMarinaPalace, Guest Relations Manager, Sol Marina PalaceOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Dear Maja A,
dziękuję za bycie naszym gościem.
Mam nadzieję ponownie powitać cię w przyszłości.
Zawsze staramy się zapewnić wysokie standardy i dobrą obsługę.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Super hotel, codziennie sprzątane pokoje, windy, o jedzeniu nie ma co pisać,bo nie znalazłam żadnych uchybień,dużo, smacznie i świeżo.
Jedyną sugestią,to aby owoce były też w barze. Na małą najbliższą plażę jest 5 minut, schodami co akurat nam bardzo się przydało, bo kochamy jeść.
Wspaniałe widoki z balkonu, a z dachu to dech zapiera do teraz. Przyjemny basen na dachu i kolorowe drinki w cenie opcji ALL dopełniły, że wypoczęliśmy z mężem doskonale. Na pewno wrócimy, może i w przyszłym roku, bo już są pierwsze oferty.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach na 4 piętrze, od wschodu widać Stary Nessebar,
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Anna D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SolMarinaPalace, Guest Relations Manager, Sol Marina PalaceOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Dear Anna D,.
dziękuję za bycie naszym gościem.
Mam nadzieję ponownie powitać cię w przyszłości.
Zawsze staramy się zapewnić wysokie standardy i dobrą obsługę.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Wybór Nessebar to strzał w dziesiątkę. To samo dotyczy hotelu Sol Marina Palace. Mimo póznego przyjazdu (2.00 w nocy) od razu dostałyśmy pokój i jedzenie. Hotel czysty- sprzątany codziennie a ręczniki wymieniane na życzenie. Zero dudniącej muzyki od rana do wieczora. W pokojach też nie słychać sąsiadów obok ;) Trafiłyśmy na pokój z przecudownym widokiem na morze i stary Nessebar :) Obsługa hotelowa bardzo miła i uśmiechnięta ( z jednym malutkim wyjątkiem ;) ). Najlepiej będę jednak wspominać pana od grilla ...cudowny człowiek i pyszne "chickeny" w jego wykonaniu ;) Jeśli chodzi o kuchnię to nie była monotonna i w większości bardzo dobra ;) Najlepsze jednak były zupy ...palce lizać :) Zero długich kolejek przy bufecie i braku wolnych stolików (w sezonie). To samo tyczy leżaków przy basenie i na słonecznym tarasie. Woda w basenie ciut zimna ale dało radę popływać. Widoki z basenu fantastyczne... Na minus niestety drinki w opcji all - rozcieńczone i słabiuuutkie . Soki z automatu też mają wiele do życzenia. Ale to jedyne minusiki do których mogłabym się przyczepić. W trakcie mojego pobytu przeważali Anglicy i Polacy … i tu o dziwo właśnie Polacy wykazywali sie najlepszą kulturą :) W całym hotelu bezpłatny internet. Jeśli chodzi o organizatora TUI to jak najbardziej na plus i na kolejne wakacje polecę z tym biurem ponownie.Generalnie hotel godny polecenia i osobiście z chęcią bym tam wróciła.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

To był nasz pierwszy pobyt w Bułgarii. Jadąc byliśmy sceptycznie nastawieni do kraju teraz śmiało mogę powiedzieć, że było warto polecić. Mile zaskoczenie, kraj czysty zadbany.
Hotel mogę szczerze polecić ze względu na położenie, czystość i obsługę. Pokój codziennie sprzątany, cicho można się wyspać, klimatyzacja działa bez zarzutu. Widok z okna na morze, a taras z basenem na dachu super, idealne miejsce do relaksu. Jedyny minus to obiady mało zróżnicowane. Lunch dostępny między posiłkami taki sobie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, dana_w_z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SolMarinaPalace, Guest Relations Manager, Sol Marina PalaceOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019

Dear dana_w_z,
dziękuję za bycie naszym gościem.
Mam nadzieję ponownie powitać cię w przyszłości.
Zawsze staramy się zapewnić wysokie standardy i dobrą obsługę.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji