Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Comi lá Mt bom”
Calle 54 - Jardins — recenzja

Calle 54 - Jardins
Reserve a table
2
pon., 30.11
20:00
Nr 89 wśród 39 713 Restauracje (Sao Paulo)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 9 USD - 13 USD
Kuchnie: Współczesna
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Okolica: Pinheiros
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Jdjejejjsjdudhskwjcjdjshxjdjsucusjsjcjdiwiduviwjeucudusuchcjxjdjcjaicjvuwjsivifjdjcjajsucjdjsjsjcjdj

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, helberts2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupoCalle54, Proprietário, Calle 54 - JardinsOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Helbert S,

Muito obrigado pela sua avaliação. Ficamos muito felizes que tenha gostado do CALLE 54.
Aguardamos seu retorno. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (752)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 752 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 8 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: grudzień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupoCalle54, Proprietário, Calle 54 - JardinsOdpowiedź udzielona 9 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 października 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupoCalle54, Proprietário, Calle 54 - JardinsOdpowiedź udzielona 18 października 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupoCalle54, Proprietário, Calle 54 - JardinsOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupoCalle54, Proprietário, Calle 54 - JardinsOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Calle 54 - Jardins — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Calle 54 - Jardins? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem